mığrıbı yazar profili

mığrıbı kapak fotoğrafı
mığrıbı profil fotoğrafı
rozet
karma: 20602 tanım: 7518 başlık: 447 takipçi: 32

son tanımları


namazda huşu

esasta allah'ın dinini ücret karşıluğında gizleyip, devletin dinini anlatan din adamlarının hissettiği duygu. tabiki şeytan'ın oyunu.

reel bir din, siyasal ve iktisadi yasaları olan bir din; ezanla, takke ile, boncuk ile, şalvar ile ve delilsiz ritüellerle böyle hayattan çekildi.

fey, mafia olmuş zanginler arasında dönüyor. fakirler ise; kader, kısmet, nasip diye kandırılıyor.
devamını gör...

vicdan

allah'ın varlığının kanıtlarından. insanın içindeki yargı.

rabbin, adem oğullarının sulbundan soylarını çıkarırken onları kendi kendilerine tanık tutar: "ben, rabbiniz değil miyim?" "evet, tanıklık ediyoruz," derler. böylece diriliş günü, "biz bundan habersizdik," diyemezsiniz.

araf 172.
devamını gör...

14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı

yağmır yağdı. muhtemelen yarin iş olmaz. seyir ederim.

türkiye'nin rahat kazanacağı maç.
devamını gör...

kadının yalanı esastır

luayikçi akp'nin çıkardığı, ailenin içine eden kanunlardan.
devamını gör...

ezan sesi

salatı nemazteye insirgenmesinden sonra dinin kutsallarından olmuş çağrı.

yav kardeşim, luayikçilere kızıyorsunuz da, sizin dinde yaptığınız tahribat luayikçileri aratır ha.

yani ne oluyor şimdi ezan okuyup nemazte kılınca? ne değişiyor? gelir adaletsizliğine, sömürüye , fırsatçılığa engeli ne?

bizim, küfür ehli ile aramızdaki fark ezan , çan; kilise cami mi; yoksa adalet ve dünya görüşü mü?

incil, 4 kitaba ayrımış, islam da mezheblere.

niye peki?

çünkü, tevhidin emrettiği eşitlik, paylaşım ve adalet egemen sınıfın işine heçbir zaman gelmedi.

türkiye'de 5 vakit ezen veriliyor; lakin fayiz ve enflasyon, adaletsizlik ve zina müslüman olmayan ülkelerden fazla.
devamını gör...

dekolteyi protesto eden erkek

dekolte beyle protesto edilmez ki gakko. dekolte giyen bayanlara bakmamayı ve gotlerini kaldırmayı başarırsanız o gün bu mastürbasyon malzemesi giyim tarzı biter.

bu mümkün mü? değil. şöyle ara caddelerden dekolte ve sıktırarak giyip yürüyen bayana kimlerin baktığını takip edin. kapı önündwki esnaf ve çalışanlarından tut, karşıdan gelene ve arkadan gelene dek herkes bakıyor. dekolteci kadın zaten bunu gözucu ile takip ederek biliyor. bundan da zevk alıyor.

neyse, açsınnlar karılarını, bacılarını, kızlarını, piyasada gözü doymayan, 100 karı ile bile yatsa tatmin olmayan erkek çok. sizin için özgürlük , onlar için mastürbasyon malzemesi olur, o da en temiz niyetli için. gerçekler acıdır gakko!
devamını gör...

türklerin ingilizce öğrenememelerinin sebebi (4)

(bkz: türklerin ingizce öğrenmemelerinin sebebi)

yahudi 1, ingiliz 2

bu 2 milletin dillini de dinini de ...

hem beni sömürecekler hem de dillerine mi ilgi duyayım?
devamını gör...

seküler erkeğim muhafazakar kız istiyorum

"ellemedik kız bırakmadım; lakin el değmemiş kız istiyorum" zihniyeti.

bu ülkenin ne dindarı dine göre yaşadı ne de luayikçisi luayikçi oldu.

para varsa o gız " evlenince onu düzeltirim" der ve seni kabul eder .
devamını gör...

hiç güzel kadın pompacı olmaması

hula güzel bayanı benzinlikçi de bırakırlar mı, burası türkiye gakko? güzel kızı , ahırla samanlık arasında yaşasa bile affetmezler.
devamını gör...

dünyanın en faydalı besini

ekmek, üstelik beyaz ekmek.

hain nahum projesiyle perhizdeyiz!
devamını gör...

en demokrat kişilerin bile diktatöre dönüşmesi

askerdeki devrecilik gibi. alt devreyken adalet ve eşitlik iste, üsd devre olduğun billene şikayetçi olduklarından da hibine ol.
devamını gör...

psikoloğa gitmek

m.youtube.com/shorts/0MNgV3...
devamını gör...

mülkiyet nedir

kur'an dinine göre, mal sahibinin elindeki mülkü geçim karşklığında allah'ın hudutları doğrultusunda işletmesidir. geçim dışı kazanç allah'ındır ( devletin, askerin, memurun, yoksulun, yetimin, evsizin, düşmüşün v.s)

mülk, allah'ındır. yani onun işletme yasası allah'a aittir.
devamını gör...

yahudi

yeryüzünde fesat çıkaran aşağılık şeytanın cocukları. tek bir adet bile kalmayacaklar.
devamını gör...

devlet kutsal mı sorunsalı

heral 5 bin senedirli ki bizi buna inandırdılar ve hökümdar ailesinin egoları için savaştırıp durdular.

devlet, kurumlar bütünüdür; lakin rejim adaleti ve paylaşımı sağlar.

rejimin; faizsiz, tekelsiz, kölesiz bir rejimse ve vatandaşlarına; ekmek, iş, güven, özgürlük, adalet sunuyorsa gakko, evet devlet kutsaldır.
devamını gör...

okumak vs düşünmek vs yaşamak

duymak istediğini, görmek istediğini aldıktan sonra insanı geliştirmez.
devamını gör...

cübbeli ahmet ahlaksızlığı

bir zahmat, dünyada dilediğiyle cima etmek için dini kabul etmeyen ahlaksız dinsizler mevzuya atlamasın.

diğer taraftan, kabirde hayat yok. diriliş kıyamet gününde. sana bu dünyada cima ettiğin kadınları yaratan allah, mahşerde de yaratsa ne oluyormuş?
devamını gör...

6 haziran 2026 yurt dışında yaşayanlara çağrı

guşlü türkiye el açar mı laa?

ülkenin ne halde olduğunu itiraf etmiş çağrı..
devamını gör...

ermeni

türkler, kürtler, araplar; sunniler, şiiler, luayikçiler işini sağlama almak için hep ermeni esnaf ve sanatkar arıyorlar lakin. adamlar işine dürüst ve sözüne sadıklar.

hatunsuyu'nda ermeni bir zangin var. kendileri istanbul'da yükünü tutmuşlar. köydeki arazilerini böyükbaş besi sahipleri istediği halde, onlara vermeyip fakir bir komşusuna işletiyor. senin ihtiyacın var diyormuş.

biz olsak bunu yapar mıyız, hemmen zangine veririz?
devamını gör...

tüm zamanların en iyi sporcusu

şabandaki erkan abeemiz tabiki.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim