iyi parti'nin kurucularından olan aytun çıray'ın mevcut siyaset arenasını mükemmel tasvir ettiği tweetdir.

--- alıntı ---

tencerenin hükümet devirdiği yıllarda...
etkili sendikalar..
etkili stk'lar ...
etkili üniversiteler..
etkili tobb..
etkili ziraat odaları..
etkili esnaf birlikleri..
ve bu etkili kurumları harekete geçiren demirel, ecevit vardı.
şimdi ise tekbaşına bir tencere kaldı!

--- alıntı ---
tweet
devamını gör...
tencere tava ile gitmez bunlar kardeşim.gitse zaten 4 5 yıl önce giderlerdi.bakıp göreceğiz neler olacak.
devamını gör...
fasulye gibi kupkuru bir muhalefet örneğidir.
devamını gör...
hiç gitmeyeceğini, iktidarının sonsuza dek süreceğini zanneden ne diktatörler var tarihin çöp sepetinde. bundan en fazla 10-15 yıl sonra bu döneme ait ne varsa hepsi ortaya saçılacak nasılsa. tarih herkesi hakettiği yere oturtur. şanssızlığımız bize dünya üzerinde verilen sürenin böyle bir döneme denk düşmesi.
tanım: aytuğ çıray'ın geleceğe dair umutsuz olduğunu düşündüren tweet'i
devamını gör...
akp gitmeyecek ne demektir arkadaş. sonsuza kadar mı iktidar olacaklar. siyasi bir partidir akp, elbet halk tokadı basacaktır.

istanbul içinde tayyip varken asla chp alamaz demiyordu. sonuç ortada.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"28 aralık 2020 aytun çıray tweet'i" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim