buradan
binali yıldırım, türkiye'deki enflasyon ve hayat pahalılığını kabul ederek, "hayat pahalılığı, enflasyon son yılların yüksek düzeyine çıktı. bunun için tabi ki oturup bekleyecek halimiz yok. enflasyon belli ki biraz zaman alacak inmesi. buna karşılık da vatandaşlarımızı korumak amacıyla bir dizi tedbirleri cumhurbaşkanımız ve kabinesi birer birer alıp hayata geçiyor" diyerek, "coğrafya kader diyor ibn-i haldun. bu kader bizim kaderimiz" ifadelerini kullanmış.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
enflasyonun ve fiyatların fırlamasının başlıca sebebi erdoğan ve ekonomi politikaları olduğu halde sanki bir başka siyasi irade, bir başka güç buna sebep olmuş gibi konuşan, bir zatın güldüren açıklaması. kader diyor gel de çıldırma.
devamını gör...
akpnin, bay recebin ve kabinesinin vatandaş için, enflasyonu kontrol altına almak için, ülke için her hangi bir çaba ya da çalışma içerisinde olduğuna inanmıyorum.

onların şu anki gündemi, seçimlerden nasıl çıkacakları. kaybedeceklerini biliyorlar ve halkın tepkisinden korkuyorlar. bu yüzden milyonlarca mülteciye vatandaşlık veriyorlar. mülteci anlamaz oy vermekten, çoğu da belki sadece kağıt üzerinde vatandaş. onların adını kullanarak yani hayali insanlara oy verdirme planları yapıyor olabilirler.

ayrıca okur yazarlığı bile mechul olan bir şahsın, topluma ve vatandaşlara hangi sıfatla seslendiği de ayrı bir komedi! gerçi o da haklı, oğlunun yurtdışı uyuş… ehmm yani medikal maske ticaretine devam edebilmesi için akpnin ülkeyi yönetmeye devam etmesi gerek!
devamını gör...
bile bile enflasyonun sebebinin kendileri olduğunu inkar edip, hedef saptırıyorlar. tek amaçları iktidarlarını korumak artık. seçime kadar top çevirmeye devam edecekler.
devamını gör...
pardon filminde muzo’nun bir repliği vardır; “ibrahim’in dallamalığı niye bizim kaderimiz olsun”

replikteki ismi değiştirin şimdi.
devamını gör...
matematik de kaderdir. sadece coğrafya ile sınırlamayın
devamını gör...
bizim kaderimiz akape ve bu akapeliler oldu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"binali yıldırım'ın coğrafya kaderdir açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim