tırt mekan. sadece kadıköy’ün girişinde olduğu için merak edip geçerken girenlerden papelleri indiriyor. sürümden yani. yoksa bir kez yiyen -azcık damak zevki varsa- bir daha gitmez.
tamam sen de güzelsin, ben de güzelim, o da güzel. hepimiz güzeliz. manken gibi adamlarla/kadınlarla çıktık herkes “ohaaa!” dedi. ve başlıkla ilgili anlatmak istediklerimizi başka şekilde anlatabilmenin bir yolu yok nabalım yani?
tarihin gördüğü en aşağılık katliamlardan birine sahne olan acı günün yıldönümü.
ve en acısı da o zaman ellerine bu lanet kanlar bulaşan pislikler, şu an devlette önemli makamlarda haram maaş alarak yaşayıp gidiyor. hatta ülkenin geleceğinde söz sahibi durumdalar.
hayırlı uğurlu olsun. kaç yılın hayali gerçek oldu. mercedes aldık ama benzin koyacak paramız kalmamış gibi bir his içerisinde olsam da emeği geçenlere teşekkürler.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.