twitter'da dönen bir dedikodu. ramazan ayında yapılması gündemde diyorlar. lebaleb kongrelerini bitirdiğimize göre pandemiyi tekrardan ciddiye aldık belli ki. aklımızla alay ediliyor resmen.

açıkçası ihtimal dahi vermiyorum. ekonomimiz imkanı yok kaldırmaz bu durumu.

link
devamını gör...
olursa, teravihlerin serbest olacağı, toplu iftarların gırla gideceği bir kapanma olur.
devamını gör...
3. günün şafağında millet delirir ve mutlu son ev gezmeleri başlar ve bi boka yaramaz.
devamını gör...
mayis ayinda disari cikan millet şappur şuppur öpüşür hatta degil 21, 33 gun olsa ve bayramda bile kapalı kalsak bizim milletimize has "gecmiş bayramın mubarek olsun" opusmesi yuzunden 2 hafta sonra her sey eski haline döner.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"21 gün tam kapanma" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim