greenland yazar profili

greenland kapak fotoğrafı
greenland profil fotoğrafı
rozet
karma: 8933 tanım: 2970 başlık: 64 takipçi: 48
⠛⠗⠑⠑⠝⠇⠁⠝⠙⠀⠺⠁⠎⠀⠓⠑⠗⠑⠠⠀⠃⠥⠞⠀⠽⠕⠥⠀⠙⠊⠙⠝⠄⠞⠀⠝⠕⠞⠊⠉⠑⠨

son tanımları | başucu eserleri


ünlü cenazesine selfie için gidenler

bi gün o ünlülerden biri hislerimize tercüman olup o telefonu sahibine monte edecek, ben inanıyorum.
devamını gör...

su içen aziz yıldırım’a su gibi aziz ol demek

su içene değil, ikram edene denir aslında ama neyse,

zaten kara kara gümrüklere takıldı umutlarımız,
kanter içinde uykularımız, gecemiz guendouzimiz birbirine karışmış, nabzımız 180 tasensionumuz fırlamış 20 lere, bu saatten sonra aziz aziz olsa ne leziz olsa ne.
devamını gör...

emre yücelen

başlıktaki eleştrilere katılmakla birlikte, kibar bir insan olması, argosuz temiz içerikler üretmesi sebebiyle severim.
devamını gör...

kadın peşindeki erkeği aşağılayan erkekler

aşağılamıyorum, sadece yanıma çağırırken dizlerime vurup geh gel oğlum diyorum, benden bişey istediğinde ona atıp havada ağzıyla yakalamasını istiyorum, iyi bişey yaptığında good boy diyerek gıdısını okşuyorum, hepsi bu.
devamını gör...

attığın taş ürküttüğün kuşa değsin

kurbağa olmasın o
devamını gör...

sinirli bir insanı sakinleştirmenin yolları

çeneye seri ikili,
pamuk gibi olmazsa beni bul
devamını gör...

bir erkeğe en çok yakışan burç

burçlar ikiye ayrılır koç ve diğerleri
devamını gör...

bir yer bulalım dünyadan uzak

acil gitmemiz lazım

devamını gör...

albenisi olmayan insan

albenimiz yoksa albunumuz var çok şükür
devamını gör...

komik bulduğunuz sözlük yazarları

benimde oyum rbf e
vadana millete hayırlı olsun.
devamını gör...

lgbt'yi destekleyen müslüman

olabilemez
devamını gör...

doğu ve batı teolojisinde hiçlik düşüncesi


âlemin küfre göre, hem başı, hem sonu "hiç"
"iki hiç" arasında varlık olur mu hiç?

n.f.k.
devamını gör...

her şeyi açıklayan en kısa söz

aynen
devamını gör...

oruç tutana saygısı olmayan insan

12 yaşımdan beri oruç tutuyorum bir gün bile bunun için kimseden saygı beklemedim, ben ibadetimi başkalarının saygısı için yapmadım zira, yazın ortasında da oruçlu oldum biri çıkıp susuzluk çektiğimi bildiği halde sırf canım çeksin diye karşıma geçip buz gibi suyu lıkır lıkır içse ne olur, hatta inanıyorum ki bunun manevi anlamda bana faydası bile olur, zaten bunu kasten yapacak insanın daha kendisine saygısı yok demektir kaldı ki bana olsun, tutmayan ama nezaketen belki canım çeker diye karşımda yiyip içmeyen arkadaşlarımı da kendim teşvik ederim rahat davranmaları için çünkü bu ibadet aç kalmak değil, özünde yılın 11 ayı şımarttığım nefsimi terbiye etmeye çalışmak canının istediğine ulaşamamayı öğretmek, ki istemediği ve kendisine ağır gelen diğer ibadetleri daha kolay yapabilmek, yoksa açlık çekenlerin halinden anlamak falan bu ibadetin bonusu, özü değil tabiki o da kıymetli ancak tek mesele açın halinden anlamak değil. velhasıl kelam ben nefsimle güreşirken biri gelip ona tezahürat yapmış çok da.... ünlü düşünür gülben ergen'in de dediği gibi "bana hiç birşey olmaz"
devamını gör...

kadınların düştüğü 3 şey

dedikodu kazanı
gıybet kuyusu
elalem ne der? obruğu
devamını gör...

kendini yeniden inşa etmek

bu pazartesi başlıyorum, olmadı haftaya pazartesi kesin başlıyorum.
geçmiş pazartesiler için geçerli mazeretlerim mevcuttur isteyene dm atılır, bizde yalan dolan hello pillo olmaz.
devamını gör...

punch

en sonunda maymun dövdüreceksiniz bana,
acil o zorbaların konumunu atın.
devamını gör...

50 liradan alınabilecek maksimum verim

sadaka verin, hayrı kendinden büyük.
devamını gör...

üstteki yazara alternatif kullanıcı ismi ver

nâo é importante
devamını gör...

insan türünün devamı söz konusu olsa da sana bakmam diyen kız

devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim