tensorfasialata yazar profili

tensorfasialata kapak fotoğrafı
tensorfasialata profil fotoğrafı
rozet
karma: 426 tanım: 17 başlık: 4 takipçi: 25

son tanımları


ordu'dan araba çalıp istanbul'a giden 3 çocuk

13 yaşındaki çocuğun 68 suç kaydı var. 68...
bunun ana babası suç makinesi ki bu bu hale gelmiş...
devamını gör...

memur maaşı

memur olarak çalıştığım kamu kuruluşunda 5 bin lira maaş almaktayım. 3 üniversite bitirdim kpss den 90 puan alıp atandım. beraber çalıştığım işçi kadrosundaki arkadaş 4500 tl alıyor. allah kat kat fazla versin gözüm yok durumları iyi olsun hatta bu konuda onlar için çok seviniyorum. ama kaç sene önce yarı maaşımı alan adam benle eşit alıyor. adamlara 1 senede ekstra 20 bin tl yattı bilmem o parası bilmem bu parası. ben ise enflasyona dayanıp ev geçindirmeye çalışıyorum. kira 2 bin 2 bin kredi elektirik su doğal gaz vs faturalar bin tl. aç mı kalsam kendimi mi assam. enflasyon karşısında eridik bittik. ne alım gücümğz kaldı ne yaşam.

allah asgari ücretliye sabır versin.
devamını gör...

başörtülülerin bu ülkeden özür dilemesi gerekiyor

bu gibi salak saçma provakatörler yüzünden o başörtülü dediğimiz insanlar kendilerini bi nebze bunlardan korumak amaçlı gidip a partisine oy verir. b partisi lideri çıkıp özür dileriz yanlış yaptık. istiyen başörtüsü örtebilir istiyen g.tünü açabilir derse oylar a partisinden b partisine geçer.

bu açıklamalar la b partisine gidecek oy a partisine gidiyor. bide bunlar tv lere çıkıp ülkeye yön veriyor. sene olmuş 2021 hala milletin başındaki ve g.deki pamuktan, ketenden vs malzemeden yapılmış kıyafet giysi örtü vs şeylerden bahsediyoruz. aşın arkadaş bunu. provakatör olmayın. alacağınız oyu kaybetmenin hiç mantığı yok.
devamını gör...

ağır abazan

kadınıyla erkeğiyle herşeye herkese kerkinebilme potansiyeli olan midesiz insanlardır.
devamını gör...

amed

diyarbakır'ın eski ismidir. her ne kadar faşizanlar tarafından neresi orası ben bilmiyorum gibi cahil söylemler söylensede tarihin tozlu sayfalarında yer edinmiş isimdir. tabi sonralarında diyar-ı bekr, diyarbekir ve en son diyarbakır adını almıştır.
atatürk zamanında diyarbekir ismi diyarbakır yani bakırın diyarı olarak değiştirilmiştir. ama ne hikmet ise bakır madeninin çokça çıktığı bi yer değildir garip 😂😂
devamını gör...

genç kadınların olgun erkek merakı

(bkz: abaza)
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

tensor fascia lata

diğer adı tfl olaran kas ve genelde bilinmeyip en fazla gerginliğe sahip olan, ağrı ve hassasiyet yaratan kastır.

tfl’niz pelvisinizdeki (kalça kemiği) küçük bir kastır ve kalça önünüzde anterior superior iliak omurga olarak adlandırılan kemik çıkıntısında bulunur. kas, daha sonra uyluğun yanal kısmının ortasından dizinin hemen altındaki tibial kondile doğru uzanan güçlü bir fasya bandı olan iliotibial bandın (it bant) içine girer .
devamını gör...

alagavat

böyle gavat'ın ultra versiyonudur.
devamını gör...

ortopedi teknikeri

üniversitelerin protez ortez bölümü mezunlarına verilen ünvandır.

10 yıllık ortopedi teknikeri olarak sorulara açığım.
devamını gör...

ortopedi doktorunun 3 ayda yapamadığını kırık çıkıkçı dayının 20 saniyede yapması

bir ortopedi teknikeri olarak doğruluyacağım olaydır. arkadaşlar şöyle bir gerçek var. bu ülkede zeka ya yeteneğe göre meslek seçilmiyor paraya göre seçiliyor. ortopedi dediğiniz bir cerrahi birimdir. lakin eline neşter almamış ilaçtan başka birşey bilmeyen uzmanlar tanıdım bu meslekte. tam tersi doçentin yapamadığını yapabilen asistan hekim tanıdım bu meslekte.

arkadaşın yanlışı ise 2 kere aynı doktora gidip şüphelenip başka doktora gitmemesi. eğer şüpheniz varsa doktoru değiştirin bu emin olun sorunu kökten hallediyor.
devamını gör...

yaz saati uygulaması

daha horozlar uyanmamış iken teknolojinin yardımı ile (bkz: alarm) uyanmış ve apartmanın dış kapısını kapatmamla beraber o karanlıkta yürüyen çantalar görmüş olduğum durumdur. (bkz: ilkokul çocukları)
devamını gör...

dogecoin

baya sağlam kazandığım bir o kadar kaybettiğim kripto paradır.
devamını gör...

yazarların bugünkü mutluluk sebebi

hala ölmedim, sağlıklıyım, maddi olarak olmasa bile manevi olarak iyiyim yani.. allaha şükür daha ne olsun
devamını gör...

intihar edeceğim sorumlusu devlettir

bi dayı vardı zamanında... 650 kayme mayış var. 650 kayme...tüpüne zam, gazına zam, zam oğlu zam. hani bize xx.. diyordu işte tam o durumdayız
devamını gör...

elektrik faturalarındaki trt payının kaldırılması

ben zaten evde televizyon izlemiyorum ki niye trt payı veriyorum.
devamını gör...

grup seks partisinde tanışıp evlenmek

halk dilinde buna bir tanım bulunmuş.
(bkz: alagavat)
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim