son 1 haftada önce 3-0 sonra 2-0'dan maç verdik. döngüye göre 1-0 öne geçip 1-1 bitirmeliyiz. önceki maçlarda golü, galibiyeti olmayanlara bol gol yiyerek yakalandığımızdan bu sefer tam tersi senaryo da olabilir. alanyaspor son 3 maçında 2 galibiyet 1 beraberlik almış ve hiç gol yememiş. o zaman 4-0 öne geçip 4-4 berabere kalabiliriz çünkü gerçek galatasaray bunu gerektirir. neyse ki milli araya giriyoruz. birazda orda kanser olalım.
devamını gör...
keyifsiz olacak izlemesi son 2 maçı nasıl berabere bitirdik hala aklım almıyor.
devamını gör...
kasımpaşa ve son avrupa maçında tuhaf istikrarsızlık yaşattı. umarız tatsız bir kayıp daha yaşatmaz diyelim.( gs bir maçı gs gibi tamamlayamama sıkıntısı yaşamamalı. ama yaşamaya başladı. )
devamını gör...
28. dakikası galatasaray'ın 1-0 üstünlüğüyle geçilen müsabaka.
devamını gör...
maçı izleyememiştim. şimdi özeti izledim. yunus çok iyi durdurmuş ve harika aşırtmış topu. çok beğendim golü.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"6 ekim 2024 galatasaray alanyaspor maçı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim