kendisini youtube çöplüğünde keşfettim hazine bulmuş gibi hissediyorum. uzak doğu özellikle japonya orkestral müziğini merak edenler bu isimle başlaya bilir. eserleri çok güzel olan fazla bilinmeyen 20.yüzyıl modern klasik müzik bestecisi. buddha senfonisini öneririm başyapıt denebilecek kadar başarılı bir eser. buradan
joly braga santos portekizi sevme sebeplerimden gitmesem bile. aynı zamanda muazzam senfonilere imza atmış bir bestecidir. tanışmam birinci senfonisi ile olmuştur size de tanışmanızı aynı eser ile tavsiye ederim.(link:open.spotify.com/album/2yxn...)
araştırdığım kadarı ile samsara hinduizm, budizm, jainizm, sihizm dinlerinde reenkarnasyon ya da yeniden doğum döngüsünü anlatan bir kavrammış. aynı zamanda avangard besteci toshirō mayuzumi'nin samsara adlı çok uçuk bir eseri vardır.
avangard müzikteki en başarılı isimler.(bkz: george antheil) (bkz: toshiro mayuzumi) mayuzumi'nin samsara eseri çok ilginçdir. yeniliklere açık biriyseniz tavsiye ederim bu iki ismi.
kendisi ukrayna doğumludur. bestelerini daha ilk dinleyişte beğendiğim bir isim. spotify'da gördüğüm kadarı ile bir tane albümü var. stilini büyük ölçüde rus müzik gelenekleri sekillendirmiştir. not: witold lutosławski ile karıştırılmamalıdır ilk başta aynı kişi zannettiğim oldu. open.spotify.com/album/4s8f...
morton gould çok başarılı eserleri olan amerikalı müthiş besteci. kendisini tanımak için bu albüm çok iyi bir seçenek. (link:open.spotify.com/album/0cuG...)
hafif latin ve amerikan ezgileri birazda jazz barındırır genelde eserlerinde. dinleyip görüşlerini yazanlar olursa çok güzel olur.
99 doğumlu erken olgunlaşmış bir z kuşağı mensubu klasik müziğin her dönemine meraklı amatör bir müzisyen aynı zamanda star wars hayranı dinozor hastası. sevdiğim yapımlar (bkz: back to the future) (bkz: ındiana jones) (bkz: jurassic park) (bkz: terminatör) aynı zamanda sonradan gurme biriyim. imkansız bir kombinasyon gibi gelebilir bu saydıklarım gerçekten böyle biriyim.
eksikleri var ama modlarla müthiş bir hale geliyor tycoon türü birde jurassic park hayranı iseniz bulunmaz nimet. internette gezinirken hiç türkçe modlar konusunda rehber olmadığını fark ettim ben de yapmaya karar verdim. konuya girecek olursak bu rehberde kendimce en beğendiğim modları paylaşacağım. ama öncelikle (link:github.com/OpenNaja/ACSE) acse denen modu indirmeniz lazım yeni türler eklemek için. dinozor slotu baya genişliyor kesinlikle indirin önereceğim çoğu mod bunu gerektiriyor. tüm dlclere sahip olmak gerekiyor maalesef bazı modlar çalışmıyor. ilki ve en önemlisi çünkü oyunun belli başlı kısıtlamalarını kaldırıyor.(link:www.nexusmods.com/jurassicw...)
ultimate mixed era'nın üzerine kurulyor indirme sırası win64/ovldata tüm modlar buraya atılıyor. (link:www.nexusmods.com/jurassicw...)
bu mod (link:www.nexusmods.com/jurassicw...) isteğe bağlı ben baya beğendim dinozor davranışlarını genişletiyor daha iyi hale getiriyor.
bu (link:www.nexusmods.com/jurassicw...) modsa yollar ve çitleri arttırmak için. bu (link:www.nexusmods.com/jurassicw...) modu ada küçük gelirse indirin yoksa küçük ada bana yeter derseniz gerek yok. bu (link:www.nexusmods.com/jurassicw...) mod camp cretaceous çizgi dizisindeki görünümleri ve dinozorları ekler. görüntüsünü çok beğendiğim bir dinozor
geç kretase dönemine ait. ceratopsidae ailesine mensup ismi centrosaurus keskin kertenkele anlamına geliyor. (link:www.nexusmods.com/jurassicw...) paket modlar arasındaki en güzel olanlardan biri. (bkz: einiosaurus)(bkz: megalosaurus) (bkz: megaraptor) çok iyi dinozorlar var içinde (bkz: dr. henry wu) adlı şahsın ürettiği ilk melez tür çirkin mi çirkin (bkz: e750) (bkz: scorpius rex) indominus rex ilk değil yani. (link:www.nexusmods.com/jurassicw...) daha neler var hepsini yazsam çok uzar bu liste o yüzden kısa kesiyorum. jwe oynayanlar varsa başlığa fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
klişe isimler paylaşmaya karşıyım arkadaş. beethoven mozart bu isimlere saygı duyarım ama farklı isimlerede fırsat tanımak gerekir diye düşünüyorum. benim için bu eser tam bir başyapıttır her bölümü eşsizdir. open.spotify.com/album/0qyI... (bkz: julius bittner) merak edenler için eserin yapıldığı tarih 1923. not: kastettiğim eser 1.nolu senfonisidir.
para göz dennis nedry zamanında farkedilseydi park işi batmazdı diye düşünüyorum yanılıyorda olabilirim. çünkü efendim ikinci yani jurassic world girişiminde daha büyük daha havalı bir dinozor yaptılar ortalığı birbirine kattı namussuz indominus rex. yani bu parkın başına geçen batırıyor para için koskoca parkı. dinozoru bulmuşsun ne istiyorsun daha değil mi melez dinozor yapmaya değer mi hiç. son olarak ıan malcolm'un bir sözüyle noktalamak isterim. dr. ıan malcolm : tanrı dinozorları yaratır. tanrı dinozorları yok eder. tanrı insanı yaratır. insan, tanrı'yı yok eder. insan dinozorları yaratır.
klasik müzik benim için sonu olmayan dipsiz bir kuyu barok klasik romantik modern hepsi ayrı güzeldir ayrıca dinlemek araştırmak için bir ömür gerek. yanılmıyorsam 15 yaşımda filan tanıştım. öncelikle keşfetme serüvenim star wars'daki orkestral müziklerle başladı sonrasında john williams'ın tüm film müziklerine merak saldım. temalardı temadışıydı derken her müziğini dinledim koleksiyon bile yaptım artık john williams fanı olmuştum. internetten araştırıp genişletilmiş albümleri bile indiriyordum bende sonrasında bi tek williams'la olmaz diye düşünmeye başladım. ilk dikkatimi çeken isimler (bkz: ludwig van beethoven) (bkz: dmitri şostakoviç) olmuştu bu isimlerde coşku hüzün sevinç savaş zafer hepsini hissetmiştim ve hayran kalmıştım klasik müziği bir de canlı dinlemek kalmıştı onu da deneyimledikten sonra klasik müzik tutkunu olmuştum dinlerken nasıl çaldıklarını hayal bile edebiliyordum artık kuyuya olta atma zamanı gelmişti. şu ana kadar o kadar çok ismin eserini dinledim ki isimleri sayamam bile. 21 yaşımdayım hala daha keşfediyorum yani anlayacağınız bu müzik sonsuz. imla hataları yaptıysam affola ilk defa bu kadar uzun yazıyorum sosyal mecrada. ayrıca son olarak favorilerimi yazayım (bkz: william grant still) (bkz: morton gould) (bkz: joly braga santos) (bkz: alexander tchaikovsky) (bkz: george antheil) (bkz: paul ben haim) (bkz: richard danielpour) bu isimler hakkında başlıklar açılsa fena olmaz.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.