efes'in galip gelerek final four'a gitmesini ve de orada fenerbahçe'miz ile maç yapmasını arzu ettiğim mücadeledir. başlama saati 21:45, başarılar anadolu efes.
devamını gör...
keşke türk tarafı kazansaydı ama yoluna devam eden ergin hoca olduğundan pek de üzülmedim bir basketsever olmayarak.
az çok karşıma çıktığı kadarıyla ergin hocanın çok üstüne oynanıyor. adamın iyi bir kariyeri varmış, umarım bir şampiyonluk daha ekler.
devamını gör...
ergin hoca yüzünden fenerbahçe maçında nötr kalabilirdim ama bu maç ve ikinci maçta cedi osmanın yaptığı sevinç gösterleri neticesinde inşallah fener olmadı olimpiyakos finale çıkar kanısındayım onlara tez vakit kaybetmelerini diliyorum. insandan biraz utanma olmalı. yetiştiğin takıma el kol hareketi yaparak sevinmemelisin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"6 mayıs 2025 panathinaikos anadolu efes maçı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim