ipad pro m4 13 inç modelini kullanan biri olarak sabaha kadar överim çünkü muazzam bir cihaz alırım 5 yıl kullanırım yenisini almak için eskisini satarım üzerine para koya yine alırım. kullanımı kolay şarjı iyi gidiyor e hafif evet pahalı ama eğer tasarım işi yapacaksanız pro serisini alın yoksa air vs işiniz görür yani.
özellikle grafik işlerinin yapıldığı ve büyültme küçültme ve hatta baskılarda herhangi bir çözünürlük kaybı yaşanmaz. adobe programlarından illüstratör buna örnektir.
eskiz defteri alın ve çizmeye başlayın mükemmel olmak zorunda değil her gördüğünüzü çizmeye çalışın günlük pratikler yapın referans alarak çalışabilirsiniz bol bol çizim yaparak gelişir. mükemmeli aramayın
illüstrasyonun temelinde metni görselleştirme mantığı vardır herhangi bir ölçü ve anatomiye bağlı kalmadan metni görselleştirmek illüstrasyon yapan kişiye de (bkz: illüstratör) denir
ios işletim sistemli cihazlara yüklenebilen tabletler için kullanılan mükemmel ötesi bir tasarım programı vektör değil piksel tabanlıdır. kâğıt hissiyatına çok yakın ve arayüzü çok basittir.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.