ortak facebook ya da instagram hesabı açmaları.

birbirine güvenmeyen bu çiftler aynı zamanda evliliği gerçekleştirilmesi zorunlu bir toplumsal görev olarak gören kişisel gelişimini tamamlamamış tiplerdir. aşağılık kompleksine sahip olduklarından sürekli diğer çiftlerin yaşantısını eleştirip dedikodusunu yaparlar.
devamını gör...
evli olmayan herkesi evlendirmeye çalışmaları.
devamını gör...
o zaman doğru bir evlilik yapmışım. allah korusun sizin dilinize düşseydik ne yapardık.

evlenmeden önce size danışmadığım için beni bağışlayın.
devamını gör...
evliliği marifet sanmaları ve ortak sosyal medya hesapları.
devamını gör...
bol bol sosyal medya hesaplarında poz vermektir.
devamını gör...
en mükemmel evlilik, en iyi cinsel hayat bizde tavırları. canımın içi kaynanam, canım kız kardeşim melek görümcem zorlamaları.
devamını gör...
evlendiği andan itibaren evlilik çok güzel nidalarını atan,karısını,kocasını öve öve bitiremeyen insanlar için söylüyorum yanlızca -azıcık sakin olun.huzuru sadece kendi aranizda yaşamayı deneyin.
devamını gör...
sanki en değerli yada en dertli ilişkiye sahipmiş gibi yapmaları.
devamını gör...
bekarları hor görmeleri.
devamını gör...
10.
kucaklarına çocuk alıp fotoğraf çektirirken çocuğun yüzünü emoji ile saklamaları. benim bu olaya verdiğim gerizekalılık puanı 9/10
devamını gör...
11.
bir diğer itici tavır da bekar arkadaşlarına evlenince bizim gibi olursun evlenmezsen senin gibi olursun demeleri. evet ben bekarım ve sizden daha mutluyum. dert yok tasa yok, hesap verme zorunluluğum yok.
devamını gör...
12.
sürekli kavga etmeleri.
devamını gör...
13.
olur olmadık yerlerde birbirlerinin götüne ellemeleri.
devamını gör...
14.
aşırı romantik pozlar.
çirkin çocuğunu övme.
kocişkom vb hitaplar.
düğün,nişan,fotoğraf vb her şeyi abartma.
devamını gör...
15.
evlenen kadınların genelde" tatlım,canım,güzelim " kelimelerini sarfedip senden büyükmüş gibi davranıp,(ablamsı) tavırlara bürünüp nasihat vermeleridir. erkeklerin de gereksiz kıskançlık krizlerine girip birden 360 derece degismeleridir.
devamını gör...
16.
evlenmeyi zeka belirtisi sanmaları
devamını gör...
17.
sosyal medyada sürekli birbirlerini paylaşıp ya da birbirlerine yaptıkları en küçük jestleri bile paylaşıp bunlarla övünmeleri ve bütün insanların onları çekemediğini ve kıskandığını sanmaları bu yüzden sürekli göndermeli paylaşımlar yapmaları.
devamını gör...
18.
kıskandığımdan değil ama hep şov peşinde olmaları beni pek rahatsız ediyor. bana ne canım senin düğün videondan, nişan fotondan?
devamını gör...
19.
mutsuz evliliklerini çevrelerine kusmaları, evet kusmaları. fakat çevrelerinin duruma yönelik herhangi bir tavsiyesinde ise hemen birbirinin romeo ve juliet'i olmaları.

saçma.
devamını gör...
20.
evli olunca sınıf atladıklarını zannedip, bekarlara ikinci sınıf insan muamelesi yapmaları, ve sanki "amaan boşver hiç evlenme en iyisini sen yapıyosun valla çok akıllısın" filan diyince, lütfetmiş gibi akıllarınca onore ediyorlar, sanki kendilerine özeniliyormuş, bekarlar hep evlenmediği için üzülüyormuş gibi davranıyorlar..

halbuki herkesin gündemi farklı, öncelikleri farklı, siz kimsinizki bekar insanlara acıyorsunuz.. ben size acıyorum, büyük bir çoğunluğunuz, değer görmedikleri, saygı görmedikleri, sevilmedikleri halde, sahtekarca sürdürüyorlar ilişkilerini.. eşleriyle konuşamıyorlar bile, yaşadıkları mutsuzluğun farkına varacak vakitleri bile yok..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"evli çiftlerin itici davranışları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim