minyonların sevgilisi yazar profili

minyonların sevgilisi kapak fotoğrafı
minyonların sevgilisi profil fotoğrafı
rozet
karma: 82 tanım: 17 başlık: 0 takipçi: 3

son tanımları


rolex

omega'nın getir götürünü yapar saât markası.
devamını gör...

sözlük yazarlarının fotoğrafları

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

sözlükte herkesin flörtünün olması

sırf bunun için döndüm ya siz normâllerin arasına. gözüme kestirdiğim bir yazar var. onunla flörtleşeceğim.
devamını gör...

çaylak

(bkz: bi bitmediniz)
devamını gör...

recai kutan

bunun necmettin erbakan'a yaptığı satışı muhsin yazıcıoğlu alparslan türkeş'e yapmamıştır.
devamını gör...

ülkemize gelmiş en iyi yabancı futbolcu

türkiye'de yaptıkları bakımından şampiyon belli ikinci kim.

(bkz: gica hagi)

ha, konu genel kariyerse roberto carlos'un kariyeri bellidir ama oynadığı hiçbir takımın taşıyıcısı, yıldızı olmamıştır carlos. fenerbahçe'de de ağabeylik yapmıştır ama en kritik yerde oynamamıştır. hele hele gelmiş geçmiş en iyi 11'e paolo maldini varken başkası yazılmaz.

öte yandan didier drogba, yaşı geçkin de olsa, büyük fark yaratmıştır ki kariyeri de hiç yabana atılır cinsten değildir.

nicolas anelka belki de türkiye ligi'ne gelmiş en yetenekli ama bir o kadar da sorunlu oyuncudur. gene de fenerbahçe'nin avrupa'daki en başarılı sezonlarından birinde bulunmuştur.

ama ve lâkin! oğlum wesley sneijder diye bir adam, üstelik daha 28 yaşındayken geldi bu ülkeye! çok değil, 1,5 yıl önce ballon d'or'u hakkı yenerek kaybetmişken. türkiye'de belki hagi'nin başarılarını yakalayamamıştır ama gayet de başarılıdır.

jimnastik kulübü'ne gelmiş geçmiş en iyi oyuncu mario gomez'dir ki 33 maçta 26 da gol atmıştır ama o kadar. ricardo quaresma daha uzun soluklu olmuştur ama onun da pek bir başarısı yoktur.

trabzonspor'un ise gelmiş geçmiş en büyük oyuncusu şota arveladze'dir.
devamını gör...

yazarların uğraştığı sanat dalları

(bkz: sinema)

evet, okulunu okudum.
devamını gör...

çaylak

eee, çıkmıyor muyuz?
devamını gör...

nesli tükenen şeyler

türkiye'de adam gibi adamlar, kadın gibi kadınlar.

adamlar prenses gibi pışpışlanma peşinde.
kadınlar eskort gibi para peşinde.
devamını gör...

coup de grace ile bindik bir alamete

cono kız onlar.
devamını gör...

coup de grace ile bindik bir alamete

devamını gör...

annelerin çöp diye attığı muhteşem şeyler

kupon biriktirerek aldığım televizyon, daha lisede okurken çalışıp aldığım sweatshirt, yatağım, favori bardak takımım, futbol kariyerim, trt kariyerim, hayatımın aşkı... sonunda da hayatım!

(bkz: mezarına bir tas suyu dökenin de avradını)
devamını gör...

yemek sonrası gelen uyku

(bkz: şeker hastalığı)
devamını gör...

enerjisi düşük insan

depresyonda olabilir, tükenmişlik sendromu olabilir, hayattan keyif almıyor olabilir, hımbıl olabilir, zekâ geriliği olabilir... pek çok nedenle enerjiniz düşük olabilir. sadece buradan yargı çıkmaz.
devamını gör...

boşanmaya nasıl karar verdiniz sorusu

türk kadınlarını tanıdıkça bırakın evlenmek, tuvalete gitmeye tövbe ettim. o yüzden benimki boşanmaya karar vermek değil, evlenmemeye and içmek gibi oldu.

sözlük hanımları; tabiî ki hepiniz mumla arayıp da bulamadığımız en düzgün kişilikli, en güzel, en vefakârlarsınız. sözüm size değil, sizin dışınızda kalan tüm kadınlara.*
devamını gör...

oruç tutana saygı göstermek

saygıyı "ben yemiyorum, sen de yeme" olarak düşünenlerdenseniz tebrik ederim, nur topu gibi bir yobazsınız.
saygıyı oruç tutanla dalga geçmemek, ona hakaret etmemek vs. olarak ele alıyorsanız tebrik ederim, doğru yoldasınız.
devamını gör...

sözlüğün en zeki ve yakışıklı erkeği

yoğurt yiyen hanımların fotoğrafını yüklediği için atılmıştır.
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim