son üç ayda 16 anket şirketinin yayınladığı sonuçların ortalamasına göre akp %36.3, chp %24.8, iyi parti %12.7, mhp %9.6, hdp %9.9 seviyesinde bulunuyor.
bu sonuçlara göre, olası bir seçim halinde ikinci kaos dönemi oldukça mümkün gibi duruyor. işin ilginç yanı kim bu “memnunlar “ ne yer ne içerler de, bu iktidarı halen desteklerler. sorun daha çok muhalefetin etkisizliği ve yetersizliği gibi duruyor. ittifaklara baraj getirmeye kalkarlar ise hiç şaşırmayalım, neticede yıllardır ülkenin bütün kaynaklarını kullananlar iktidarı vermemek için her yolu deneyeceklerdir.
zor dostum zor.
tele1.com.tr/16-anket-sirke...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"16 farklı anket şirketinin ortalamasına göre partilerin oy oranları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim