verilmeyen penaltı ile uefa'nın bariz bir şekilde atletico madrid'e kumpas kurduğu anlaşılmaktadır. ceza sahası içinde oyuncuyu çekmek penaltı değil midir?
bu karar bize bu kumpasların sırf türkiye'de olmadığını avrupa'da da olabileceğini göstermektedir. temiz futbola olan açlığımız gün geçtikçe artmaktadır.
edit: var hakeminin real madrid tarafından fonlandığına dair duyumlar var :)))))
edit 2: kırmızı kart kararı da inanılmaz ağırdı, ilk edite gerçekten inanmaya başladım :d
devamını gör...
tamam atletico madrid hücum anlamında yetersiz ama belki de bu panaltı verilse senaryo değişecek, atletico üst tura çıkacaktı. hakem kör diyelim, ulan var da ne yapıyorlar? bunu nasıl görmezler?
devamını gör...
dünya gözüyle gördüğüm en güzel verilmeyen penalty.
devamını gör...
benim içerden aldığım bilgiye göre daniele orsato’nun anne tarafı ingiliz kökenliymiş. hatta vaftiz töreni fulham’da bir anglo-sakson kilisesinde yapılmış. bu sebeple chelsea tarafını tutmaktadır. bariz penaltıyı vermedi.
tabi bir diğer taraftan atletico’da forma giyinmiş emre ve arda’nın çirkefliği ve yere düşmeleri öğretmiş olabilme ihtimalide var.
heyecanla izlemekteyiz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"17 mart 2021 atletico madrid'in verilmeyen penaltısı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim