selamun aleyküm ve rahmetullahi berakatühü ahali. bir süredir yoktum, özleğenler de olmuş özleğemeyenler olmuş. genel olarak bir kaç açıklama yapmak isterim.
1- doğum günümü kutlayan, yanımda olan, özelden ya da buradan iyi dileklerini ileten herkeşlere binlerce kez teşekkür ederim. yazılanların hepsini tebessümle okudum, bazılarına kahkaha attığım oldu, bazıları bi çıtır inceden duygulandırdı. siz çok yaşayın emi, beni de ağlatacaksınız şimdiiii.
2- bu yediğim ban cezasında moderatörler sonuna kadar haklıydı. bi önceki cezam saçma bi sebepleydi ancak bu sefer hakettim. kafam çook ama çoook güzelken a*edspor başlığında yakası açılmamış küfürler yazdım. o oluşuma küfretti diye ceza mı verilir demeyin, ben küfürümde haklıyım belki kendimce ama onlar da ceza vermekte haklı.
3- cezam normalde dün akşam 19:00 civarı bitmişti. bazı işlerim nedeniyle ben giriş yapıp aktifleştirmedim hesabı. hayin lennie'nin "yoldaş sağolsun uzatmış" gibi spekülasyonlarına kanmayın. yakışıklılıktan ban yediğim konusundaki teorilere inanmakta özgürsünüz.*
4- phantom of the normal radyo olan coup'a itimat edin. yayında beni uyarmıştı. benim yayından sonra 3 kişi ceza yedi demişti. 4. kurban ben oldum ama dediğim gibi haketmiştim.
5- arkamdan sallayan lennietomun amacını ve beni sevdiğinden yaptığını biliyorum. ancak yine de o ve onun entrylerini beğenenler yargılanacak.** arkamdan dm kutularında sallayanlar da olmuş. onlar başka bi videonun konusu. kaçırmak istemeyenler abone olup bildirim butonuna bassimayı unutmasın.
6- whisperım, canım nasılsın yeaaa dasxzndn beşiktaşım mapusta güldürdü yüzümü sağolsun, bu konuda da beni hatırlayan dostlara bin selam.
7- milk, viva abi, karga ablam, domuz atayiz, terörist lennie, coup, whisper, gamsız, ayı abim ve eşi pandasuratli ablam, mysafu, nelerumup, levi, dosto, delavy, naruto ve diğer tüm arkadaşlarım sağolun, var olun. sizleri seviyorum. tekrardan çok teşekkür ederim. hepinizi öbüyorum.
ikinci seti aldık ancak bok gibi oynuyoruz. ne bloklar çalışıyor, ne savunmamız iyi ne de julia'm oyunun içinde. bir şekilde kazanırsak bu maçı helal olsun bize.
14:00'da başlayan, an itibari ile 13-6 geride olduğumuz maç. devre arasında bu takıma takviye yapılmazsa (merve tanıl gibi takviyelerden bahsetmiyorum) kümeye düşüşümüzün önünü açacak maçlardan biri. şukurovskam aşkım balım bitanem dışında bir tek kurilo var takımda. o da orta oyuncu, önemli isimlerden olan zeynep ile kavga etmiş son maçta. off beşiktaşım oooof. dertlendirecek bişi buluyorsun. 3 galibiyet (biri thy karşısında ve harikaydı), 11 mağlubiyet ile küme düşme yolunda da olsan senciyiz senci. izleyeceğiz, destekleyeceğiz. tvf voleybol youtube kanalından izlenebilir.
teke tek bilim'de emrah safa gürkan'a konuk olmuş, 1920'li yılları ve öncesini anlatmış. yine harika yayın olmuş. mutlaka izlenmeli. seni çok seviyorum hocam. iyi ki varsın.
konu belirlenmesi, o süreçte konuştuklarımız, duyuru için benden özellikle istediği foti ve ortaya çıkan duyuru görseli mük kere mük mfkfk
coupuşko ve ai arasındaki muhabbeti kıskandığım bir andayım şu an ;d
sakız orucu bozmaz ben şimdiden söyleyeyim, storye alev attım diye neler uğraştım ben. o alev olayı kesin günah. cehennemlerde yanar kızartma olursunuz. gerisi için yayına bekleriz. güzel olur inşöö. çok değerli din büyüğüm, aziz silah arkadaşım coup'a daveti için teşekkür ederim.*
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.