15.30'da başlayacak olandir. tarihin en koklu derbilerinden bir tanesi. sampiyonluk ve galibiyetlerde her ne kadar kirmizi seytanlar onde olsa da maviler son 5 senedir maddi imkanlarin da verdigi güç ile daha başarılılar.

temennim ronaldosu olanın kazanmasidir.
devamını gör...
cristiano ronaldo nun kelin içinden geçeceği maç olması temennisi ile izleyeceğim maçtır.
devamını gör...
manchester city'nin ağır favori olduğu karşılaşmadır. ancak bu sene işleri bir türlü tam olarak yoluna koyamamış manchester united da derbi gazı ile kendi sahasında olmanın avantajını kullanarak söz söyleyebilir.

ben city'nin kazanacağını united tarafının ise karışacağını tahmin etmekteyim.
devamını gör...
liverpool hezimetinden sonra manchester united ve ronaldo’nun tekrardan hezimete uğrayacağı maç.
devamını gör...
manchester city an itibarıyla united ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor.

ole hoca gerçekten sinirlerimle oynuyor artık. bu united camiası nasıl bir camia. bu oyuna nasıl ses çıkarmıyorlar. kendi evinde beşli savunma yapıyor ve 1-0 yeniliyor. rakip ceza sahasına giremediler henüz.
yazık. koskoca manchester united yazık.

tottenham maçını kazandılar ama bence kaybettiler. kaybetselerdi conteyi alacaklardı. kazandılar şimdi ole vasatıyla kaldılar. bu saatten sonra ne yapacaklar göreceğiz.

umarım rencide olup 5 yerler yoksa bu hocanın gideceği yok.
devamını gör...
olmaz solskjaer hocam olmaz.. kağnı maguire, çıtkırıldım lindelöf, ne idüğü belli olmayan baily ile olmaz hocam.. ben united taraftarı adına utandım bu isimleri yazarken..
devamını gör...
ilk yarıyı izledim ve man utd adına utandım sadece.
de gea ilk yarı 4-5 tane çok net pozisyon çıkarsa da bu işler son dakikada kurtarılacak işler değil. city çatır çatır top oynuyor, hatta efor bile sarfetmeden. ronaldo ne yapsın ki en ufak hareketinde eleştiri oklarının hedefinde olacağını biliyor.
conte hoca tottenham'ın teklifini keşke bir hafta erteleyebilseydim diyordur içinden, man utd kovalamak için. ole hocanın sonu geldi artık, zaman kaybından başka bir şey değil takım için. bile bile lades adeta.
manchester united'ı ihya edecek hoca bellidir. getirin keli, pogba'ya ballon d'or aldırsın.
#zzformanutd
devamını gör...
futbol borsada değil, arsada güzeldir. bu nedenle city'nin, arap sermayesiyle ve göz yumulan fair play ihlalleri ile yakaladığı başarılardan hoşlanmıyorum. united'a gelirsek; arkadaş bir defans hattı bu kadar mı amatör olur! hiç mi ayağında top tutamaz! topla daha dün tanışmış gibiler. var bir basiretsizlik.
devamını gör...
ole gollum u ne zaman def olup gidecek ya ?

de gea bu maç müthişti ama yok defnasları çöp bunların.
devamını gör...
cristiano ronaldo'nun sol ayağını kapatarak vurduğu şut gol olsa belki de daha farklı şeyler konuşacağimiz manchester derbisi
maç 1 1 olsa da city çok baskın olacaktı ancak belki şans belki de dayanma gücü ile united 1 puani alıp ogs'yi kurtarabilirdi. ancak ederson şutu güzelce çıkarıp gole izin vermediği için bu ihtimali göremeyeceğiz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"6 kasım 2021 manchester united manchester city derbisi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim