1 mayıs gelmeden sendikaların bilmemnesinin sol bilmem neleri hemen açıklama yapıp eylem yapacaklarını şu gün şu saatte orada olacaklarını falan dile getirirler.

her sene sıkıcı sıkıcı muhabbetler ya. polisler 4 nala boğa gibi koşarken önlerinden kaçan insanlar da gaz yemeye maruz kalıyorlar. biber kapya, köy, sivri,çarliston biber allah ne verdiyse hep beraber gazlar sıkılıp gözler yaşardıktan sonra bu dini ayin sona erer.

hangi inanışta olduğunuzu bilmem ama allah kabul etsin diyorum ben müslüman dilinde ve dininde.
devamını gör...
biz buna organize olmak diyoruz, bir mayıs tarihini anlatacak değilim troll kardeş.
devamını gör...
aynada beliren arkadaş, sakin ol ve bırak koy elindeki beynini.

1 mayıs kutlaması yerine şeklen açıklamasını yapan tiplerle dalga geçtim ben ama neyse zeka yaşını hesaba katamamışım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"1 mayıs gelmeden derdine düşenler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim