1) cumhurbaşkanı turgut özal, beklenmedik bir şekilde öldü. acaba özal'ı kim zehirledi ve yeni cumhurbaşkanı kim olacak?
2) dinci katiller, cuma namazı sonrası otelden çıkıp madımak'ta 37 masum insanı katletti. madımak olayı'nın ardından aziz nesin, trt'de konuşuyor ve haklı olarak tansu çiller'in basiretsizliğini sert bir şekilde eleştiriyor.
3) uğur mumcu, eşref bitlis, adnan kahveci gibi değerli insanları hangi alçak katletti?
4) türkiye'de ilk internet denemesi, odtü'de yapıldı. internet, türkiye'ye yeni gelmesine rağmen akışı çok hızlı.
5) tarkan diye kimsenin tanımadığı genç bir müzisyen, ekranlara çıkmış.
6) izel-çelik-ercan diye genç müzisyenlerin oluşturduğu yeni bir müzik gurubu ekranlara çıkmış. şarkıları da baya bir güzel.
7) mortal combat ve super mario diye yeni video oyunları çıkmış. oynadıkça bağımlılık yapıyor.
8) 1993 yılında rusya'da anayasa kırizi oldu; komünistlerin muhalefetine rağmen boris yeltsin, bir daha seçildi.
devamını gör...
-ınga.
baby mastor.
devamını gör...
kemalettin'in golüyle 1-0 öne geçen fenerbahçe ikinci yarıda waghenhaus dallamasinin hatalarıyla cimboma 2-1 kaybetti. yalnız kemalettin şentürk'ün neredeyse ceza sahası dışından attığı kafa golü hayrettin demirbaş'ın yediği en saçma gol olarak tarihteki yerini alabilir.
not: oradaydım

işte o gol
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"1993 yılındaymış gibi yazmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim