yahu bu kadar takılmayın artık açıklamalara. en kötüsünü gördük. siz bakmayın, kk'nin maşası olan halk tv, sözcü gibi felaket tellahcısı yayın organlarına. 6-7 ay sonra yavaş yavaş düzene girecek her şey. mental sağlığınız için akp ve chp destekli yayın organları hatta direkt sosyal medyadan uzak durun. özellikle chp cephesi insanları bunalıma sürüklüyor. akıllı olun az. halk seçimini yaptı. bu kafa ile giderseniz kaybedersiniz, ancak mevcut şartlara uyum sağlayıp doğru kararlar verirseniz bu süreçte bile kazanırsını. kk amerika "görevin bitti" diyene kadar gitmeyecek. bunuda kabullenin.
devamını gör...
türkiyenin ab ye girememesinin önünde ki tek engel, akape ve rte dir. göçmen möçmen bunlar hikaye. netice de çoğu sığınmacı, asıl sorun akape ve zihniyeti, adam islam halifeliğinden nasıl vaz geçecek ? nasıl ab nin şemsiyesi altına girecek ?????????????
devamını gör...
isveç'e onay verdin mi ? galiba verdin.
ab 'ye alınma konusunda yazılı bi mutabakat var mı? sanırsam yok.

ab nedir ülkede sorsan kaçılacak yer, işsizlik maaşı varmış ve kaldırımdan inince arabalar duruyor dışında bilgi sahibi çok az.

ab avrupalı devletlerin turan'ıdır. gerçekleştirmişler, ve o kulübe yabancı lig futbolcusu "al maz lar".
devamını gör...
size tek şart:
2 sene sonra türkiye'nin avrupa birliği'ne kesin kabulünü şimdiden imzalarsanız, ben bu 2 sene içerisinde ülkedeki bütün göçmenleri vatanlarına göndereceğim.
eğer açmıyorsanız, ben 3 ay içerisinde sınırlarımı açıyorum.


zor değil ya.
yaptırım maptırım, ulan zaten euro olmuş 30, dolar da 1 aya kalmaz oralara gelir.
zaten fakirliğin alasını yaşıyoruz, bunun bir tık üstü savaş şartları.
yansın ortalık.
tek alınma şansımız da bu zaten.
yoksa avrupa birliği ne yapsın bizi?
devamını gör...
"önce uyutucaz, sonra unutcaz."
rasmussen - 2002
devamını gör...
baştan sona bol keseden atılmış yalanlar silsilesi.

akp'nin huyudur bugünkü soruna ayaklanılmasın diye boş vaat ve umut satmak. göreceksiniz şubat'ta uçtuk mayıs'ta kaçtık diye bol keseden sallamak. enflasyon tek haneye inecekmiş. aynen dostum balkonu da salona ekleyelim.

mülteciler konusunda halk gözle görülür değişim farkedecekmiş. ülkeye geldiklerinden beri körün görüp sağırın bile duyduğu değişimleri en iyi halk bilir kafanızı yormayın. siz değil biz iç içe yaşıyoruz. siz halktan kmlerce uzak gece gündüz korunan saraylarda yaşayıp trafiğe kapatılmış yollardan koruma ordusuyla geçiyorsunuz diye biz de öyle mültecilerden uzak yaşamıyoruz.

tayyip'in konuşmalarından bugüne kadar öğrendiğim tek şey herşeyin tam tersi olmasıdır. enflasyon tek haneye düşecek diyorsa yeni zamlar yoldadır, enflasyon tekrar şahlanacaktır. hiç yanıltmadı bu kural. merkez bankasındaki artış nasıl olmuş acaba, bu durumla bir alakası olabilir mi. halktan neden çift mtv almaya karar vermişler madem kasa iyi enflasyon iyi. geçeceksin bu işleri tayyip efendi.
devamını gör...
yıl olmuş 2023, hala bunun yalanlarına inanan enayi var, dediğim başlık. insan gerçekten hayret ediyor.
devamını gör...
kes be az kaldı natodan atılıyoruz, terör örgütü ilan edildi türkiye cumhuriyeti senin yüzünden.
devamını gör...
asidi kaçmış kola tadında açıklamalar. geç o ab işlerini abicim sen.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"13 temmuz 2023 rte'nin avrupa birliği açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim