sputnik haber sitesinde gördüğüm açıklamadır.

''son günlerdeki döviz kurlarındaki hareketliliğe değinen elvan, "hükümetimizin ihracatı desteklemek amacıyla, yüksek döviz kuru hedeflediğine yönelik yorumlar doğru değil" dedi. türkiye'de dalgalı kur rejiminin olduğunu belirten elvan, "kurun değeri de piyasada belirlenir" diye konuştu.''

buradan
devamını gör...
(bkz: bu nece açıklamadır üstadım)

bu açıklamayı yapmak için hazine bakanı olmay gerek var mi? yoldan gecen vatandaş da yapiyor zaten bu aciklamayi. gec onu bu ülkede 12 yasında çocuk bile biliyor bunu.
devamını gör...
evet kurun değeri piyasada belirlenir de, piyasanın anasını ağlatanlara ne demeli?
devamını gör...
kurun degerini piyasa belirler de, merkez bankasinin elinde enstrumanlar var. bunlari kotu kullanmasi, kullanmamasi, siyasi baski altinda kullanip rezervi carcur etmesi, piyasa kosullarina aykiri faiz uygulamalari hayatin normal akisina aykiri degilmis gibi konusuyor.

kendisi zaten tabela hazine bakani, neden aciklama yapmis onu da anlamadim. aylardir yaptigi gibi ses cikarmadan otursun, maasini alsin, emekliligini beklesin. kimse fikrini merak etmiyor zaten. sadece saka yollu 'ya bir hazine bakani vardi. ne oldu ona?' deniyor. bagimsiz olmasi gereken merkez bankasi saray'in memuruyken, bir baska memur olan kendisinin fikrini neden merak edelim ki?
devamını gör...
aciklamanin bir baska yerinde 'akaryakıt fiyatları avrupa’da 1 euro civarında, bizde de 1 euro civarında' da demis.

twitter.com/bpthaber/status...

sonra kufrun adini 'gunah' koyuyorlar. burada kufur edilmesi gereken bakan degil, onu oraya getirene oy verenler. bu adam ne yapsin, bilgisi kulturu ekonomi bilgisi bu kadarmis k avrupa'daki fiyatla buradaki ayni demis. onu oraya atayanda da kabahat yok. 'evet efendim sepet efendim' diyen birini ariyor, bundan iyisi de yok. e geriye kufredilecek tek guruh kaliyor: halk, ona oy veren halk.

mustehaktir. 10 yetmez, 15 hatta 20, 30 olsun dolar. ne olur erken secim olmasin, ne olur. kadayifin alti kizarmasin, yansin. oy verenler kuru ekmek bulamasinlar. belki o zaman akillanirlar, o da belki. kurunun yaninda yas da yanacak ama siyasal islam bu topraklardan silinip gidecek.
devamını gör...
kendisinin hayatta ve sağlıklı olduğuna dair bir haber aldığım için memnun oldum. ama bu kadar ötesi yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"12 kasım 2021 hazine bakanı lütfi elvan'ın açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim