abd'nin türkiye yaptırımından sonra gürsel tekin'in yaptığı açıklamalar. madem öyle bizde yaptırım yapalım demiş bir anda.


tekin: “bankalarda dolar hesabından geçilmiyor”

tekin: "bankalarda dolar hesaplarından geçilmiyor. devlet borçlanmalarını dolarla yapıyor. bunlardan vazgeçilmeli. başta devlet yönetiminde bulunanlar, siyasetçiler olmak üzere dolar bozdurma seferberliği olmalı."

tekin: "yaptırımsa, biz de kendi gücümüzle abd'ye yaptırım uygulayalım. bunun başında dolarların bozdurulup türk lirasına çevrilmesiyle başlanmalı. şu anda, türkiye'nin hiçbir döneminde olmadığı kadar yatırımlar dolarla yapılıyor."

kaynak
devamını gör...
(bkz: akp ve mhp oylarıyla reddedildi)
devamını gör...
iyi partili türkkan da şöyle demişti : geçiş garantili yollar,hasta garantili hastaneler, uçuş garantili havayollarıni yapan mütaahhit tayfası da garantilerini tl bazında alsınlar.alacaklar mı? sadece öylesine geldi aklıma.eklemek istedim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"17 aralık 2020 chp'li gürsel tekin'in dolarlarımızı bozduralım demesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim