rolün hakkını dibine kadar veren bir aktörle hayat bulmuş dizi karakteri antony starr 'ın mimikleri bakışı beden dili adeta, ben dünyanın en pislik adamı ve en güçlü puştuyum ve siz böceklerin yapacak bir şeyi yok diyor resmen, dizi tırt olsada oyunculuğuna şapka çıkartılır.
bizimkiler yük taşıtır, ağır iş yaptırırlar, o ağırlıkları çekyat sırtlamıcaksam neden kaldırdık ki dimi, bicepsler de buzdolabını daha iyi kavramak için var mesela
bu konuda yüzlerce kitap makale ve tez okudum yıllar süren araştırmalarım ve çok uzun beyin fırtınaları sonucu elde ettiğim bilgilere göre bunun tek ve temel sebebi
"küresel ısınma ve fed faiz politikaları"
içindeki islam düşmanlığı yüzünden insanlığını yitirmiş, apaçık insani bir zulmü, bir soykırımı bile bırak lanetlemeyi, dillendirmeye bile cesareti olmayan mastürbasyonunu yapacak kadar bile vicdanı olmayan çürümüş zihinlere gelsin.
mızmızlanmaktan öteye gitmek için bir irade ortaya koymuş, elini taşın altına koyan, tüm sumud filosu mürettebatına selam olsun.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.