yapılan iş paylaşılmıyorsa ( hobiniz vs.) yada tanıtım yapılmadığı taktirde kullanmak oldukça saçma. kişisel fotoğrafları paylaşmanın artık bir mantığı olduğunu düşünmüyorum. ilk çıktığında herkes merak ederek bir şeyler paylaşıyordu fakat gelinen noktada bana biraz aptalca geliyor. örneğin ingilizce öğretmenisinizdir ve dil eğitimiyle ilgili içerikler paylaşırsanız gayet mantıklı fakat arkadaşlarınızla x cafede fotoğraf atıyorsanız zaman kaybı.
insanı düşünmek bitirir. düşünmeye başlamaya görün sürekli düşünmek için vakit ararsınız. düşünceleriniz bir bataklık gibi sizi yutmaya başlar. düşünür, düşünür ve tekrar düşünürsünüz. bir şey yemek istemezsiniz yada tam bir lokmayı ağzınıza götürecekken düşünceleriniz aklınıza gelir o lokmayı da bırakırsınız. düşünmek böyle bir illettir insanı kendine yendirir.
her yıl en az 2 kez izlediğim türkiyenin bence en iyi ilk 5 dizisinden biridir. çocukluğumla bağı olduğu için avrupa yakasına fazla anlam yüklüyor da olabilirim.
türk edebiyatında farklı ideolojileri benimseyen iki şairi karşılaştırmak haddim değil fakat yüreğimize en çok dokunanı belki söyleyebiliriz. necip fazıl’ın şiirleri benim yüreğime hep daha çok dokunmuştur. ideolojik dönüşümü, fikirleri ile ilgilenmekten ziyade şairliğini görsek çoğu kişi necip fazıl’ın değerini bilecektir.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.