bazen üst kurmaca yapmak için yaptığını ve belli postmodernist öğeleri sadece "postmodern roman yazdım" diyebilmek için kullanmış gibi hissettiğim yazar. bu efrasiyabın hikayelerinde böyle hissettirmişti bana, suskunlar eseri daha güzel.
devamını gör...

her gün biri tarafından taciz edilsek de bunun farkına varmıyor olmamız tacizin bu ülkede normalleştirildiğinin en somut kanıtıdır aslında. karşındaki kişiyi tanımadan snapine yazılan saçma sapan cevaplar, markette meyve-sebze reyonunda yanınızda duran adamın bir tarafınıza bakarak "vay vay vay" demesi ve arkadaşınızla sinirli sinirli uzaklaşmanız; hepsi, bu insanların hareketlerini meşrulaştırıyor. siz benim yerime ne yapın biliyor musunuz? sonradan böyle entry girmek yerine, o an farkında olun, o reyondaki adama cevap verin koruyun kenidinizi, o cevapları alın o kişiye yedirin. biz sustukça, hiçbiri durmayacak. aynı zamanda, bir erkeğe bunların yapılması da tacizdir bana kalırsa. iyi bir niyetiniz yoksa ve karşınızdakini tanımıyorsanız kimseyi "taciz" etmeyin. bu ne kadar normalleşirse o kadar yaygınlaşıyor.
devamını gör...

herhangi memnun edici bir hadise, ilk sevinç ihtizazları geçer geçmez, sebepsiz bir korku ve hüzün yaratıyor ve ömer ancak birtakım gülünç hilelerle bundan kurtulmaya çalışıyordu. (bkz: içimizdeki şeytan)
devamını gör...

para
devamını gör...

orhan gencebay- yarabbim
devamını gör...

doğru kişiyse harcanır her türlü, erkek değilim ama hayatımın kadınını bulursam ben de harcarım...
devamını gör...

yazın yakın, zaten psikologlar da onu öneriyormuş.
devamını gör...

sadece baba değil de diğer insanlar için de geçerli olabilir bu. aptallık bana sorarsanız. ne demek sevgimi göstermiyorum anasını satayım, ölünce mezardan mı çıkacaksın seviyorum diye. hala hayattayken söylemek lazım böyle şeyleri, dolu dolu yaşamak lazım sevgiyi.
devamını gör...

yo bu cuma.
devamını gör...

okumaya çalışıyorum ama oğuz atay sağolsun 70 sayfalık bilinç akışına gelene kadar kim konuşuyor hangisi selim hangisi diğeri karıştırdığım için bırakıyorum. her kitabın bir zamanı var, o da zamanını bekliyor işte.
devamını gör...

çok haklı bir söz, paylaşılsa nasıl yalnızlık olsun.
devamını gör...

doğduğumdan beri başka iktidar görmediğimden aklım erdiğinden beri yaşanmaısnı en çok istediğim olay.
devamını gör...

ay yapmayın lan bunu
devamını gör...

evet, dolar yükseldi ama buzdolabı satışlarındaki olumlu yükseliş de göz ardı edilmemeli gibi bir şey bu. sen zaten o parçaları kendin üretmiyorsun, yurtdışından getirtip yabancı firmalara fabrika açtırtıp başına kendi akrabalarının akrabasını koyuyorsun, orada türkler arabaları birleştiriyor diye otomotiv üreticisi olmuyoruz bence.
devamını gör...

lavanta ve nane yağı sürüp göz bandını çekip karanlık odada uzanmak, zaten bi süre sonra bayılıp kalıyorsunuz yatakta.
devamını gör...

e doğal, yemek sepeti logosunu aşırı andırıyor
devamını gör...

böyle bir olay yok arkadaşlar, seneler önce bir videoda izlemiştim. çok eski bir binada oturuyorsanız borulardan geçen su bu sesi çıkartıyormuş sanırım.
devamını gör...

yine kendi ülkemiz hariç kalan herkes önceliğimizde, bana birisi "recep tayyip erdoğan abd mandasına girmemize izin vermediği için dolar sürekli artıyor." demişti. ben buna inanmıyorum, sırf diğer devletlerle iyi geçinmek için biraz yalakalık yapıyoruz bana kalırsa. sanki hiç ihtiyacımız yokmuş gibi aşıların öylece gönderilmesi trajikomik biraz.
devamını gör...

ara vermek diye bir olay yok "senden sıkılmış mıyım bir bakayım, geri dönünce de baktım yürümüyor, ben bunu zaten ara verince aldattım,diyip ayrılayım" var.
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim