rte imzasiyla resmi gazetede yayimlanmis bir kararnameyle basina duyurulmustur. ne denir, nasil denir bilmiyorum ama akil oynatmalik bir durumun icinde oldugumuzu biliyorum.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

kaynak olarak ayrica
devamını gör...
hazal bunu eklemeyi unutmuşsun.


geçtiğimiz günlerde orman yangınlarıyla mücadele edilen bölgelerimizden antalya'da açıklama yapan dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu "valiliğimiz antalya’da bir hesap açıyor. bu hesabı da kendileri duyuracaktır. duyarlı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. milletimiz cömerttir. elinden gelen desteği her zaman yapar" demişti.
devamını gör...
onlarca başarılı öğrencinin yurt dışında iyi okullarda master ve doktora yapması sağlanabilirdi bu parayla. zihniyetinize tüküreyim.
devamını gör...
hemen heycanlanmayın neden boşuna para veriyoruz diye, karşılığında ülkemizin pudra şekeri ihtiyacı karşılanmış olabilir.

ülkesindeki yangın uçaklarının bakımı için 3 milyon dolar bulamayanlar, başka ülkelere 30 milyon bağışta bulunuyor. mantık aramıyorum artık, yangının sönmesi için topluca zikir çekin belki işe yarar.
devamını gör...
kıçımızda ayı bağırıyor... bu sığırın yaptığına bak.
devamını gör...
4 milyon dolara uçak bakımı yapamıyorlar ama pahalı diye hahahaha. harbiden acayip.

t: somali'ye hibe adı altında birilerinin cebine girecek paradır.
devamını gör...
bize gelince sms.
devamını gör...
acaba yakalanan pudra şekerlerinin parasını mı ödüyoruz.
devamını gör...
somali'den kastedilen ülkemiz olmasın.yeni somali olma yolunda istikrarlı bir şekilde ilerliyoruz çünkü.
devamını gör...
somali bizim yan çar gibi bir şey oldu galiba sürekli yardım ediyoruz adamlara.
devamını gör...
koskoca devlet iban vererek halktan yangın için destek istiyor. üstüne 30 milyon dolar hibe haberini duyuyoruz. yapacağınız işe tüküreyim artık hepten şaşırdınız.
devamını gör...
uçak alsaydık o parayla olmaz miydi
devamını gör...
açlıktan ailece intihar eden insanların ülkesinde, 256.500.000 tl yapar.

söyleyeceklerim bu kadar.
devamını gör...
yandaşları tarafından halife olduğuna inandırılan zavallı bir adamın çarçur ettiği milletin parasıdır. çöpten yiyecek ayıklayan, gizli enflasyonun demir çarkları arasında ezilen, yanlış politikalar yüzünden elinde kalan hasatını ziraat bankasının önüne döken, işsizlikten ve çaresizlikten kendisini ateşe veren insanların cebine girmesi gereken paranın saçma sapan hayaller ve emeller ile heba edilmesidir.
devamını gör...
bu olayın bakanlığın sitesini kilitleyen korsanlar ile bir alakası olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum. iddialar çok ciddi işim gereği kanatlı bilgi sistemine 3 4 gündür giremiyorum. hibe adı altında fidye mi veriliyor?

cumhuriyet gazetesi zengin türkler yurt dışına kaçıyor haberi
devamını gör...
madem paramız bol bol var, neden yardım kampanyaları düzenliyorlar. neyse düşünmekten ve soru sormaktan yoruldum artık. allah aklımıza mukayyet olsun.
devamını gör...
ya yakalanan uyuşturu… pardon yani pudra şekeri için ödeme yapıldı ya da bu başlıkta görebileceğiniz haber ile alakalı bir ödeme yapıldı.

derin devlet işleri yani. bu arada somali dediğimiz ülke, bir çok gizli organizasyonun, terörist grupların ya da pis işler yapan zenginlerin, üzerinden para transferi yapmak için kullandıkları bir ülkedir.
devamını gör...
durun hemen eleştirmeyin, somali'deki petrol rezervleri için yatırım yapılıyor bölgeye. askeri üs kurulmasının sebebi de o. hükümetin yaptığı nadir iyi şeylerden.
devamını gör...
vallahi ne diyeyim bilemedim.
devamını gör...
halktan para dilenirken bunu yapmak?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"5 ağustos 2021 somali'ye 30 milyon dolar hibe edilmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim