kadına şiddetin en büyük failidir!
bir organın ucundaki et kesiliyor diye düğün yapıp bütün akrabaları oraya toplayıp kutlama yapmak, bu işe bu kadar anlam yüklemek ne derece doğru?
o küçük birey kendisini senden benden üstün hissetmez mi? elbette hisseder.
çüküm için bu kadar insanı toplamışım buraya demez mi?
gladyatör filmindeki oyunculuğu çok başarılıdır. doğru, canlandırdığı commodus iğrenç bir adamdır ama bu kadar iğrenç olmasındaki en büyük pay, joaquin phoenix'in başarılı oyunculuğudur.
instagram reels'de eminim herkesin karşısına düşmüştür bu contentte videolar. seks yine bilimin gelişmesinin önüne geçiyor diyebilir miyiz?
kanser ilacı yerine cinsel istek artışı ( viagra, cialis) üzerine çalışan binlerce bilim adamı gibi.
çünkü büyük para viagrada, cialiste.
şimdi de robotların insan hayatını kolaylaştırması yerine, seks robotu üretebilirsek satışlarda rekor kırıp büyük kârlar elde etme peşinde şirketler.
bu çok kötü bir şey ya.
insanların bilinçaltında zaten var olan, ancak yaşına, yaşadığı ortama, çevrede olup bitenlere ve beklenmedik şekilde oluşan olaylara bağlı olarak farklı şekillerde ortaya çıkan ve dışa vurulan kaçınılmaz duygu.
dünyanın en boktan oyunudur. iğrenç sorularla karşı karşıya kalırsınız, iğrenç pis işler yapmak zorunda bırakılabilirsiniz.
ve oyun bittiğinde çevrenizdeki insanlar bazı sırlarınızı biliyor olabilirler.
oldu da cesaret dediyseniz(big mistake!) mutlaka en az 1 kere rezil olmuşsunuzdur. önceden de denildiği gibi; oyun bittiğinde artık hiçbir şey eskisi gibi değildir.
1981 doğumlu über führer kişilik. 1995-2002 'n sync adlı grupta bulunmuştur burada tanınmıştır bir nebze. ardından grup dağılmış justin solo çalışmalarına başlamış ve justified albümü çıkarmıştır. bu albüm büyük bir sükse yaratmıştır.
koca bir yalandır yani. salçalı yemek seven kadının genelde kalçalı olmasından kaynaklı inandığı inanmak istediği ev kadınlarının sık sık kullandığı cümledir. yapmayın bacolar.
bazen yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyen bazen de yapmak istemediklerinizi yaptırtan olayların genel adıdır. sinirlendiğinizde hatırına susmanızı gerektirken mevzu bahis kişiyi düşünüp ona göre kararlar aldığınızın farkına varabilirsiniz ansızın.
üniversite zamanı, bizim öğrenci evinde en çok telaffuz edilen cümleydi bu.
artık o kadar telaffuz ediliyordu ki, dışarıda bile esprisi dönüyordu.
konu üşengeçlik değildi aslında, bu zamanla aramızda bir oyuna döndü, öyle devam etti.
ay işte bu benim çevrem, iş arkadaşlarım.
1.800 takipçisi var hele bir tanesinin, bir story atarken tam 30 dakika düşünüyor. yahu 2 hafta dekolte giyme takipçin falan kalmaz bacom kasma nolur ya.
şehrim ve çevre insanı böyle bir hayat tarzına uygun olsa kesinlikle yapmak isterdim. bir ara denemişliğim var, küfür eden mi dersin, bütün yolu kendi babasının malı bilen mi dersin, kadın görüp sıkıştırmaya çalışan mı dersin.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.