gokyuzunedogru8 yazar profili

gokyuzunedogru8 kapak fotoğrafı
gokyuzunedogru8 profil fotoğrafı
rozet
karma: 888 tanım: 261 başlık: 50 takipçi: 15

son tanımları


koç burcu erkeği

inatçı ve bencildir. arkadaş olarak gayet iyidir. genel olarak eğlencelidir sıkılmazsınız yani. flört konusuna gelelim. * pek ilgili değiller açıkçası. konu sensen eğer evet ilgilenir, derdine yahut sorununa yardımcı olmaya çalışır ama atıyorum sen başkasının bir derdine falan üzül ve ağla umrunda dahi olmaz, takmaz bile. utanmasa banane bile der yani. * değişik bir tip değiller ama garip huyları da yok değil. genelde sakin olurlar. uzaktan pasif durur ama asla öyle değildirler. gerçekten aktif birisidir. sanırım en önemli özelliği ağırdan almayı seviyor oluşu. bu huylarını seviyorum işte. kısaca böyle. bu arada koç kadını da aynı şekildir. aralarında pek bir fark yok yanisi.
devamını gör...

gereğinden fazla abartılan kitaplar

bence iki şehrin hikayesi. lisede matematik hocam gereğinden fazla abartarak anlattığı için merak edip almıştım ama 100. sayfasından sonra devam edemedim. hiçte ahım şahım bir kitap değildi. devam etmem konusunda ısrarcı olan bir kaç arkadaşım var ama yok abi ben o kitabı zaten zar zor 100. sayfasına kadar okudum. devam edemeyeceğim. maafeless.
devamını gör...

ziya selçuk'un istifa etmesi

sende mi brütüs
devamını gör...

toplu taşıma aracında öpüşmek

'ne gerek var ya' dediğim bir başlık. evinizde, sınıfınızda, sokakta, avm'de öpüşün gitsin ama toplu taşımada ne gerek var abi. öpüşecek başka yer mi yok? zaten metro ya da otobüs itiş tıkış, bir sürü güncü karılar ve at gözlüklü amcalarla dolu birde onu mu düşünüp öpüşüyorsunuz?



muckmuckmuck

"reziller!" (at gözlüklü amcalar)

"anası babası nasıl yetiştirmiş bunları?" (güncü karılar)


salak saçma lafları duymaya değmez abi. net.
devamını gör...

uyanınca akla gelen ilk şey

erken mi kalktım acaba
devamını gör...

kıbrıs'ta okumak

benim gibi yks mağduru öğrencilerinin 'kıbrıs'ta okusam nasıl olur acaba?' diye kendi kendilerine sordukları sorular vardır. kıbrıs'ta okuyanlar lütfen beni aydınlatsın. lütfenn
devamını gör...

on dokuz yaşında saçlarda beyazların çıkması

ya genetik bir durumdur ya da kişi aşırı stres altına girmiştir. bende bu durumdan muzdarip birisiyim ve stresten bir sürü beyazım çıktı. ama seviyorum onları yinede. *
devamını gör...

sevgiliye iyi geceler mesajı atıp sözlükte takılan insan

sevgilim olduğunda sanırım bu insan ben olacağım. *
devamını gör...

yazarlar bir kitap yazsaydı sonu nasıl biterdi sorusu

hüzünlü biterdi. ama aslında psikolojime de bağlı olarak gelişebilir her şey. bilemiyorum. *
devamını gör...

acılarını yüzüne yansıtmayacak kadar soğuk insan

böyle insanlar duygularını içi kan ağlasa dahi dışarıya belli etmezler. poker suratlı olurlar. hiçbir duygu akmaz yüzlerinden. genelde sessiz olurlar zaten. öyle arkadaş canlısı değillerdir. bu aşamaya ise hemen gelmez insan. yaşanmışlıkları birike birike maskesi oturur ve en sonunda tüm duygularını gizler. yüzündeki mimikler bile ona yardımcı olur ve asla anlayamazsınız asıl duygusunu.
devamını gör...

emekli olup hala çalışmak zorunda olan insanlar

onca yıl didin, çalış sonra emekli ol ama hala maddi sıkıntılar çek. bu yüzden de ,emekli olmana rağmen, çalışmak zorunda kal. insanlara gün yüzü yok resmen abi.
devamını gör...

sevgiliye kitap hediye etmek

alfa bir harekettir. net.
devamını gör...

bir kadınla göz göze gelen erkeğin hissettikleri

bence garip olur. bilemiyorum.
devamını gör...

abla terörü

kardeşim evin en küçüğü olduğu için bazen bütün ilgi ondaydı ve bende kıskanırdım. giderdim bilerek ağlatırdım. hatta bi kere bu el kadar bebekken ,nasıl kıskandıysam artık, gidip 'anne seni sevmiyor, babam bir tek beni seviyor, teyzemde bi beni seviyor. sen evlatlıksın' falan diyip hüngür hüngür ağlatmıştım. allah affetsin ama hala hatırladıkça gülüyorum. *

ama onlarda az değiller lütfen. şimdi ablalara terör diyorsak onlar da canavarlar resmen. evin en masumunu oynayıp her defasında tüm suçu bana atardı. bu yüzden az yemedim terlik. * birde küçücük oldukları içinde şakasına bile vuramıyorsun ama onlar ne ala memleket diyip kafa göz dalıyor resmen. bu canavarın kafama demir oyuncak araba attığını bilirim.
(bkz: kardeş terörü resmen)
devamını gör...

interpals

daha dün yüklediğim bir uygulamadır kendileri. dilimi geliştirmek için yükledim fakat yabancıdan çok türk var sanki ve çoğuda abaza. bazıları da fake oluyor. ingiliz diye geçinip, biyografisine türkçe biliyorum yazıp bu şekilde insanları kandırıyorlar. ağına düşen baya da insan oluyor en çok buna hayret ediyorum.
devamını gör...

mansur yavaş'tan suya zam teklifi

zengin züppelerinin suyu hoyratça kullanılması önlenecek. gayet mantıklı bir teklif yani.
devamını gör...

koreli arkadaş edinmek istiyorum diyen yazar

bu yazar kore'yi deli gibi seviyordur. bu yüzden de oralı bir arkadaş edinmek istiyordur doğal olarak. *
devamını gör...

yazarların uyumama sebepleri

saat bilmem kaç hala uyuyamadım...
devamını gör...

uçurtma avcısı

yazarı khaled hosseini olan eseri edebiyat öğretmeni olan kuzenim vermişti okumam için. lisede tanıştığım bu kitap beni hüngür hüngür ağlattı diyebilirim size.

iki dost... emir ve hasan. birlikte büyümüş, birlikte düşüp kalkmış iki çocuk bunlar. fakat emir'in yaptıkları gerçekten affedilir şeyler değil. emir, hasan'ı kıskanan ve babasının sevgisine aç bir çocuktu. kısaca doyumsuzluk kelimesinin vücut bulmuş haliydi. ve bu yüzden de kıskançlıkları ile kendisine adeta tapan hasan için kötü izler, kötü anılar bıraktı. hasan, kitaptaki çaresizlikti. en çok ona ağladım, en çok ona üzüldüm. zaten ne kadar kötülük varsa onun başına geldi. küçücük bir çocuktu ve tacize uğradı. dostu bildiği çocuk bunu bilmesine görmesine rağmen yardım etmedi üstelik o da bir çamur attı. aklıma geldikçe hala üzülüyorum hasan için.

eğer kitabı almak istiyorsanız bir solukta bitireceğinize garanti verebilirim. onların hikayelerine her sayfada daha çok tanık olacak ve hissedeceksiniz. kitabı okuduktan sonra sinemaya uyarlanmış halini de izleyebilirsiniz. fakat kitap kadar sizde büyük bir etki bırakacağını sanmıyorum. film kötü değil ama kitabı okurken sanki daha duygu yüklü oluyorsunuz. bu yüzden ilk kitabını alın ve okuyun. daha sonra filmini izlersiniz.
devamını gör...

madalyalı yazarlar özelliğinin gelmesi

madalya alınca kendini mutlu hissedenler derneği kuracağım. *
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim