uzun lafın kısası yazar profili

uzun lafın kısası kapak fotoğrafı
uzun lafın kısası profil fotoğrafı
rozet
karma: 23 tanım: 9 başlık: 0 takipçi: 1

son tanımları


1. (çaylak)

çağla şikel'in elinin hiç de şık olmaması

siz asıl ayaklarını görün.
devamını gör...
2. (çaylak)

mini etek giymiş şişman kadın

kadının bedeni, kadının kararı karışamam ama gülersem ve ben gülerken sen ağlarsan oda benim kararım sana girip çıkan yok.
devamını gör...
3. (çaylak)

galatasaray'ın genel başarısının nedeni

#3914999 budur.
dünyanın büyük kısmı özellikle bizim bulunduğumuz coğrafyada spor dalları içerisinde futbol önde olduğu için galatasaray başarılıdır çünkü vitrini güzel kurar ve ekler "kim sever kanoyu, masa tenisini"

öteki eşeklerde halen hentbolda, masa tenisinde, kanoda ...

bu arada fatih terim kendi rekorunu da gecirir mourinhoya buyuk adam diyenler terim hakkında atıp tutmayıp atcı baaskan ve teknik direktörüyle ganyan yapsın.
devamını gör...
4. (çaylak)

2. mahmud

ocağı her kapatmamda aklıma gelen kişi.
devamını gör...
5. (çaylak)

mahalle baskısı

sanılanın aksine azgın bir azınlığın da yapabildiği baskı türüdür.

ekseriyetle modernite ekseninde dolaşılır.
mesela neyi nasıl yediğin, ne giydiğin eğer azınlığı memnun etmiyorsa gericiliğin, yobazlığın kalmaz.

çok suyun kaldıracağı bu pirinci yazarlığıma bırakıyorum bir gun moderasyondaki azınlık yazar yaparsa o zaman konuşuruz.
devamını gör...
6. (çaylak)

anadolu çomarı

istanbul, izmir gibi yerlerin herkese kuyruk sallayan finosundan iyidir.
bir duruşu vardır en azından karı düşüreceğim diye omurgasızlık yapmaz.
devamını gör...
7. (çaylak)

jin jiyan azadi

kü*tçe söylenen herhangi bir sözü ciddiye alamıyorum.
yemediği bok kalmayan iran kırması bir ırk bugun bana sözüm ona kadın hakkı falan üzerine ders veriyor.

sizin kadınlarınız kadın bile değil, fistan giymiş teröristtir.
devamını gör...
8. (çaylak)

8 mart dünya emekçi kadınlar günü

triangle tekstil fabrikasında yanan emekçi kadından, kendini teşhir eden, memesini götünü sergilemekten başka emeği olmayan kadına uzanan süreçte 2 memeci erkeğin kadınlar günü kutlu olsun safsatası mide bulandırıcı.
tekstil fabrikasında yanın demiyoruz elbet ama kocam bana bakmak zorunda, bunun parası var, fakir erkeğğ annesi sevsin deyip kendini emekci ve kadın gormek diger kadınlara hakarettir.
devamını gör...
9. (çaylak)

eski sevgili acaba şu anda ne yapıyor düşüncesi

yeni sevgilisiyle, kocasıyla film izliyodur, sevişiyordur ...
umurumda değil açıkçası.
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim