içerden aldığım istihbaratlara göre doların hızla artması sözlük mağazasını da vurmuş.
tam 7 gündür yazıyla (tam yedi gündür) (bkz: renkli mahlas) almak için full time çalışıyorum. günlük gelirim 100-120 puan.
işe başladığımda 4 ila beş gün içinde renkli mahlası almam gerekiyordu ben yazıp kazandıkça dış mihrakların sözlük üzerindeki oyunları puanları arttırdı ben yazdım puanlar arttı sonuç olarak renkli mahlas almama hâlâ 4-5 gün var. çocuklar görüyor renkli mahlas, takipçileri görme anne diyor baba diyor bizim neden yok bizim neden renkli mahlasımız olmasın? değerli yoldaş gardaşşş duy bizi acilen sözlük mağazasının yerli ve milli yatırımcılarla desteklenip fiyatların indirilmesi şart.

not: sizde bu kampanyaya destek olmak istiyorsanız sözlük mağazasında indirim yazıp (bkz: yoldaş benjamin franklin) e gönderebilirsiniz.
devamını gör...
oysa çok umutluydum...*

devamını gör...
çaylak olduğum dönemde tanımlarımı beğenmesiyle bana sağlam motivasyon veren vasıfsızın başlattığı kampanyaya katılmaya karar verdim. pek bir derdim yok karmayla falan ama the shawshank redemption rozeti ve kişisel ileti almadan ölürsem gözüm açık gider söylemedi demeyin. sözlük mağzasında indirim istiyoruz yoldaş! ya sözlük başa, ya kuzgun leşe
devamını gör...
halkın sesini duymayanlar, isyan edenleri deli sanıyor. *
devamını gör...
(bkz: siz kafayı sıyırmışsınız)
devamını gör...
"daha bu insanların canını mı alacaksınız? düşürün artık şu fiyatları!" diyerek katıldığım kampanya. bak en sonunda sözlüğün üzerine çıkıp çiğneyecekler hepimizi. kızgın kalabalığı sakinleştirmenin bu kadar kolay yolu dururken, nedir efendim bu inat? yapmayınız.
devamını gör...
halkımızı açlığa mahkum eden zihniyetin acilen el atması gerekir. fiyatlar dudak uçuklatıyor.
devamını gör...
tam destek verdiğimiz kampanyadır.
devamını gör...
desteklediğim. canımla dişimle desteklediğim kampunya...

vallahi biraz insaf... birazcık indirime gidelim. bu ne pahalılıktır ey yetkililer.
ne olur birileri bir şey yapsın.. canımıza yetti.
devamını gör...
katıldığım kampanya. hepimiz sözlüğe emek veriyoruz, başka işlerden feragat edip tanım girmeye gayret ediyoruz. elbette bunu bir karşılık bekleyerek yapmıyoruz fakat sizce de rozetler çok pahalı değil mi? bir renkli mahlas için bile kaç ay tanım girdiğimi bilirim. resmen karın tokluğuna çalışıyoruz. 23 nisan sabahı hepimizi sevindirdiniz yoldaş. kurucu yazdırdınız profillerimize. nasıl sevindik anlatamam... şimdi bizleri '' pek seviyorsunuz '' biliyoruz... ama lütfen bu sevgiyi rozetlerde biraz indirim yaparak gösteremez misin? şu garibanın yüzü gülür mü dememe çok az kaldı !. kendim için istiyorsam sözlüğü şu an terkederim. ben herkesin, her yazarın mutluluğu için istiyorum. lütfen biraz insaf edin... lütfen. teşekkürlerimi sunarım.
devamını gör...
bir sherlock nasıl 4768 dolar olur arkadaş? alım gücü ortada, ille erken seçim isteyip admini tahtından mı indirelim?
devamını gör...
"senden yana olanlara bir şey vermezsen, neden senden yana olsunlar?" diyor ve destekliyorum. hatrı sayılır bir indirim olursa herkese benden yeşil nick.
devamını gör...
ama gerçek bir indirim olsun. beş arttırıp iki azaltarak indirim diye yutturmayın siz de. yemiyoruz artık.
devamını gör...
kapitalizmin son kalesi benjamin yoldaş, duy sesimizi.
devamını gör...
olursa ilk alışverişimi gerçekleştirmiş olurum dediğim kampanya.
devamını gör...
sonuna kadar destekledigim kampanya. vallahi soyunurum ha! bak beni delirtmeyin dusurun su fiyatlari zorla soyunurum valla!
devamını gör...
dolar buraya da vurdu desenize.. ah ah. yapmayın etmeyin bee
devamını gör...
piyasa bu kadar allak bullakken bi indirim şart. aksi takdirde satışlar düşebilir ve bu hoş olmaz
devamını gör...
destek olmaya geldim.
devamını gör...
önce bindirim yapıp sonra indirim yapmasınlar başka ihsan istemem.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"22 ekim 2021 sözlük mağazası indirim kampanyası" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim