26. hafta maçı. başlama saati 20:00, hakem batuhan kolak. (o kim lan?)

kart cezalısı okan hoca takımın başında olmayacak. yine kart cezalısı olan sane ve pocikerim yok.
başakşehir nuri şahin'le iyi işler yapan bir takım. bizde liverpool maçı yorgunluğu var, akıllarda rövanş maçı var. fener de kaybedince iyice umursamaz olmaz umarım takım. daha büyük ciddiyetle bu maçı kazanıp farkı açmalıyız. göztepe maçı ertelendi, galiba milli ara var. liverpool maçından sonra nisandaki trabzon maçına kadar maçımız yok zaten. şurda 2 maç daha sıksınlar dişlerini.
açıkçası çok inanmıyorum ama liverpool'u elersek ileride daha sıkışık fikstür olacak. o puanlar o zaman lazım olacak. şimdi kredi tüketmemek gerekir.

aponun yokluğunda defans hattı davinson singo yapılabilir ya da lemina oraya çekilecektir. ben ilk seçenekten yanayım. lemina stopere çekilirse ortada torreira'ya tek başına biniyor yük. jacobs dinlendirilip eren sol bek olabilir. keza sallai sağ bek olur, boey saklanır muhtemelen. kanatlar barış lang, sane'nin yokluğunda alternatif yok zaten. yunus'tan kanat, icardi'den oyun kurucu falan denemez umarım hoca.
maç bitiminde puan farkının 7 olması ümidiyle. konsantrasyon!

devre arası edit: oyun üstünlüğünü ele alamadık. başakşehir dersine çalışmış, pres oyunumuzda hata yapmayıp sakin kalıp topu kaptırmıyorlar. kanatlar işlemiyor, özellikle sol kanadı hiç kullanamadık. göbekten gidemiyoruz, yunus o işi yapamıyor.
maalesef puan kaybı gelecek.

edit: barış o adamı attırmazsa işimiz yaş diye düşünüyordum. hem iyi oynamıyoruz diye hem de herif hızlı ve güçlü. sallai attırdı.
ben yazarken de singo golü yazdı.

maç sonu edit: adım adım şampiyonluğa!
devamını gör...
zorlu maç olacak gibi
devamını gör...
gs başakşehirin içinden geçer puan farkı 7 olur
devamını gör...
sezonun kaderini belirleyecek maç. bu akşam burdan alınacak 3 puan, şampiyonluk yolunda kapıyı ardına kadar aralar.

haydi aslanlarım.
devamını gör...
singooooooollll!!!

galatasaray'ın nihayet 1-0 öne geçebildiği maçtır.
devamını gör...
goooooooooool

gooooooooooool

3 dakika gecikmeli yazdım ama olsun.
devamını gör...
o nasıl bir voleydi lan, tüh....
devamını gör...
osimheeeeeennnn!!!

galatasaray olarak 2-0 olarak öne geçtiğimiz maçtır.
devamını gör...
kara mamba sapladı. 2 oldu.

26. şampiyonluk hayırlı olsun.
devamını gör...
singo sen nasıl bir manyaksın, osimhen senden de manyak.
devamını gör...
30. dk'dan itibaren izlemeye başladım. karşılıklı pozisyonlar vardı. ikinci yarının başında başakşehirli futbolcu çok gereksiz bir yerde ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kaldı. o pozisyonun hemen ardından duran toptan singo arka direkten topu tavana doğru yabıştırdı. barış'ın ortasına osimhen'in bir volesi var üst direkte patlayan. çok yazık oldu ona. mis gibi bir gol olacaktı o. sonra, osimhen başka bir gol attı, 2-0 oldu.
devamını gör...
3-0 öne geçtik galatasaray olarak. oley!!!
devamını gör...
kafa o kadar liverpool maçında ki odaklanamıyorum bile bu maça.

neyse f**bahçe kaybetmiş, trabzon kazanmış 2.liği zorluyor, 3-0 da kıyak skor. ben okeyim.
devamını gör...
renato nhaga'nın golü verilince singo ve osimhen kulübenin önünde güreşmeye başladılar.
devamını gör...
nhaga, aslan parçası seni gelir gelmez sevmiştik, ilk maçından çabanı yeteneğini belli ettin bugün de girer girmez golünü attın. çok güzel çocuksun çok.
devamını gör...
galatasaray sanki 3-0 gerideymiş gibi bastırıyor hâlâ. yapmayın çocuklar fazlası şov olur. kuşlar kıskanıyor. *
devamını gör...
önemli bir 3 puanı cepledik.

aynı dakikalarda saran başkanımın "hocamız ve devin özek'le devam edeceğiz" açıklaması da gelmiş sanırım.

kemal sunal'ın davacı filminde bir sahne var ya hani; savaş yurttaş'ı karakola getirmek için askerler geliyor. "hepiniz geleceksiniz" diye bütün aileyi çağırınca savaş yurttaş tarla tapan işleri ortada kaldı diye sinirleniyor. kemal sunal "en az 150 binlik malı toprakta kaldı. bi daha belini doğrultamaz." deyince babası "gülme komşuna oğlum" diyor. kemal sunal cevaplıyor: "yoo gülmüyom baba, vallahi içim acıdı!" işte tam da o şekil içim acıyor benim de şu rakip takıma. * *

edit: sürekli hoca değişmesini doğru bulmuyorum. bence o açıdan doğrusunu yapmış ama neyse. uzun uzun analiz kasmayacağım şimdi.
devamını gör...
ilk yarı pek iyi oynamasak ta ikinci yarı kırmızıdan sonra gol bularak rahatladığımız maç.gol bulamazsak belki de berabere de bitebilirdi maç. başakşehir kart görene kadar iyi mücadele etti.

şampiyonlar ligi maçına odaklandığımızdan dolayı diye düşünmekteyim.
devamını gör...
sallai'nin; ahlaksızca, kurşun yemiş gibi kendini yere atması sonucunda, başakşehirli oyuncunun ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi ile galatasaray'ın gol ve goller bulduğu maç. başakşehir 11 kişi iken maç gayet ortadaydı ve hatta girdiği gol pozisyonları da vardı.

sonucu itibariyle, bu şekilde, hakem sayesinde ve haksızca maç kazanmayı içine sindirenleri sonuçtan dolayı tebrik ederim.
devamını gör...
#3923186

pozisyonu tekrar izlemeni öneririm. ayağına basmış adam tabi ikinci sarıyı görecek.

dünkü maçta karagümrüklü adamı sırtından çekip indiriyor fenerli futbolcu bariz penaltı verilmiyor. ahlaksızlık nerde acaba?!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"14 mart 2026 galatasaray başakşehir maçı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim