geldiği günden beri türk futbolu taraftarlarını kanser eden yalı çocuğu lakaplı birinin covid testinin pozitif çıkma durumdur.

kötüye bir şey olmaz sözünü hatırlatarak haberi vermiş olalım



ali koç'un koronavirüs testi pozitif çıktı
fenerbahçe'den açıklama: "başkanımız ali koç’un dün gerçekleştirilen covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir"





buradan
devamını gör...
yalı çocuğu diyenlerin kalıbına 100 basacak birikimde eğitime ve kültüre sahip ülkemizdeki değerli yöneticilerden birinin testinin pozitif çıkması durumudur. geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.
devamını gör...
bir insanın pozitif çıkan ciddi bir hastalığını belirtmek için sıfat olarak "yalı çocuğu" gibi bir yakıştırmada bulunmak, bunu yapanın da bir moderator olması, insan bazen ne diyeceğini bilemiyor gerçekten.
devamını gör...
ilk tanım ülkede ki sevgisizliğin özeti niteliğindedir...
devamını gör...
kapitalist bir silah tüccarından daha tehlikeli virüs yoktur. hangi virüs hangi virüsü enfekte etmiştir karmaşıktır. bu sömürücülere üzülecek değilim. geçmiş de olmasın geçmesin de banane.
devamını gör...
bu kemalist heriften nefret ettiğim doğrudur ama hastalıkla alay olmaz. geçmiş olsun.
devamını gör...
geçmiş olsun demek bu kadar mı zor? neticede insan değil mi?
(bkz: zengin nefreti)
devamını gör...
fettullahçılar hariç bütün kulüplerin geçmiş olsun dileğinde bulunduğu gelişme.
ali koç tam manasıyla fenerbahçe başkanı olmuştur artık, fettullahçıların sevdiği bir adam o makamı boşuna işgal ediyor demektir, bizim fenerbahçe başkanında aradığımız en büyük nitelik fettullahçı itlerin kendisine olan nefretlerinin ölçüsüdür.
devamını gör...
sadece zengin olduğu için, sadece fenerbahçeli olduğu için, sadece hayata şanslı geldiği için, sadece ünlü olduğu için, sadece çok güzel olduğu için birilerinden nefret etmeyin kardeşler.
hastalığa şifa, evlat acısına sabır, ölüye rahmet dilenir sadece. geride kalan ne varsa tartışılır, konuşulur, öfke kusulur ama bu üçünden biri ile nefretini bağdaştıran benim için yok hükmündedir.
ali başkanıma geçmiş olsun diyorum, allah şifa versin. bir yıldır hepimiz mayınlı bir arazide yürür gibiyiz, dilerim kimseler karşılaşmaz.
devamını gör...
olur da iyi olmazsa ben de pandemiyle ilgili her şeye inanacağım.
devamını gör...
#693902 buram buram kıskançlık, haset kokan girdiyi girmek için açılmış olan başlıktır.

efkar-ı umumiyenin önünde başkan'a geçmiş olsun dileklerimizi arz ederiz.

not: paris saint-germain
devamını gör...
toplumumuzun kutuplaşmasına dair örnekler görmek için girdiğim başlık. sırf şu başlık altındaki tanımlar üzerinden sosyoloji dalında akademik makale yazılabilir.
biri adamın mal varlığı üzerinden hareketle "yalı çocuğu" demiş, diğeri "kemalist" kelimesini kullanarak ali koç üzerinden kemalizm'e saldırmış. diğer yandan; bir galatasaraylı olarak, fethullah'a "hocaefendi" denilerek eteğinin öpüldüğü dönemde 'hükümet istifa' ve 'fethullahçı çete dağıtılacak' pankartı sallandırdığım için yargılanan ben, az önce fethullahçı olduğumu öğrendim. hayat ufak sürprizlerle dolu sözlük.
bir taraf diğerine "o'cu", diğer taraf da bir diğerine "şu'cu" diye saldırdığı nefret söylemlerine devam ettiği sürece kazananlar o ve şu olmaya devam edecek.
ali koç'a gelince; geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. çok kısa sürede iyi bir bakımla iyileşeceğini düşünüyorum. zira, parası olanın sağlığını geri kazandığı, parası olmayanın da yatak bulamadığı için öldüğü bir ülkede yaşıyoruz, bu da sisteme genel bir eleştirim olsun.
devamını gör...
geçmiş olsun umarım bir şey olmaz.
devamını gör...
başta fenerbahçe olmak üzere atatürk, cumhuriyet ve anayasal düzenin karşısında kim varsa aziz başkanımın yaptığı gibi hepsini kucağında hoplatmıştır. yetmemiş bein sportsun arap sahiplerini de hoplatma gayretine girmiştir. kendisine acil şifalar diliyorum. yanındayız başkanım.
devamını gör...
fenerbahçe'nin başkanının virüs belasına yakalanma hadisesi. geçmiş olsun başkanım.
adama daha geçmiş olsun demeden kötüye bir şey olmaz demekte nasıl bir tavırdır anlamlandıramıyorum. bu arkadaşlar normal hayatta da böyle mi onuda merak ediyorum. ali koç, mustafa cengiz ciddi bir ameliyat geçirince bir röportajında mustafa cengiz başkan iyileşsin de fenerbahçe şampiyon olmasa da olur dedi. hatta mustafa cengiz fenerbahçe'yi hedef alan açıklamalar yapsa bile ali koç ona zorunda kalmadıkça cevap vermemeye çalıştı. bakın fatih terim'i fenerliler hiç sevmez. o virüs olunca bile fenerlilerin ekseriyeti geçmiş olsun dedi. hatta çoğu fenerli sen winner adamsın hocam bunu da atlatırsın dedi. allah bu kötü niyetli arkadaşlara akıl fikir versin.
devamını gör...
geçmiş olsun demekle birlikte bu hastalık fakire var tezini çürütmüştür.
devamını gör...
pazar gününden beri telefonlarını açmamaktadır zaten sadece basına geç yansıtıldı. coronaya inanmıyorum diyenlere sesleniyorum hepsi gerçek.
devamını gör...
vız gelir tırıs gider adam zengin. olsa olsa anca tecrübe olur 2 gün yatar çıkar.
devamını gör...
covid'in gerçekleri,zengin fakir ayırmıyor virüs geçmiş olsun.
devamını gör...
15 gün yatarı var. bir şey olmaz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"6 nisan 2021 ali koç'un covid testinin pozitif çıkması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim