veni vidi vici yazar profili

veni vidi vici kapak fotoğrafı
veni vidi vici profil fotoğrafı
rozet
karma: 1690 tanım: 150 başlık: 3 takipçi: 84

son tanımları


ölü gelin

çok çok sevdiğim bir film.gotik tarzı ve melankolik havayı zaten hep inanılmaz bulurdum.rahatsız edici bir kasvetli tok.
devamını gör...

erkekler ve kadınlar arasındaki fark

kadın kadındır,erkek erkektir.
devamını gör...

günün menüsü

süt
muz
çikolata
devamını gör...

içindeki boşluğu bir türlü dolduramamak

islami açıdan bakarsak ruhlarımız bu dünyada haşr olmadığı için hep bir yerimizi yadırgama durumu var.ne zaman gerçek aleme gideriz o içimizdeki boşluk o zaman dolar.ait olmadığın yerdeki zorunlu mevcudiyetin huzursuzluğu bu.
devamını gör...

yazarların bugünkü mutsuzluk sebebi

yarın nöbete gidecek olmak beni fevkalade bir şekilde üzüyor.
devamını gör...

ilk buluşmada sorulacak sorular

aşk’a inanır mısın?
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının hissettikleri

zannettim ki bulunduğum yerden uzaklaşırsam sorunlarım çözülür.1 yıl içinde üç şehir değiştirdim.tabi kafam da benimle geldiği için hem hiçbir şey değişmedi hem yorgunluğumla kaldım.umuyorum ki son çareyi dünyayı terk etmekte bulmam.içimde bir ses sürekli buraya ait olmadığımı fısıldıyor.burası dediği yer neresi bilemiyorum.
devamını gör...

gasilhane

hem maddi hem manevi son temizliğin yapıldığı yer.
devamını gör...

sevilmemek

bazı insanlar dünyaya sevilmek için bazıları da sevmek için gelmiştir.herkes üstüne biçilen rolü kabullenecek.yoksa bu karşılanmamışlık onu kül eder.
devamını gör...

babanın ölmesi

ben babamı diriyken gömdüm maalesef. o sevmedi bizi,kabullenemedi. çok ağladım
devamını gör...

yakın arkadaştan bir anda soğutan şeyler

beni banka olarak görmesi.
devamını gör...

en çok özlenen kişi

en çok özlenen kişi ya çoktan hayatınızdan gitmiştir ya da henüz hiç gelmemiştir.
devamını gör...

bir erkeğin en tatlı olduğu an

üzgünken biraz masumlaşıyorlar ya işte o an.
devamını gör...

hiçbir yere ait olamamak

hiç gitmediğin yerlere özlem duymaktır. kendimi o kadar hiçbir yere ait hissedemiyorum ki ölsem mezarda bile yerimi yadırgarım.
devamını gör...

varlık içinde yokluk çekmek

babam sağolsun bitmez tükenmez bencilliği sayesinde 23 yıl varlık içinde yokluk çektik.orta halli bir aile olmamıza rağmen asla bitmeyen isteklerine asla yetişemedik.şuan ise elimizde koca bir sıfırdan başka bir şey yok.insan başka babalara imrenmiyor değil.
devamını gör...

diyelim ki o bunu okuyor

eşşeğin sıpası kör müsün?
devamını gör...

yazarların itiraf köşesi

ev arkadaşımın diş fırçasını klozete sokuyordum.pişman değilim.
devamını gör...

zor zamanlardan geçmek

olağandır.dünyaya mutlu olmak için gelmedik.
devamını gör...

çirkin bir kadın olmak

yalnız olmaktır, tek kişilik hayaller kurabilmeyi öğrenmektir, yaptığınız en ufak hatada aptal muamelesi görmektir çünkü çirkinseniz beceriksiz yaftası daha hızlı yapıştırılıyor.nahoş bir durumdur ama dünyanın sonu da değildir.yapmanız gereken diğer kadınlardan daha farklı bir hayat yaşayacağınızı, onlar kadar kabul görmeyeceğinizi, kabul görmeniz için ise en az 3 konuda güzel kadınlardan daha iyi olmanız gerektiğini anlamanız ve uygulamanızdır. kendim için söylemem gerekirse hala ara sıra bu durumu kabullenemediğim oluyor. çevrenizdeki kadınlar birer birer evlenirken ve “ay kuzum inan hiç beklemediğin anda oluyor, darısı sana” şeklinde teselli verirken gerçekten insan çok zorlanıyor. o da biliyor işte olmayacağını sahte sahte konuşuyor bu da durumunuzu daha zavallı ve içler acısı gösteriyor. tabi özgüven, özsaygı falan kalmıyor.
devamını gör...

öz saygıyı yitirmek

acınası bir durumdur.
bende olan durum şu şekilde gelişti;
önce insanlara saygı duymayı yitirdim ki ne kadar mide bulandırıcı şeyler yaptıklarını düşününce haksız sayılmam. sonra insanlar bana saygı duymayı bıraktı ama onların o iğrenç altyapılı saygılarını zaten hiç istememiştim. toplum benim saygıdeğer bir birey olmadığıma kanaat getirince tamamen görmezden gelindim. görülmeyen, toplumdaki yeri belirsiz olan varlığım en sonunda kendini reddetti. özsaygı, kimlik egosu ne varsa hepsi yok oldu gitti.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim