size yardımcı olan birisine gitmektir. uzun süre giden biri olarak çok ama çok faydasını gördüm. size ne yapmanız gerektiğini anlatıyor ve uygularsanız fayda görüyorsunuz uygulamazsanız fayda görmüyorsunuz.
yani insanın kendisinde bitiyor olay.
rahatsızlığı olan insanların gitmesi gerekir bence.
devamını gör...
sadece anlatmak için bile saatine 300 lira verebileceğim, haftada bir gittiğim canım psikoloğum.
yollarını arşınlarım, iyi ki varsın dedirten.
devamını gör...
psikoloğun gidecek kimsesi yok. derdimle dert vermek istemem kimseye.
devamını gör...
özellikle pandemi sonrası yapılması gereken en akıllıca, en rahatlatıcı olacağını düşündüğüm eylemlerden biridir.
devamını gör...
evet pandemi öncesi için kullanılan eylemin adı,ancak şuan pandemi dolayısıyla evinden çıkmadan online olarak görüşme seçeneğide mevcut olan durum,bilemiyorum online görüşmekte aynı etkiyi bırakırmı.
devamını gör...
kıbrıs şehirler caddesinde dert dinlenir yazanlara gitmek isterdim ama mantığım müsaade etmiyor bu olaya. devlet hastanesine psikiyatra gittim o da iki antidepresan verip yolladı o ilaçların daha fazla depresyona sebep olacağına kanaat getirdiğim için kullanmadım da en güzeli de meşguşiyet.
devamını gör...
normal bir durumdur. fakat vizite ücretleri gözden geçirilmeli ve sabitlenmelidir.
devamını gör...
bizim ülkede kendini iyi hisseden bi insanın bile yapması gereken eylem çünkü kendini iyi hissetmesi de anormal bi durum bu şartlarda
devamını gör...
ne yazık ki ülkemizde "deli olmak" ile eşdeğer tutulan eylem. oysa nasıl ki elimiz kolumuz, kafamız gözümüz hasta olunca bunların doktoruna gidiyorsak, ruhumuz da yaralanıp berelendiğinde bunun doktoruna gitmek son derece normal.

yalnız dikkatimi çeken şey şu ki, son yıllarda hemen hemen herkesin yolu bir şekilde buraya düşüyor. biz eski toprak olduğumuzdan mı bilinmez, hiç böyle bir ihtiyaç hissetmedim, hisseden pek fazla tanıdığım da yok. belki de ülkenin içinde bulunduğu durum nedeniyle umutsuzluk ve karamsarlık boyutları çok yükseldiğinden durum bu hale geldi, bilmiyorum. yani şimdi bu doktorların da işsiz, aç kalmasını istemeyiz tabi ama umarım ihtiyaç duyan fazla insan kalmaz demekten de kendimi alamıyorum.
devamını gör...
yapılacak en doğru harekettir. psikoloğa gitmek için kendinizi kötü hissetmeniz gerekmez. psikolog sizin doktorunuzdan çok bu hayatta yürüdüğünüz yolu aydınlatan bir rehberdir. tek başınıza fark edemediğiniz gerçekleri görmenizi sağlar. psikolog dünyevi sorunlarınızı çözemez, size bu sorunları çözmenizi sağlayacak akıl dinginliği ve diğer araçları sağlar.
devamını gör...
sizi yargılamadan dinleyen bir dosta gitmektir. tabi iyisine giderseniz..
devamını gör...
kesinlikle yapılması gerekiyor. kendi kendinizi tedavi edemezsiniz.
devamını gör...
bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğum şeydir.
devamını gör...
içinizdekileri sizi yargılamayan birine anlatmak bir çok sorununuzu çözer.
devamını gör...
özellikle ruh sağlığı açısından yapılması gereken harekettir. nedense ülkemizde psikoloğa gidiyorsan; kesin psikolojik sorunların var gözüyle bakılıyor. ayrıca sorunlarınız da olabilir, bu da gayet doğaldır. ancak hiçbir sorununuz yoksa bile; düzenli aralıklar profesyonel görüş almak ruhunuzu dinlendirir.
devamını gör...
ulkemizde hala normallesememis durumlardandir.
malum her psikologa gideni deli saniyolar.
devamını gör...
psikoloğa her giden deli değildir ki deli olmak da kötü bir şey değildir. insanlar danışmak için de gidebilirler. yadırganacak bir durum değildir. psikologlara da deli doktoru deyip durmayın lütfen. bir psikolog adayı olarak çok üzüldüğüm bir konudur, insanların birisine danışmaktan bu kadar çekinmeleri. nasıl ayağınız kırıldığında doktora başvurup tedavi oluyorsanız kalbiniz ve ruhunuzdan bir parça kırıldığında da psikoloğa gidebilirsiniz. psikoloğa gitmek sizi hastalıklı yapmaz tam aksine ruhunuzu iyileştirmenize, hayatınızı düzene koymaya yardımcı olur. güzel günlere hep beraber :)
devamını gör...
hiç gitmedim.
ihtiyacım olduğunu da düşünmüyorum ama herkesin, ben de dahil, gitmesi gerektiğini düşünüyorum. ihtiyacı olan veya olmayan. arkadaşa gider gibi. beyin denilen sistemi fark ederek veya etmeyerek, kasmamak, her hafta yenilenmek ve rahatlamak adına gidilmeli. illa birikip, patlama anını beklememeli insan. derdin varsa git yoksa da git. önemli, önemsiz her şeyden her hafta kurtul, ferah bir şekilde başla yeni haftaya.
devamını gör...
gayet normal ve etik bir davranıştır. insan genellikle “millet ne der,adım deliye çıktı” gibi düşüncelere girer.fakat bunlar çok mantıksız kaygılardır. psikologlar da canavar değil ya... ne diye kaçıyorsak ülkece.
devamını gör...
beden gibi ruhta hastalanır. sağlıklı bir yaşam için onumda ilgiye ihtiyacı var ihmal etmeyin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"psikoloğa gitmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim