15 haziran 2021 financial times manşeti
başlık "phsyco" tarafından 14.06.2021 23:48 tarihinde açılmıştır.
1.
devamını gör...
2.
"başkan erdoğan dan büyüğe saygı; erdoğan biden ın elini öptü"
-a haber
-a haber
devamını gör...
3.
rezalet bir resim çekmişler, bunların akit’ten a haber’den ne farkı var? zamanında ecevit’e de yaptılar.
devamını gör...
4.
ülkem açısından çok onur kırıcı ve art niyetli bulduğum, özellikle seçilmiş ve alt metninde "sen çok kaşınıyosun, yerini bil" mesajı veren manşettir. tabi financial times, ny times falan bunları özellikle yapar. daha doğrusu yaptırılır. sadece bize de yapmaz.
o rahmetli ecevit'in az ahını almadınız ama. etme bulma dünyası. sizi de işleri bitince satarlar işte böyle.
o rahmetli ecevit'in az ahını almadınız ama. etme bulma dünyası. sizi de işleri bitince satarlar işte böyle.
devamını gör...
5.
kuşkusuz büyük resmin küçük bir parçasını sembolize eden bir olay bu. ft gibi güvenilir -akitle filan kıyaslanmış, ayıp yahu- ve kuruluşu 1800’lere kadar giden bir gazetenin bu fotoğrafı kullanması kesinlikle rastgele değil. açık ve net bir şekilde abd’nin yeniden batı bloğunun lideri olduğunu hatırlattığı bir toplantıydı bu. türkiye nerede peki? herkese mavi boncuk dağıtan fakat son tahlilde yalnız kalan (bkz: değerli yalnızlık) ve her aşamada hayati tavizler veren, bu tavizleri içeriye başarı gibi pazarlayan islamcı rejimin güdümündeki bir ülke olarak görülüyor. dönüp bakalım: s-400, ermeni meselesi, suriye, pkk, fetullah’ın iadesi ve daha nice konuda rejimin kaydettiği bir başarı var mıdır? bugün “ hamdolsun ermeni konusu gündeme gelmedi” denen bir noktada bu rejim. işte gerçek resim de maalesef budur. siz bu kadar başarısız olursanız elin 150 yıllık ingiliz gazetesi bu alt başlıklardaki başarı oranına göre subliminal bir fotoğrafla olayı servis eder dünyaya.
devamını gör...
6.
ne kadar muhalifte olsak yaptıkları adiliktir. sonuç koca bir ülkeyi temsil eden bir cumhurbaşkanı var.
devamını gör...
7.
devamını gör...
8.
sözlük yönetimi bazı başlıklara bir günlüğüne küfür serbestisi tanımayı düşünür mü acaba?
devamını gör...
9.
10.
hiç hoş değil ülke adına ama şu var rüzgar eken fırtına biçer aynı şeyi türkiye de yandaş medya başka partı liderlerine yapıyor.
devamını gör...