o saatte orda ne işi olan yazarın başına gelen olaylar bütünü.
devamını gör...
tacizi komik zaneden birinin, açtığı başlık.
devamını gör...
komik mi bu şimdi?
devamını gör...
(bkz: engelle)
devamını gör...
bence de utanmalısın
devamını gör...
bu başlığı görünce şokla içeri girdim tanımı güzel güzel okudum ve mutlu oldum. böyle hayatı troll zanneden gerizekalıların bulunması gayet güzel bir şey. demek ki kalabalıklaşıyoruz. hayatta korku acı ne demek bilmeyen her şeyle dalga geçtiğini zanneden embesil insanlara prim vermeyerek görmezden gelebiliriz. tecavüz nedir yarattığı korku nasıldır bilmeyen bir aptal insanın yazdıklarını ciddiye alıp tanım girdiğim için kendim adına bütün yazarlardan özür dileyeceğim başlıktır ayrıca.
devamını gör...
formatın içinden nasıl geçilir, adlı çalışma.
devamını gör...
yazarı sözlükte engellediğim ilk yazar mertebesine ulaştırmayı başaran rezalet. rezalet derken yazarın kendisinden bahsediyorum.
devamını gör...
hangi sokak ben de geçicem o sokaktan
devamını gör...
büyük sözü dinlemeyip sokağa çıkma yasağında çıkarsan olacağı buuyyduu ...diyenlerden olamayacağım için geçmiş olsun tatlım allah böyle ırz düşmanı insanlardan hepimizi korusun ✋
devamını gör...
(bkz: kovun bu salağı kovuuuuun!)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"6 aralık 2020 taksim’de taciz rezaleti" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim