ön edit: olayın tamamı:


30 ocak 2021 habertürk enine boyuna programında başlayan olay. berat albayrak'ın istifasını haber yapan, nispeten muhalif seslere daha çok ses veren ana akım medyadaki tek kanal habertürk'te kılıçların çekilmesi olayı. pelikan sözcüsü hilal kaplan'ın yayına bağlanması ve programdakilere kişisel olarak saldırmasıyla başlayan süreçte kendisine yeterli cevap da verilmiştir. karşılıklı terörist suçlamaları havada uçuşmuştur. aynı yayında doğu perinçek ve iyi parti sözcüsü arasında da benzer tartışmalar yaşanmıştır.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
temsili:

bir tweet atılmış. görüntü
edit: görüntü
edit2: haber de gelmiş
devamını gör...
neler olmuş burada serhat yayınıdir.
devamını gör...
bir kadın düşünün görmeniz ve duymanızla mideniz kalksın, yüzünüz ekşisin ve sonunu kapkara bir tiksinme alsın.. lağım medyasının tetikçisi olan bir ajan-provokatör kadını içeren yayında çıkan savaş.
devamını gör...
daha düne kadar fetö'ye şiirler yazan birinin herkesi fetöcü ilan etmesi... ne bileyim komik yani. birbirinizi yiyin ete para vermeyin dedirten savaş.
devamını gör...
öncelikle böyle kaoslara bayılıyorum umarım bu iş daha çok uzar.
video'ya gelince 50. sn yine bir habertürk klasiği olarak ses gelmiş ulan bir gün bir stüdyoda osuruk, geğirme sesi olmadan bu kanal yayın yapamıyor mu?
ismail saymaz'ın "neden hattan aldınız" itirazına beşinci dakikada nagehan alçının o konu burada kapansın temalı "sakinleştirici" konuşması ise korkunun insanı ne hale getirdiğinin delilidir görsel hali ise ancak şu video ile açıklanabilir.
devamını gör...
"çekirdek getir namık, olay var" dediğim başlık.

kişiler, "fi" tarihinde yaptıklarından sorumlu olmalı. ancak türkiye'de gazetecilik, rüzgar'ın estiği yön'e göre şekillendiği için
gazeteciler "omurgasız" olmayı peşinen kabul etmiştirler. stüdyodakiler de yayın'a bağlananlar da bunun farkında. bize de "ne et'e, ne g*t'e" demek düşer.
devamını gör...
körler sağırlar birbirini ağırlar.
al birini vur ötekine. o değilde bu programı sunduğunu sanan kişi azıcık sussa diğerleri konuşsa keşke. herşeye hayır hayır bidakka diye atlayarak kulağımızın ırzına geçti.
devamını gör...
(bkz: vay anam vay neler dönmüş serhat ya)
devamını gör...
programı değil de, tartışmanın kısa bir videosunu izledim. anladığım kadarıyla anlatayım:
programda hilal'in adı geçmiş, o da yok haberim yoktu, yok görmedim ayağına 2 saat hazırlık yapıp canlı yayına bağlanmış. nereden aldıysa bilgileri, önce hülya'nın sonra da her şeyi bilen kontenjanından programa katılanların kirlilerini dökmeye başlamış. meselenin b.ka sarması üzerine de hülya programı hızlıca kapatmış. kanaatimce son durum şöyle:
gecenin kaybedeni ağlayarak programı sonlandıran hülya.
ismail, son anda yaptığı atakla beraberliği sağlamış.
hilal zaten bildiğiniz gibi daha ne kaybedebilir ki?
nagehan'la, nihal sıra bize gelmeden program bitti diye sevinirken bir şeyler gevelemiş ama bence bu gece uyuyamamışlardır.
bu tartışmalara en çok sevinen doğu'dur. onun dışında herkes her an fetö'cü olabilir.
devamını gör...
fırıldaklar savaşıdır.beş sene sonra da birbirlerini "şahsım" yanlısı olmakla suçlayacaklar.
devamını gör...
ismail saymaz çok güzel konuşmuş. cahil cühelayla susarak mücadele edilmez. "korktu" derler, "kaçtı" derler. kendisi de bunun son derece farkında olarak açmış ağzını yummuş gözünü. ve yanlışlanabilecek tek kelime de etmemiş, söylediklerinin hepsi ayan beyan ortada olan şeyler. hakkını vermek gerek, helal olsun.

hülya hökenek'i tanımam etmem. şimdiye kadar rast geldiğim bir insan değil. iyi ki de öyleymiş. süreci son derece profesyonellikten uzak, bir hayli kötü modere etmiş. hele sonlara doğru olan ağlamaklı konuşmasıyla tüy dikmiş.

son olarak, rica ediyorum doğu perinçek için "dr." unvanı kullanılmasın. istediği kadar akademik kariyer yapmış olsun, doğu perinçek'ten bahsediyoruz. doğu perinçek.

yesinler bakalım birbirlerini. habertürk bu ara çok göze batıyor. üst düzey bir iki kadro değişikliği yakındır.
devamını gör...
hilal hanfendiyi tanımasak konuştuklarının doğruluğu karşısında ağzımız açık kalacak. taramalı tüfek gibi ve itici ses tonu ile nefes almadan saydırdı, geçmişte atılan twitlerden ve yapılan gazete haberlerinden bahsetti. yahu hanfendi sizin 2010-2013 yılları arasında attığınız twitleri ne yapacağız? (orada bulunan insanlara pkk sevici veya feto sevici etiketi yapıştırabilmeniz için sizin daha önce asla buna yeltenmemiş olmanız gerekmez miydi?)gazete yazılarınız tutarsızlıkları ve saçmalık dereceleri ile meşhur. sahi ne oldu camiye ayakkabı ile girenler. ayrıca zorda kalınca terk ettiğiniz tartışma programını da unutmuş değiliz.
programda oturan nihal hanfendi de hilal hanfendiden hallice, nagehan desen zaten skandal bir insan, doğu beyleri de gördüm. cuma gecemi renklendirdiniz. ben uzun zamandır komik video izlemek yerine siyasi ''sözde tartışma'' programlarını izliyorum. bir tek ahmet hakanın programlarına katlanamıyorum. neyse gülmek isterseniz sizlerde izleyebilirsiniz arkadaşlar.
ciner medyaya savaş açmak yürek ister, bu adamlar ankara'da muazzam bir soda üretim tesisinin sahibi, saatte kaç bin dolar kazanıyorlar biliyor musunuz? açılışını canlı yayınlamışlardı, bilim bakalım kurdaaaleyi kim kesmişti? bunu hükümet desteği olmadan yapabilirler mi? anında terörist damgası ile hükümet almaz mıydı adamların elinden üretim tesisini? hilal hanım siz tipik bir pelikancı olarak aslında bugünlerde hükümete karşı ataklar yapmaya çalışıyorsunuz. ciner üzerinden hükümete baya saydırdınız. çok zeki görünmeye çalışıyorsunuz lakin ki
siz tilkisiniz fakat karşınıza aldıklarınız tilki becerir. çabalarınız beyhudedir.
benim nazarımda savaşın tarafları değersizdir ve bu ülkeye çok zarar vermişlerdir. neyse yesinler birbirlerini, biz de eğlenelim.
devamını gör...
gözler fatih altaylı'ya çevrildi bakalım o ne söyleyecek.

bir de bu hilal kaplan denen kişinin kayınbiraderi mi ne olan selman öğüt vardı, sahi ona ne olmuştu?
aa bir dk. onun da ismail saymaz'la bir geçmişi vardı, doğru.*
devamını gör...
fatih altaylı eminim şu an yağlı mermer tokatlıyordur. *

pelikancıların baltayı taşa vurma sürecini başlatan kavga olabilir. ismail saymaz'a da helal olsun bu arada, ülke medyasında g.te g.t diyebilen nadir gazetecilerden kendisi. yine yapmış şovunu.
devamını gör...
ben geceliğin canlı yayını izliyorum. bu hilal kaplan denen sahış'ın fetö'ye yazdığı şiirler, apo'yu övdüğü tweetler var. onları hiç hesaba katmamış miydi ? kendisi has apo sevicidir milleti teröristlikle suçluyor. alayı aynı bu zihnıyetin, alayı.
devamını gör...
hepsi sütten çıkmış ak kaşık. olan millete oluyor.
devamını gör...

hilal kaplan'ın yazdığı şiir

bak güneş nasıl da gülümsüyor şimdi dört yana,
“dağlarına bahar gelmiş memleketimin”
gülen de görse bu güneşi, ahmet abi de nâzım da
hrant abi de salınsa dağlarında özgürce,
rakel ve gülten abla artık huzur bulsa
kuşlar bütün gün şakısa penceremizde
barış bir seher vakti çıkagelse
“kardeşiz biz” demeye gerek kalmadan
gerçekten sarılıp kardeş olsak be türkiye
barış ha askerin olmuş ha ‘gerilla’nın
hem ikisi de yaşıyor olmayacak mı barış gelince?
sanki bir kerecik de yaşarken eşit olsa gençlerimiz
hep ölümde mi eşitleneceğiz böyle?
devamını gör...
(bkz: birbirinizi yiyin ete para vermeyin)
devamını gör...
tüm pisliklerin ve iğrençliklerin meydana serildiği savaştır. hülya hökenek'in pyd lideri salih müslim'in oğluna başsağlığı dilediğini, barzani ile buluştuğu fotoğrafların altına 'peşmerge sevilmez mi' yazdığını, 'kürt devleti korkusu bazılarını yedi bitirdi' diye twitleri olduğunu bilmeyenler vardı belki. şimdi öğrenmiş olurlar.

hilal kaplan'ın fetö sevgisi de hepimizin malumuydu. canlı yayında ismail saymaz tarafından dile getirilmesi güzel oldu. hilal kaplan da kendi açığını biliyor bu arada. nagehan'ın fetö geçmişi ortadayken kaplan'ın lafı hiç ona getirmemesi gözümüzden kaçmadı. *

bu arada ismailcim, hilal kaplan istediğin kadar fetöcü olsun, senin hendek günlerinde söylediklerin ortadan kalkmış olmuyor. bilmeni isterim.

ne ala medyamız var arkadaş. en çok izlenen kanallarımızda yıllarca fetö ve pkk seviciliği yapmışlar. şimdi bakıyorsun biri diğerine 'sen daha çok fetöcüsün' diye bağırıyor, öteki 'hayır sen de en büyük pkk sevicisin' diye yanıt veriyor. kendini savunmayı deneyen bile yok, çünkü kirli geçmişlerini o kadar iyi biliyorlar ki. patlamış lağım gibi pislikler dökülüyor, kim karşısındakinin geçmişini daha çok deşerse kendini aklayacağını zannediyor.
devamını gör...
fetöcülerin birbirini fetöcülükle suçladığı, bildiklerini de kanıt olarak sunduğu savaş. zamanında gökçek - arınç arasında da olmuştu bu durum. baktılar gemi batıyor, titanik'te boğulmamak için başkasını dibe itmeye çalışanlar gibi kendilerini kurtarmaya çalışırken birbirlerini satıyorlar. ama bu insanlar boğazına kadar batmış o pisliğe, dibe bir iki kişi iterek çıkamazlar, hepsi aynı gemide.
devran döndüğünde hepsi yargılanacak.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"30 ocak 2021 ciner medya grubu ve pelikan grubu arasında savaş çıkması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim