(bkz: 23 mayıs 2021 sedat peker'in 7. videosu) sonrası binali yıldırım tadıyla paylaşılan video.. valla ne yalan söyleyelim cuk diye oturmuş :)
twitter.com/ArsivUnutmaz/st...
devamını gör...
yorumsuz:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
çılgın sedat'ın iddiaları için "tümüyle reddediyoruz" dediği açıklamadır.

buradan

ek: bu konuda çılgın sedat'ın ana kurgusu şöyleydi "amerikan dea kontrolünde olmayan yeni bir güzergah oluşturdular!!"

sonra da şöyle uzun uzun anlatıyor güzergah kurgusunu "karakas limanı var; venezuela'nın en büyük limanı. oradan kuru yük gemileri direk türkiye'ye gelebiliyor. ama konteynır gemileri dominik üzerinde durma yapıp o şekilde devam edebiliyorlar. yani esas gelen k...nler artık dominik üzerinde çok yakalanmalar başlayacak çünkü yeni güzergah burası." videoda 1:00:04'ten itibaren.

sonra sürpriz. dilim sürçtü dominik değil; panama olacaktı o kısım. deyiverdi lan! buradan e ama iddiasının en önemli noktası buydu çünkü güzergah idi ana fikri tüm anlatımın. şimdi dominik'i panama yaparsak nasıl olacak o? hani ben pek bilmem güzergah falan ama venezuela'dan türkiye'ye gelen bir gemi niçin panama'ya uğrasın ya da niçin dominik'e uğrasın? çok önemli olmalı ki tekzip etti bunu.

harita ise aha şöyle
devamını gör...
olum madem bu kadar yardımseverdiniz. lan aynı dönem niye bize 5 maske dağıtamadınız? 5 maske yüzünden kaos çıktı buralarda. inandırıcılığı sıfır bile olmayan açıklamalar.

twitter.com/Medyanin50Tonu/...
devamını gör...
bir ara mizahıyla sempatik geliyordu. meğerse o mizahların altında neler gizliymiş..
devamını gör...
rahmetli kamer genç ‘in bir kadınla evden çıkarken gazetecilere yakalandığında söylediği ‘çiçekleri sulamaya uğramıştık’ bahanesi daha gerçekçi
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
test kiti götürüldüğü dönemde venezüela da vaka sayısı 350 civarıymış.
devamını gör...
tümüyle reddetmiş. ha tamam o zaman. pardon abi.
devamını gör...
ekleme editi: madem oğulcuğu maske ve test götürmüş venezuela'ya, neden o dönem konuşulmamış bu? libya'ya 150 bin aşı gönderirken tef çalıp durdunuz.. neden yardım yapıyoruz demediniz?
hadi diyelim yüksek sesle demediniz biz de yedik, peki kaydı kuydu evrakı nerde bu yardımın? bu arada yardım götürülen zaman diliminde venezuela'ya vaka sayılarına bir bakın yukarıda bir arkadaş amme hizmeti yapmış sağ olsun.. komediyi göreceksiniz.

ya hakikaten bu adamı bir zamanlar sempatik sanan kaç naifiz?*
devamını gör...
aynı kişi halkın iradesini hiçe sayarak "çok basit, çünkü çaldılar." diyebilmiş, hatta ve hatta seçimi kaybettiği halde zafer konuşması yaparak oldu bittiye getirip milyonlarca insanın oyuna çökmeye çalışmıştır ve en önemlisi de bunları yaparken yüzü bile kızarmamıştır.
devamını gör...
inanmak sizce doğru mu hadi hep beraber inanalım desek bu sefer kendimizi kandırmış oluruz.
devamını gör...
binali yıldırım, oğlu erkam yıldırım'ın venezuela'ya "kokainin yeni rotasını belirlemek için gittiği" iddialarını reddetti: "oğlum ihtiyaç sahiplerine test kiti ve maske götürmüştür."

kek var yersen, çay var içersen, kokain var çekersen.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
hayatta her şeyin bir bedeli var. çok mal haramsız, çok laf yalansız olmazmış ya, gerek var mıydı diye düşündü mü acaba?
iki dilim ekmeğin doyurduğu midemiz ne kadar asilmiş meğer, dünyalara yese doymayacak gözümüze göre.
allah kimseyi evladıyla sınamasın, 60 küsur yılda oluşturduğun manevi servetin doymayan gözün uğruna hiç olur dedi bence.
yani ben konuşmasından bunu anladım, belki de benim nahifliğimdendir.
devamını gör...
hep yalan hep inkar.
devamını gör...
ya gerçek niyetleri maske ve kit olsa kızılay'la reklam yapa yapa gönderilerdi. büyük risk almış oglu yaziiik
devamını gör...
at yalanı sevsinler inananı binali
devamını gör...
sedat peker çıkıp belgelerse olay çıkacak açıklamalardır, akp seçmeninin ne yaptığı merak konusudur.
devamını gör...
alfabede sıkıntı yaşayan eski başbakanın yaptığı açıklama. tümüyle reddetmiş botokslu reisin söylediklerini. çarşı, pazar karıştı. "du bakali n'olcek."
devamını gör...
bir insan bu kadar mı pişkin olur,
bir insan bu kadar mı yüzsüz olur,
bir insanda hiç mi ar olmaz,
bir insan hiç mi utanmaz?
hayır.
hayır.
hayır.
ve hayır.

insanlarla açık seçik dalga geçiyorlar.
herkezi aptal yerine koyuyorlar.
gerçi kabahatin çoğu insanlarda.
şu adama oy veren milyonlarca insan var.
ne diyelim beter olsunlar.
umarım dolar 50 tl olur da akılları belki başlarına gelir diyorum.

tipik bir politikacın tipik mide bulandırıcı pişkinliğini ortaya seren açıklamalardır.
devamını gör...
inandırıcı olmayan açıklamalar. bin ali-in ali, ikna olmadım ali. nşa kendisi ve oğlunun gözaltına alınıp ifade vermesi lazım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"23 mayıs 2021 binali yıldırım açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim