akp genel başkan yardımcısı mahir ünal tarafından yapılan açıklamalardır.
yarın yapılacak akp kongresine değinen ünal, kabine değişikliği iddialarını doğruladı ve değişimin yalnızca partiye yönelik değil, ekiple ilgili de bir düzenleme barındırdığını aktardı. bu açıklamalardan sonra hangi bakanlıkların koltuk değişikliğine gideceğini hep birlikte göreceğiz.
devamını gör...
doların yeniden 8.5'a gelmesi berat albayrak için bir kazanım oldu. görevden el çektirildi veya kendi ayrıldı hiç önemli değil ama onun döneminde cumhuriyet tarihinin rekorları kırıldı. görevden ayrıldıktan sonra faiz yükseltildi ama % 19 olduğu halde kur düşmedi. sonuç olarak adama iade-i itibar da yapıldı. ben cumhurbaşkanı yardımcısı olmasını bekliyorum. sonraki süreçte anayasa değişikliği yapılmazsa 2023 seçimlerinde 2 yıl cumhurbaşkanı yardımcılığı yaptı tecrübe kazandı neden cumhurbaşkanı olmasın diyerek oy istenecek. bence de çok yerinde bir taktik. ben seçilemesem de gölgem seçilsin ne farkeder durumu.
devamını gör...
berat albayrak loading...
devamını gör...
şaşırdık mı..tabi ki de hayır....
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"23 mart 2021 kabine değişikliği açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim