eşrefoğlu süleyman beğ yazar profili

eşrefoğlu süleyman beğ kapak fotoğrafı
eşrefoğlu süleyman beğ profil fotoğrafı
rozet
karma: 58480 tanım: 8141 başlık: 769 apolet: 4 takipçi: 164
Ceng itme sevüş. men buna inanırun.

son tanımları | başucu eserleri


bir üstteki yazar hakkında düşünülenler

pink floyd şarkı ismi gibi nicki olan yeni yazar adayımız. güzel yazıyor, bol bol yazmaya devam etsin.
devamını gör...

soğanın cücüğü gibi bir başına kalmış insan

abim okumuş terbiyeli adam tabi, üç harfli organlarımızla ifade etmemiş soğan cücüğü demiş.
devamını gör...

alkol dostunuz değildir

dostum değil aşkım.
t: benim için doğru önerme.
devamını gör...

eşrefoğlu süleyman beğ

selamun aleyküm ve rahmetullahi berakatühü ahali. bir süredir yoktum, özleğenler de olmuş özleğemeyenler olmuş. genel olarak bir kaç açıklama yapmak isterim.

1- doğum günümü kutlayan, yanımda olan, özelden ya da buradan iyi dileklerini ileten herkeşlere binlerce kez teşekkür ederim. yazılanların hepsini tebessümle okudum, bazılarına kahkaha attığım oldu, bazıları bi çıtır inceden duygulandırdı. siz çok yaşayın emi, beni de ağlatacaksınız şimdiiii.

2- bu yediğim ban cezasında moderatörler sonuna kadar haklıydı. bi önceki cezam saçma bi sebepleydi ancak bu sefer hakettim. kafam çook ama çoook güzelken a*edspor başlığında yakası açılmamış küfürler yazdım. o oluşuma küfretti diye ceza mı verilir demeyin, ben küfürümde haklıyım belki kendimce ama onlar da ceza vermekte haklı.

3- cezam normalde dün akşam 19:00 civarı bitmişti. bazı işlerim nedeniyle ben giriş yapıp aktifleştirmedim hesabı. hayin lennie'nin "yoldaş sağolsun uzatmış" gibi spekülasyonlarına kanmayın. yakışıklılıktan ban yediğim konusundaki teorilere inanmakta özgürsünüz.*

4- phantom of the normal radyo olan coup'a itimat edin. yayında beni uyarmıştı. benim yayından sonra 3 kişi ceza yedi demişti. 4. kurban ben oldum ama dediğim gibi haketmiştim.

5- arkamdan sallayan lennietomun amacını ve beni sevdiğinden yaptığını biliyorum. ancak yine de o ve onun entrylerini beğenenler yargılanacak.* * arkamdan dm kutularında sallayanlar da olmuş. onlar başka bi videonun konusu. kaçırmak istemeyenler abone olup bildirim butonuna bassimayı unutmasın.

6- whisperım, canım nasılsın yeaaa dasxzndn beşiktaşım mapusta güldürdü yüzümü sağolsun, bu konuda da beni hatırlayan dostlara bin selam.

7- milk, viva abi, karga ablam, domuz atayiz, terörist lennie, coup, whisper, gamsız, ayı abim ve eşi pandasuratli ablam, mysafu, nelerumup, levi, dosto, delavy, naruto ve diğer tüm arkadaşlarım sağolun, var olun. sizleri seviyorum. tekrardan çok teşekkür ederim. hepinizi öbüyorum.
devamını gör...

sözlük yazarlarının dertleri

hangi birini dökeyim diyecektim de, mysafu yazmış zaten bunu daha önce. şu an en büyük derdim mysafu itinin benden önce yazdığı entry. iyi geceler.
devamını gör...

kazım koyuncu

bok vardı öldün, gittin. seni çok seviyorum abi.
devamını gör...

normal sözlük

desteklediğim moderasyon, böyle devam.
devamını gör...

güne bir türkü bırak

neşet ertaş - yolcu


insan ölür amma oruhfu ölmez
bunca mahlukat var hiç biri gülmez
cehennem azabı zordur çekilmez
azap çeken hayvanları gördün nü?
devamını gör...

21 aralık 2025 kuzeyboru beşiktaş voleybol maçı

ikinci seti aldık ancak bok gibi oynuyoruz. ne bloklar çalışıyor, ne savunmamız iyi ne de julia'm oyunun içinde. bir şekilde kazanırsak bu maçı helal olsun bize.
devamını gör...

anın fotoğrafı

julia'ya aşıg olduğumu söylemişmiydim?
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

21 aralık 2025 kuzeyboru beşiktaş voleybol maçı

14:00'da başlayan, an itibari ile 13-6 geride olduğumuz maç. devre arasında bu takıma takviye yapılmazsa (merve tanıl gibi takviyelerden bahsetmiyorum) kümeye düşüşümüzün önünü açacak maçlardan biri. şukurovskam aşkım balım bitanem dışında bir tek kurilo var takımda. o da orta oyuncu, önemli isimlerden olan zeynep ile kavga etmiş son maçta. off beşiktaşım oooof. dertlendirecek bişi buluyorsun. 3 galibiyet (biri thy karşısında ve harikaydı), 11 mağlubiyet ile küme düşme yolunda da olsan senciyiz senci. izleyeceğiz, destekleyeceğiz. tvf voleybol youtube kanalından izlenebilir.
devamını gör...

güne bir şarkı bırak

çıktığım 100. falan meydan savaşı, challenge içindeyim. yoruldum. bıktım. el mahkum mücadeleye devam. belisarius sen benim rol modelimsin amk.
devamını gör...

güne bir kedi bırak

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

selim erdoğan

teke tek bilim'de emrah safa gürkan'a konuk olmuş, 1920'li yılları ve öncesini anlatmış. yine harika yayın olmuş. mutlaka izlenmeli. seni çok seviyorum hocam. iyi ki varsın.
devamını gör...

coup de grace ile merhamet vuruşu

başlıyoruz. halkı kin ve 7 büyük günaha sürüklediğimiz bi yayın olmayacak. sürüklenenler kendinden mesüldür. haydi kopun kopun gelin anam.
devamını gör...

coup de grace ile merhamet vuruşu

konu belirlenmesi, o süreçte konuştuklarımız, duyuru için benden özellikle istediği foti ve ortaya çıkan duyuru görseli mük kere mük mfkfk

coupuşko ve ai arasındaki muhabbeti kıskandığım bir andayım şu an ;d

sakız orucu bozmaz ben şimdiden söyleyeyim, storye alev attım diye neler uğraştım ben. o alev olayı kesin günah. cehennemlerde yanar kızartma olursunuz. gerisi için yayına bekleriz. güzel olur inşöö. çok değerli din büyüğüm, aziz silah arkadaşım coup'a daveti için teşekkür ederim.*
devamını gör...

memleketinin adını söylemeden anlat

candaroğulları beyliğinin ilk merkezi.
devamını gör...

duvarla konuşmak

(bkz: duvara karşı)
devamını gör...

köyün küs itlerini bile barıştıran muhtar (yazar)

#3826740
o konuyu çözmüştük sanki muhtar abim ya :d
devamını gör...

seni en çok mutlu eden şey

(bkz: bira)
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim