181.
valla kadın olsam lezbiyen olurdum. kadınları da anlamıyorum zaten. erkek denen kıllı şeyin bana çekici gelmesi zaten tuhaf olurdu da erkekler olarak bizim de öyle pek matah bir tarafımız yok. bence üçüncü bir cins olsa kadınlar onlara giderdi. (bkz: swh)
devamını gör...
182.
kağıt toplamaları.
devamını gör...
183.
buraya bir sürü afilli şey yazılmıştır eminim. ama bir gün buraya birisi ciddi ciddi 'nezaket' yazacaktır. kimsenin tınlamadığı, cazip gelmediği o şey bir gün kutsal sayılacaktır.

iste çekici bir adam,
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
çünkü onlar kurtarıcıdır.
devamını gör...
184.
kaş, göz, boy/pos, hepsi bir yana en çekici kılan özelliklerin başında "ben hallederim, hallettim." cümlesini kullanmasıdır. bu lafı sık kullanan, kullanmakla da kalmayıp ''halleden'' erkekler varsa etrafınızda kıymetini bilin. bunlar az konuşurlar, güven verirler, iyi gözlemlerler her şeyi. sorunu görür ve gereğini yaparlar. sonra da susup devam ederler (tam eril hareket tammm)

bence çoğu kadın için bir erkeği çekici kılan özellikleri arasında yer alır. elinden her işin gelmesi, işleri kolaylıkla halledebilmesi, eğer o iş ile ilgili bir bilgisi yoksa da bir şekilde hallettirmesi falan filan... bunun dışında saygın bir insan olması, çevreye/insanlara/ hayvanlara değer vermesi, merhametli ve sadakatli olmasını da ekleyebilirim.
devamını gör...
185.
sıralama yapıyorum, oku!
boyunun uzun olması biiiir
sesinin karizmatik ve tok olması ikiiii
azıcık kıskanç olsun üüüç
ve
anne kuzu olmasın (nokta.)
devamını gör...
186.
duygusal zeka.
hep söyledim, söylemeye de devam ediyorum bunu.
tabii uzun boy ve esmer olması haricinde. şaka şaka, gerçekten öncelik değil bunlar. bundan birkaç yıl önceki dionysos'un öncelikleriydi kabul ama artık değil. duygusal zeka en önemlisidir arkadaşlar ya. anlaşıldığınızı hissetmediğiniz, kendinizi yalın bir şekilde açamadığınız, size kendini tam olarak açamayan, hatta daha kendi kendine dahi açılamamış, kendini göremeyen ve anlamlandıramayan, beraber oturup da yalnızca birbirinizle ilgili değil, bazen hayatla ilgili, bazen kendinizle ilgili hislerinizi konuşamadığınız insanlarla olmaz.

geçen gökhan türkmen'in bir röportajını gördüm, eşiyle tanışma hikayesini anlattığı. anlatırken yaşadığı hisleri görebiliyorsunuz mesela. kendini hem kendine hem de dış dünyaya açabilmiş, hisleriyle barışabilmiş ve anlamlandırabilmiş, üstelik anlatırken duygulanmaktan da çekinmiyor. baya hoşuma gitti dinlerken, dedim budur.
devamını gör...
187.
para, para, para.
devamını gör...
188.
parfüm nokta
devamını gör...
189.
oto çekicide çalışmaları.

hale: adam çekici yhaa.
jale: bu mu çekici?
hale: arabayı çekti şimdi.
jale: (error).
devamını gör...
190.
yemek yapma konusunda becerikli olması. onu da yerim yaptığı yemeği de *
devamını gör...
191.
her ilişkiden sonra değişen detaylardır.
yanıldığınızı anladığınızda değişim kendiliğinden geliyor. önceden çekici gelen şeyler sonradan nefret ettiğiniz şeyler haline dahi gelebiliyor.

yalnız eninde sonunda benzer özelliklere sahip insanları tercih ediyoruz, fark etmesek de.
devamını gör...
192.
söylediklerinin arkasında durması, güvenilirliği.
devamını gör...
193.
bıyıklı ve dolgun olması.
devamını gör...
194.
bu listelerin hepsi test edildi
gerçek hayatta sadece yüzde 8.62’sinin tutarlı olduğu görüldü
devamını gör...
195.
göbekli erkekler çok sever.
devamını gör...
196.
bana çekici gelen bir erkek yok (şükür)
kadınlara çekici gelen detaylarım da bende kalsın*
devamını gör...
197.
yazılanlardan bir tanesini bile karşılayamıyorum ya ben.

boy desen 175 anca var
ses desen ses yakışıklılığı denilen olgu yok
göbek desen bira göbeği sağlamından mevcut
tip desen kaptan mağara adamının kayıp oğlu gibiyim
iş desen izlediğiniz silkindirik dizilerde ve fillerde sesçi olarak çalışıyorum ve çalıştığım işlerin hiç birisini izlemiyorum.
devamını gör...
198.
kafamızın denk olması, müzik zevki, boyu posu, düşünce yapısı, eğlence anlayışı, özellikle el ve boyun güzelliği, hayvanseverliği, merhameti falan derken geriye çekici bulduğum erkek kalamıyor .
devamını gör...
199.
bana da saçma gelse de; bir iş yapacakken gömleğin kollarını sıvamak. üst baş batmış, ağzının kenarında sigarayla oto sanayi ustası haline yükselinmesi güzel tabi.
devamını gör...
200.
soyle:

alıntı:

kırmızı spor mont;)

sizden biraz sabit ve tutarlı olmanızı rica ediyorum.
karısık mesajlar verdiginizde ben gerizekalı oldugum icin anlayamıyorum;)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"erkekleri çekici kılan detaylar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim