güvenlik nedeniyle daha önce açıklanmamış olan gara'ya kaçırılan 13 vatandaş başından ve omzundan vurularak şehit edilmiştir.

millî savunma bakanı hulusi akar: “kontrol altına alınan mağarada masum ve silahsız vatandaşlarımızdan birinin omzundan, diğer 12 vatandaşımızın başlarından vurularak şehit edildikleri tespit edilmiştir. böylece pkk’nın kalleş ve cani yüzü bir kez daha görülmüştür.”

buradan
devamını gör...
açıklanmamış başka kaç kaçırılma vakası olduğunu akla getiren menfur olay!
devamını gör...
40 yıldır bitirilemeyen, türkiye büyük millet meclisinde siyasi parti adı altında temsilcisi olan, propaganda için trt'ye çıkarılmış militanı bulunan terör örgütünün yaptığı katliam, 13 sivil vatandaş zamanında kırmızı halı serilen dönemin bozulmasına tepki olarak kaçırılan vatandaşların olduğu iddia edilmektedir, hulusi akar operasyonu başarılı bulduğunu beyan etmiştir.
devamını gör...
hulusi akarın açıklamasına göre vatandaşlarımızı şehit eden teröristler öldürülmüştür.
devamını gör...
tüm milleti üzmüş haberdir. allah bu hainlerin belasını versin. dağdakiler cinayetlerine devam ederken şehirdeki sempatizanları da şöyle hassas bir konuyu bile siyaset malzemesi edip bölücülük yapmaya devam ediyor. askerimiz 48 tanesinin leşini çıkarmış. biraz olsun içimiz soğudu.
devamını gör...
ıcinde cok fazla soru barindiran haberdir.
öncelikle sehitlerimize allah'tan rahmet ve ailelerine sabirlar diliyorum.

bu operasyon 5 gun once yapilmisti. neden hulusi akar simdi aciklama yapti?
13 vatandasimiz oraya kacirildi mi?
kacirilmadilarsa magarada ne isleri vardi?
erdoganin carsamba gunu verecegi mujde acaba kacirilan bu insanlari kurtarma operasyonuydu da hepsinin öldüğünü gorunce sessiz mi kaldi?
devamını gör...
dünyada en zor iş rehine kurtarmak, dört tarafından giriş çıkış yapılabilen bir evde bile zordur. hele pkk'lılar gibi dağın altını oymuş, büyük tüneller yapmış bir örgütün, mağaranın girişindekiler geberdiğinde, içeride bekleyenler, artık naneyi yedik,kurtuluş yok deyip, rehineleri öldürmüşlerdir. allah ailelerine sabır versin.
devamını gör...
ailelerine sabır dilerim. fakat ateş düştüğü yeri yok yakıyor maalesef ne zaman kurtulacağız bu terör belasından.
devamını gör...
bu kangren bitmez, niye bitmez ?bitmesi hiç kimsenin hesabına gelmediği için, hem ülke içinde, hem etrafımızdaki devletlerin, avrupa'nın işine gelmez, içerdeki siyasetçi biz bunlarla savaşıyoruz diye oy toplar, diğer siyasetçi bölge halkına baskı yaparak biz sizin haklarınızı savunuyoruz diye oy toplar, diğeri hiç bir şey ortaya koymadan biz terörü bittiririz der oy toplar.
avrupa zaten ezelden beri ne biz onlara dürüst olduk, ne onlar bize dürüst oldu, çıkarları bizim güçlü, barış içinde kaos olmadan yaşamamıza ters gelir.
komşularımız ile zaten ateş çemberi içindeyiz bunu'da başımızdaki hükümete borçluyuz.
sen gidip komşunun evine ateş düşürür sen onlarda senin evini yakmaya çalışır.
son olarak allah vefat edenleri rahmet eylesin, inşallah ben yanılmış olurum ve hemen şimdi terör belasından kurtuluruz artık.
bölge halkının %5 bile bunları desteklemiyor, en son gözlemlediğim kadarı ile kesinlikle bölge bıkmış durumda.
devamını gör...
pkk’ya göre ise hava kuvvetlerinin bombalamaları sonucu ölmüşler. asıl önemli olan nasıl öldükleri değil yıllardır neden örgütün elindeki asker ve polisleri alamadığımız.

ekleme: arkadaşlar tarafından gene pkk’lı ilan edilmişiz hayırlı olsun. sorgulama yeteneği olmayan arkadaşlar istiyorlar ki herkes kendileri gibi olsun. ancak bir düşünseler ölen 13 kişinin asker ve polis olduğunu, pkk’nın ise bu insanları öldürmekten utanmak bir yana gurur duyacağını, hatta bunu üzerinden propaganda bile yapacağını bilirlerdi. buradaki mesele devlet yetersiz istihbarat ve hazırlıkla sedece ülke içi gündemi değiştirip esirleri kurtararak erdoğanın üzerine yeni bir kahramanlık imajı geçirmek isteyip istemediği. zira olan şey buysa erdoğan sırf müjde açıklayıp oy toplamak için( tıpkı seçim dönemlerine gelen diğer operasyonlar gibi) insanlarımızın hayatını kaybetmesine sebep olmuştur. bunu düşünüp eleştirmek yerine beni terörist ilan ediyorsunuz. umarım siz haklısızındır. umarım devlet emin ellerdedir.
devamını gör...
kalleş pkk'nın yine masum sivilleri hedef almasıdır. verdikleri ağır kayıplar ile kan denizinde boğulacaklar. dünyanın en aşağılık yaşam formları ölümden kaçamayacak.
devamını gör...
bu kalleş örgütün gerçek yüzünü herkes görsün köşeye sıkıştıklarında yapmayacakları rezillik yok.bu alçakların haklarından türk devleti geldi ve geliyorda.
devamını gör...
sozlukteki o. cocuklarini, kostebek gibi yuvalarindan cikip pkk'ya yanlamasina neden olmus, aci bir olay.
devamını gör...
#444171
roj tv sözlük temsilcisi olayla alakalı açıklamayı yaptığına göre dağılabiliriz.
devamını gör...
sözde davalarının (!) mücadelesini veren aşağılıkların sivil, silahsız dinlemeden, gözünü kırpmadan 13 masum insanı şehit ettikleri olay. hepsinin bir yuvası var ve ateş asıl oraları yakacak. bazı şeyleri söylemeye dili varmayanlar 13 silahsız, masum insanın ölümüne değil başka noktalara dikkat çekmeye çalışıyor aklınca. e malum sıktıkları elin gevşememesi lazım. selahattin * çıkarsın sen o delikten.
devamını gör...
kendi vatandaşını koruyamayan devlet utansın.
devamını gör...
yağan karla bembeyaz olan günümüzü karartan haberdir.
devamını gör...
kelimeler kifayetsiz....
13 can.... 13 şehit....
başımız sağ olsun.. şehitlerimize allah tan rahmet, ailelerine sabırlar dilerim....
devamını gör...
öyle bir ülke ki tuttuğun yerden elinde kalıyor. hiç kimse davasında samimi değil. bir taraf hümanizm, barış, kardeşlik altında bunları yapıyor. bir taraf terörist elebaşının abisini devletin kanalına çıkartıp vatanseverlik oynuyor. olan askerimize, polisimize ve vatandaşımıza oluyor. günahı yokken öldürülen sivillere mi üzüleyim, şehit olan dağ gibi askerlerimize mi üzüleyim, yoksa ülkemin getirildiği hale mi üzüleyim bilmiyorum. kahırdan öleceğiz. öldürecek bunlar bizi.
devamını gör...
etnik kökeni fark etmeksizin türk vatandaşının tepki göstermesi gereken menfur ve kalleş saldırıdır. hiçbir ideolojiyle, davayla, düşünce sistemiyle açıklanamayacak insanlık dışı davranıştır. bunların köşeye sıkıştıklarında nasıl kuduz bir köpeğe dönüştüğünü gösteren elim hadisedir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"14 şubat 2021 13 vatandaşımızın şehit edilmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim