mığrıbı yazar profili

mığrıbı kapak fotoğrafı
mığrıbı profil fotoğrafı
rozet
mığrıbı (cezalı)
karma: 20286 tanım: 7375 başlık: 441 takipçi: 32

son tanımları


insanların son dönemde duygularının yok olması sorunsalı

kpss'de yüksek puğan alan genci almayıp, yerine partizanlık yaparak düşük puğan alanı işbaşına getiren ve savunmasında " bana sen değil o lazım" diyen anlayış, insanda duygu mu bırakır?

duygusuzluk ve vicdansızlık " güç" diye empoğze ediliyor. duygulu, vicdanlı insan artık zayıf adam.
devamını gör...

kedi köpek anneliği

feminist ideolojinin benimsenmesinin ağır faturası.

sonu da ya huzur evi ya da evde ölüp kokusu ile farkedilmek. de sen güşlü kadınsınsın bacım, inatla diren, haklısın!
devamını gör...

ticarette en dürüst millet

kendi tüketmediği endüstriyel yoğurdun ve sütün yasa ile satımına izin veren; lakin kendisi evde satımını yasakladığı doğal sütü ve doğal yoğurdu tüketen kim?

devlet beyle yaparsa millet ne yapsın gakko?
devamını gör...

enflasyonun görünmeyen kısmı

ona ne deniyordu gakko?

fiyat artışının yanında bir de kaliteden, gramdan kostikleme işi vardı.
devamını gör...

bosch anneler günü reklamı

reklamcı firma yahudi bir patronun. yağni reklamda "evlenip çocuk yapmak yerine, yalnız yaşayın ve kedi köpek yalayın" mesajı verilmek istenmiş.

de ülke nüfusunu düşünen siyaset ,yoksulluğu ve işsizliği halkına reva görmez ki.

gerçekten genç nufus ve sağlam aile isteyen siyaset

1. yoksulluğa ve işsizliğe savaş açar.

2. ülkeyi mülteci cennetiı olmaktan korur.

3. pratik eğitimi yaygınlaştırır.

4. uyuşturucu, fuhuş, alkol, kumar gibi aileyi yok eden kötülüklere savaş açar.

yağni reklamın verdiği mesaj ile devletin aile olmaya verdiği olanak arasında pek de fark yok gibi.

sen, halkına bunları yaparsan gakko, elin yahudisi de "çocuk yerine al kedi köpek sev " der. tencere hapah ilişkisi yağni . devlet de reklama tepki vererek kendi hatasını örtmek istemiş.
devamını gör...

boşanma sayısının artmasının olumlu bir gelişme olması

ülke düşmanlarının safında duranlar açısından eyledir.
devamını gör...

din tengricilik olaydı ekmeğini kimler yerdi

zanginlerin tefeci, köleci ve tekelci çarkına dokunmuyorsa ona din mi denir?

ruhbanlığın babasıdır beyle bir din.

sen getir millete tanıt gakko, para babalarıı ona bir ayar verir.
devamını gör...

ırkçılık

ırkçılık, bir ırkın baskınlığını, üstünlüğünü savunmak, beraber yaşanan diğer etnik ırkları tanımamak.

bu uygulama düşmanında yoksa ve sende varsa, bunun anlamı düşmanın karşısında güçsüz ve yalnız kalmaktır.

arz-ı mev'udcular etrafını sarmış. daha önce komşularının etrafını sararken sen " gebersin araplar" diyordun. aynı ittifak şimdi senin etrafını sarmış. ırkçı siyasetinden ötürü yardıma arapların gelmeyeceği gibi içeride de yine ırkçı tutumundan ötürü kürtle kavgalısın. arz-ı mev'udçular saldırdı mı içerden kürtçü ile mi mücadele edeceksin, ı siyonizm güdümlü a.b ve a. b.d ile mi?

ırkçılık , moroğlanın ideolojisinin, islam coğrafyasını siyonizm güdümlü hristiyan batı'ya satmasıdır. yoksa bunu tarikotçolor mu yapto, gundi?
devamını gör...

terörle mücadele

en samimi mücadele; yoksullukla, sömürü ile ve adaletsizlik ile mücadeledir. bunları yap bakalım, terör kalıyor mu?
devamını gör...

türkiye ekonomisi

100 yıllık tefeciliğı, a.b'ye ve a.b.d'ye sömürüyü kabullenmeyen luayikçi moroğlanın zırladığı başlık. suçu sadece yöneticilerin üzerine ( o tarikatçılara atıyor da ben tüm yöneticilerin üzerine çekiyorum) atıyor. lan faiz serbest, vergi zanginden değil fakirden alunıyor. a.b ülkeleri gibi ortak pazarın yok. bunun anlamı, üretmek ithal etmekten daha pahalı demek. ithal edersen kaynaklarını değerlendiremez ,hammadde olarak yok fitatına satarsın. enerji açığın ve ithal etmen cari açık demek. cari açık borç demek. borç demek faiz demek. faiz, sen çalış tefeci yesin demek. bu dırnağına daş düşürdüğümün yerinde 60 küsür hökümet bozuk tefeci luayikçi düzen sağlam hee! senin ölçüne ve izanına...

atkuyruğy, 60 sene önce alamana domuz çidtliği temizlemeye gittiğini unuttun. vay bu ingiliz seni silkeliye oğlan! ingiliz mi kaldı lan, dünya sermayesinin % 95' i siyonist yahudi'nin elinde. ingiliz'i, a.b.d'si artık siyonizme lejyonerlik yapıyor.

türkiye ekonomisi ne zaman eyi oldu at sancısı? yaz bakalım. 30 sene önce yamalıklı elbiseler giyiyordun. ona göre hesab et . bu ergen loliş yamalığı moda zanneder. yokluktan yama ha.
devamını gör...

5 litrelik limonata

sahtedir büzzüğüne dayıyalar. alıp içmemek en eyisi.
devamını gör...

chp'nin 81 ilde ev ziyaretlerine başlayacak olması

başlasın. bir partinin halkını zeyaret etmesi kimin zoruna gider?

chp halkçılıkta , akp ile yarışsın. lakin ,halkına benzesin; halkı kendi ideolojisine benzetmeye çalışmasın.
devamını gör...

dığrak

ufak, küçük.
devamını gör...

gençlerbirliği

f.b taraftarının yeni umudu olan talım. malum f.b'nin durumu. gençler, fenerli hocası volkan ile galata'nın önünü kesecek, fener aradan sıyrılıp şampiyon olacak.
devamını gör...

türkiye bir hukuk devleti midir sorunsalı

zanginsen, böyükbaşsan sana yargı da yok, sorgu da yok gakko. amaa fakirsen, türkiye'nin nasıl bir hukuk devleti olduğunu her alanda sana gösterirler.
devamını gör...

aydın doğan

medyanın emanet olduğunu, kimlerin desteklenmesi gerekiyorsa eski kiracısundan alınıp yeni kiracısına verildiğini örneklemiş eski medya kiracısı.

adam, devlete ayar veriyordu. hökümet değişti, aydın doğan'ın, dinç bilgin'in, gara memmedin, uzanların ellerinde ne var ne yok alınıp akp medyası yapıldı. bunu gören gözler bu devlete nasıl güvene?
devamını gör...

patates

her daim fakirin ekmeği olmuş zebze.

devamını gör...

umut tacirliği

türkiye gibi, eperyalizmin pazarı olmuş ülkelerde fertlerin; iş, aş, eş, ev, binek gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması zordur. umut tacirliği sektörü buradan doğar.

şener şen'in, ilyas salman ve köylülerini alamanya diyerek istanbul'a götürmesi konunun dramatik özetidir.
devamını gör...

gerçek islam

gerçek islam, kur'an dini. kur'an'da yazan.

mezhepçilerin, tarikatçıların ve luayikçilerin kıvırdığı, kendi kitaplarına uydurduğu sapkın yapı değil.
devamını gör...

atatürk düşmanı olmak

en çok da kemal paşa adına yasak koyan, tontoş dötü ile kasıp, kesen, içeri atan, hain ilan edem içki ve zina serbestliğinden luayikçiliğe bağlı kemalistlerin çabaları sonucudur.

altını dolduramadan, ispat edemeden sorgulamaya kapalı, hesap vemedem piyasaya dayatılan her ideoloji, kurucusuna anti pati besletir gaklko. bu iş kemalizm, islam, komanizm farketmez.

kemalizmi benimsememeyi "düşmanlık" olarak yorumlamak, zaten işin bir başka hibineliği.

siz, bu dökümanla kendinizi kemalist mi zannediyor sunuz, ne kadar basit düşünüyor sunuz?
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim