helal olsun. bu tezahürat yazılı bi belge olsa hemen hemen herkes imza,kaşe,mühür her şeyi basar geçer eminim.
devamını gör...
diğer bütün taraftar gruplarının destek vermesi gereken tezahürat.
devamını gör...
biz bu memlekette bu sloganı ilk duyduğumuzda arkasından ölümler olmuştu. bu kez ölümlerden sonra geldi.
ne desek kalbimiz acıyor ama bir tek kişi sorumluluk almıyor.
devamını gör...
fener trübinlerinde yanan bu ateşin tüm trübinlere sıçraması dileğiyle.
devamını gör...
işte bu yüzden fener'i doğruyor hakemler , federasyon.
gezi'den beri dik duran fenerbahçe taraftarına selam olsun.
hükümet istifa!
devamını gör...
basiretsiz yönetime yöneltilen demokratik hak sözüdür. tribünlerle, takımlarla alakalı bir durum değil bu. halk diyor bunu. iyi yönetme yükümlülüğünde olduğunuz halk. maçları seyircisiz oynatsanız ne olacak? halk her yerde. nasıl susturacaksınız?
devamını gör...
çok geç kalınmış bir sesleniş ancak dile getirebilecek kadar canı yandı bu milletin artık daha yüksek sesle ve hep bir ağızdan dile getirilmesi gereken istemdir.
devamını gör...
daha gür bir sesle duyulmasını istediğimiz slogandır. hem de öyle yüksek sesle dile getirilsin ki sağır sultan bile duysun.

t/ bıçağın kemiğe dayandığını ilan eden slogan
devamını gör...
biz muhaliflerin sloganıdır.
(bkz: tribünler koltuğunu devirecek)
devamını gör...
şerefi olanlar istifa eder.*
biz sizi sandıkla göndereceğiz.
tanım: ampul patlatma yılı imza: 2023
devamını gör...
isyan olmadan devrim olmaz, bizim halkımız geçmişte hiçbir isyan yapmamış.bakın tarihe tek sivil ayaklanma gezidir.tabii ki de protestolar oldu, binlerce insan bu uğurda can verdi ama halk ayaklanması denilen olayla çok yeni tanıştık.bu güne kadar verimli anadolu topraklarında yan gelip yatmak dışında hiçbir şey yapmamış, rahatı canından bile değerli (ne yazık ki 6 şubat bunun en acı örneği), asla sorgulamayan ve hatta sorgulayana şeytan muamelesi yapan karanlık çağda yaşayan milyonları göz ardı edemeyiz.bu yüzden kuva-i milliye gibi bir yapılanmaya borçluyuz cumhuriyetimizi.çünkü bu topraklar geçmişte de cahil halk ve gaddar yönetim karmasını yaşıyordu.işte bu tarz karmaları kırmanın tek yolu, isyan, devrim ve özgürlük naralarına bağlı.ha asla öyle bir şey olmayacak çünkü isyan etmek için düşünmek gerek.bence bu halk 2 3 kere daha ciddi yıkımlar yaşamadan hiçbir şeyi değiştirecek cesarete sahip değil.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hükümet istifa" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim