benim için sözlüğün turnusolü bu yazar. yazmayı bırakınca gerçekten sözlük bitecektir zira diğer kimse bu kadar özenle ve güzelce kendini ifade etmiyor.
(bkz: patagonyalı)
uyku düzenim çok kötü bazen saat 8'e kadar uyumam bazense erkenden uyurum ama ne zaman sözlüğe girsem yakın zamanda entry girmiş oluyor. bence hesabı tek kişi kullanmıyor. araştırılsın.
erkekleri o kadar salak ki allah'ım. gerçekten bir teste tabii tutulsalar eminim çok azı geçer. o kadar engelli var ki üstelik ne olduğunu anlamak için sadece bir entrye bakmak yeterli oluyor. mesaja dönmediğin için farklı hesaplardan yazan bir sürü kişi var bunu leş yazı stillerinden anlayabiliyorum. insanlığın en alt formu kesinlikle bunlar. bir insan nasıl bu seviyenin altına düşemez kesinlikle. bunlar dışında gayet iyi insanlar da var özellikle çok tatlı kız arkadaşlarım var ve iletişimimiz hala sürüyor.
an itibariyle davulcunun çıkardığı kriz geçirmeli seslerden kaynaklanan durum. gerçekten davulu kafasına geçirip öyle gitmek istiyorum. ramazandan beri maalesef polisi aramamıza ve egmden ihbar kaydı oluşturmamıza rağmen hiçbir şekilde gürültü engellenemedi. eski zamanlar için gerekli olan geleneklerin şimdi hiç düşünülmeden devam ettirilmesi sadece sinirlenmeme sebep oluyor. saçmalıktan başka şey değil zaten her evde telefon var haliyle herkes alarmla uyanabilir ama türkiyede sistem tabii ki öyle işlemiyor. itinayla herkesin rahatsız olacağı şekilde kararlar alınıyor.
aşırı kötü bir uygulama maalesef. yaşadığım yerde internet kötü çekiyor diye aldım ders videolarıni indirip izlerim diye ama indirdiğim videolar direkt siliniyor. 3 defa başıma geldi kriz geçiricem artık. ayrıca videoları telefondan indirdiyseniz ve oturumu başka bir cihazdan actiysaniz da videolara erisemiyorsunuz. şu an ders çalışmam gerekirken bunları yazıyorum. aşırı boktan bir uygulama.
uzun zamandır sözlüğe pek girmiyordum ve bugün yazdığıni gördüm. ne zamandır döndüğünü bilmiyorum ama görünce o kadar mutlu oldum ki. onu görmek sözlüğün 2022 deki halini hatırlatıyor ve bu kadar güzel güzel hatırlamamda katkısı oldukça yüksek.
benim keşke sözlükte de kimsenin böyle hakkı olmasa her girdiğimde yeni olduğunu düşündüğüm yazarların yeni olmadığını öğrenmekle geçiyor. aslında profilinde daha önceki nicklerini gosteren bir şey olsa daha iyi olurdu.
negatif bir şey görmeye tahammülümün olmadığı şu zamanlar diyebilirim ki en itici davranışları toplum içinde birbirlerine karşı saygısız davranışları. özellikle erkekler eşlerini çok eleştiriyor. yüzlerine kufredercesine bakıyorum ama pek işe yaramıyor.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.