mony tontana yazar profili

mony tontana kapak fotoğrafı
mony tontana profil fotoğrafı
rozet
karma: 10304 tanım: 2220 başlık: 108 takipçi: 36
Hanım kızıyor kapalıyız...

son tanımları | başucu eserleri


iyi seneler sözlük

normal sözlüğün delileri, manyakları, kafayı kırmışları hepinize iyi seneler.
devamını gör...

f-16

artık modernizasyonu bile kurtarmayan goat. az dağ sıçanı avlamadı

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kelenderis (yazar)

terörist sevici savunan terörist sevicidir.

şu anki sürecin gazına gelip çok havlamayın elbet bir gün devran döner. burada ''dönsün ühü ühü abeyim'' falan diyenlerin hepsini izliyorum. kayışınız gevşedi herhalde çok sesiniz çıkıyor.

bu arkadaşın ufak kız çocukları varmış ona hürmeten susuyorum ama geri gelir, yolda belde denk gelir kendi arkasını pazarladığı örgüt ile beraber çıktığı yere enlemesine sokarım

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

sözlük alfa erkekleri arasındaki gizli çekişme

çekişme falan yok, alt liglerde top koşturuyorlar işte ben zirvede hanım ile şarap yudumluyorum.
devamını gör...

geceye bir şarkı bırak

son kez sana gelsin be

devamını gör...

yazarların teşekkür etmek istediği yazarlar

başta kadim dostum scaremongering sonra eski dostum kendime teşekkür ederim. kalanınız biraz kafayı yemişsiniz haberiniz olsun
devamını gör...

diş ağrısı

dişinol alıp ağrıyan dişe sürün, ağrısı geçtiği için teşekkür eder fazla kullanımda diş etinizin mahvoluşu yüzünden küfür edersiniz
devamını gör...

felsefe temalı youtube kanalları

dilozof sanırım adını değiştirdi ama kalitelidir.
portal içeriği son dönemlerde değişti ama yine içinde güzel felsefe içerikleri vardır.
cemre demirel. ahlak felsefesi ve tasavvuf ile ilgili iyidir, tarzı serttir fikirleri sağlamdır kendisi ise şüpheli kfldkfd
bir dönem diamon tema. varlık, ahlak ve bilgi başlıkları ile ilgilenmiş olsa bile ateizm ve dinler üzerine videoları ile öne çıktı o yoldan gidiyor sanırım.
devamını gör...

scaremongering

kadim dostum sissy, scaremongering veya noodle…

sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım; harbi uzakta olacağım lan, valla bak.
yine geldi çattı karanlık saatler; yeni ufuklara yelken açma ve bilinmeyen maceralara atılma zamanları.

seninle omuz omuza girdiğimiz nice internet ucubeliği savaşında, son dönemde kendi çıtalarımızı bile zorlamış, akıl sınırlarının ötesinde işlere tabi olmuş olsak bile neler atlattık, neler…

dc kaslı alfalarıyla olan mücadeleler,
yüz bulamayınca faşist ve otistik ilan eden kadınlar,
mesleki yaşantıyı bile etkileyen şizofrenler,
ilgiyi sanalda arayıp gerçek hayatında göremediği saygıyı talep edenler…

şöyle bir bakınca maziye, gözlerim hafif yaşarıyor. “helal olsun lan bize.”
sıfır hasar, bolca çizik ve akıl sağlığımızla ip atlamalarımızın sonucu olarak artık bu kadim yoldaş, seni internet cenklerinde yalnız bırakıyor.

anılar biriktireceğiz, hikâyelerimiz anlatılacak ve o gün geldiğinde valhalla kapılarında kıvrık boynuzlardan şaraplarımızı yudumlarken, seninle kahramanlıklarımızı ve yaşadıklarımızı birbirimize anlatıp kahkahalarla eğleneceğiz.
omuz omuza asgard surlarında nöbet tutacak ve ragnarok’ta dünyanın dört bir yanından gelen manyaklar, kafayı kırmışlar ve delilerle mücadele edeceğiz.

bol şanslar.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

veda

eveet sevgili sözlük ahalisi, günler geldi aylar geçti kah güldük kah ağladık bazen sinirlendik genel olarak çok eğlendim ben lakin gün geldi çattı.

yıllardır kendi hayatım için verdiğim mücadelenin sonuna doğru ilerliyoruz kafamın içinde şu dizeler

çocuklar inanın inanın çocuklar
güzel günler göreceğiz güneşli günler


normal sözlüğün manyakları, delileri, kafayı kırmışları umarım her şey gönlünüzce olur bu güzide kardeşiniz, düşmanınız, en sevilen nefret edilen adam sözlük macerasını bu gece itibariyle sonlandırıyor. kendinize iyi bakın pek başaracak potansiyeliniz yok zaten.

6-7 ay kadar ülkede olmayacağım ondan sonrada yıllardır hazırlandığım asya kıtasının güzide ülkesi japonya'ya yerleşeceğim her şey yolunda giderse artık sake içip, iğrenç yosunlarından yiyip daha sonrasında ise çokca istediğim asya turumu tamamlayıp artık 40'larına gelmiş olacak olan şahsım güzel bir gençlik geçirmenin keyfi ve huzuru ile inziva hayatına geçiş yapacağım.
sizlere söylemek istediğim tek bir şey var.

hayat ciddiye alınacak kadar önemli tamamen umursanmayacak kadar değersiz değildir. güzel anılar biriktirin, bolca tartışın, gülüşün,sinirlenin her şeyi doya doya ve istediğiniz gibi yaşayın kimsenin sizi zincirlere ve sosyal tabulara maruz bırakmasına izin vermeyin. karnı tok çoban köpeği olmak yerine dağda gezen aç kurt olun en azından öldüğünüzde kurt öldü derler.

buyrun size güzel bir şarkı bırakayım




neyse aman çok uzun ve anlamsız bir veda nutku oldu. herkese bol şans. cici bakın kendinize.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ben whittaker

prens naseem hamed'in veliahtı


benjamin g. whittaker, bilinen adıyla ben whittaker, haziran 2024'ten beri ıbf uluslararası hafif ağır sıklet unvanını elinde bulunduran ingiliz profesyonel boksördür. amatör olarak 2020 yaz olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanmış ve 2022'de profesyonel olmuştur.


ring içi hareketliliği, ayak oyunları ve açık guard dövüşmesi ile gönlümüzü fetih eylemiş, naruto ve one piece sevdasını gerek ringe giriş gerek dövmeleri ile yansıtan. eğlenceli ve izlemesi keyifli bir boksör.

profesyonel karnesinde mağlubiyeti henüz yok. ıbf uluslararası hafif ağır sıklet unvanı bu karne ile elde edilmiş.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


görsel bir boks şöleni içinde şöyle ince editli bir videosunu iliştireyim. takipteyiz hafif ağır siklet kemerleri sonrası ağır siklete geçmeyi düşünürse hızını kaybeder gibi bir düşüncem var ama iyi hesaplarlar ise usyk sonrası ilginç bir ağır siklet boksörümüz olabilir.

devamını gör...

sözlük yazarlarının hayalleri


sıkıcı günlerde shogi ve go oynayıp dünyasal kaygılardan uzak yaşamak. daha sonra da karımdan önce yaşlılıktan ölmek. işte böyle bir hayat yaşamak isterdim.
devamını gör...

geceye bir ayet bırak

felak suresi


rahmân ve rahîm olan allah’ın adıyla.

de ki: ben, karanlığı yarıp sabahı ortaya çıkaran rabbe sığınırım,
yarattığı şeylerin şerrinden,
karanlığı çöktüğü zaman gecenin şerrinden,
düğümlere üfleyenlerin şerrinden,
ve hased ettiği zaman hasedçinin şerrinden. (allah’a sığınırım).
devamını gör...

gillette mach3 ile etek ve koltuk altı tıraşı olmak

erkek adam ağaca sürterek halleder böyle kapitalist şeylere para harcamaz
devamını gör...

yüzüklerin efendisi'nde geçen efsane sözler


''lâkin gecenin çöktüğünü görmemiş olan, karanlıkta yürümeye aht etmemeli."
devamını gör...

geceye bir şarkı bırak

felakettttt baba şöyle bir tomorrowland patlatmasak mı be dedirten mucize

devamını gör...

hikayeyi bir de kurttan dinleyin

yakın zamanda geleceğini öngördüğüm bir konu ile ilgili bunu buraya iliştireyim de çünkü haksız ithamlar ve manipülasyonlar üzerime kalacak gibi.

bu durum geldiğinde kurt hikayeyi anlatacaktır emin olun .
jdkfjsdkjfs

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kaka'nın eşinin boşanma gerekçesi

bunun türk versiyonu oya başar ve levent kırca boşanmasıdır. ''teknik aksaklık nedeniyle mi boşadın beni'' lkdfslkfsdlkf

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bir üstteki yazar hakkında düşünülenler

idol, ikon, sözlükte değil gerçek hayatta tanışmak isterdim. daraldıkça, kafada bir şeyler çözemedikçe gidip akıl danışacağın üstüne hayat dersi ve oturaklı iki üç öğüt alıp kaynatacağın bir adam.

her şeye girip çıkıp feleğin çemberinde ip atlamış bir abi izlenimi dışında söylemleri ve sohbeti ile kanıtlıyorda.

kendimi de dahil ettiğim sözlük camiasında ki en değerli şahsiyet seviliyorsun abee.

ayrıca gözümde böyle canlanıyor kendisi
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

antonio rüdiger

çok alman filozof ismine sahipmiş lan.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim