akp topuğuna sıkmaya devam ediyor. bunu gösteren karardir.
devamını gör...
öncelikle (bkz: hayırlı forumlar). iyi olmuş. teröristi serbest bırakacak değildik ya.
devamını gör...
hukuk guguk.
devamını gör...
aihm e kalsa zaten pkk da bir terör örgütü değildir. akp li falan değilim ama bu gravatlı teröristi bize düşman olan ecnebi milletinin taraflı kararlarıyla serbest bırakacak değiliz.
devamını gör...
aihm kararları türkiye'nin de bulunduğu avrupa konseyi üyesi tüm devletler için bağlayıcı niteliktedir. türkiye'nin bu kararları tanımıyoruz, yok hükmündedir, kendi işlerine baksınlar tarzı tavırları hukuğa olan güveni zedelemekte ve ülkeyi demokratik çizgisinden gitgide uzaklaştırmaktadır. türkiye'nin yapması gereken, bu tarz hukuk dışı ifadelerden kaçınıp, haklı gerekçeleri ile birlikte itiraz etmektir. aihm kararlarına siyasi açıdan bakılmaması lazımdır. avrupa'nın zaman zaman uyguladığı yanlı siyasetten ayrı tutulmalıdır. bu kurum ilkeleri net bir şekilde belli olan, insan haklarını tepede tutan bir kurumdur. ve unutulmamalıdır ki hukuk hepimize lazımdır.
devamını gör...
hâlâ şunu anlamamakta ısrar eden arkadaşlar var. selahattin demirtaş hüküm giymiş değil, 4 yıldır tutuklu. bu şu demek, türkiye cumhuriyeti, 4 yıldır selahattin demirtaş'ın terörist olduğunu ispat edemedi. hukuken hiçbir dayanak yok. ha çıkın deyin ki evet oyumuzu düşürüyordu biz de kaçırdık.

bu yapılanları ergenekon düzmecesinde görmedik mi? nice subayımızı, komutanımızı harcamadı mı bunlar? bu adamların sopası sevdiğimiz, saygı duyduğumuz herkesi vuruyor. işimize gelene terörist deyip, gelmeyene üzülemeyiz. madem bir bakanın cono aşireti kadını gibi hareketler yapması hoşumuza gidiyor, madem bir devlet başkanının demesiyle her şey oluyor, kapatın madem mahkemeleri, reis çıksın bu teröristtir desin hapse girsin, bu naylon faturacıdır desin idam etsin, bunun tipi hoşuma gitmedi desin hadım etsin. bu mu? bunları mı alkışlayacaksınız?
devamını gör...
ahahaha. zihniyet gel. ülke bu zihniyet yüzüne bir adım ilerlemiyor. adam gelmiş ciddi ciddi "ecnebi milletinin taraflı kararlarıyla serbest bırakacak değiliz." demiş. sonra utanmadan "akp'li değilim ama" demiş. gerçi bu cümle ile azılı bir a haber'ci olduğunu kanıtlamış. arkadaş ne hukuk, ne demokrasiden bi haberler. itaat ettikleri kişi ne dese, papağan gibi onu tekrar ediyorlar.

anayasa mahkemesini tanımazlar, aihm'i tanımazlar. önüne gelene terörist diye salya akıtırlar. herkes kötü, bir bunlar iyi.

tanım: demokrasi, hukuk, adalet kavramlarının çöpe atıldığı vahim hadisedir.
devamını gör...
büyük bir kesim demirtaş olayını tam olarak kavrayabilmiş değil. bu sürece itiraz edenlerin tamamını " selo'ya özgürlük" kampının üyesi görüyorlar ve anında hain etiketini vuruyorlar ki bunu yapanlar osman öcalan'ı trt'ye çıkaran adamlar. demirtaş bir pkk sempatizanıdır, (bkz: başkan apo'nun heykelini dikeceğiz heykelini diyen kürt faşisti) dir. ama bu suçlardan cezasını belirlemeyip, sadece siyasi bir şantaj uğruna, politik bir koz adına yargılamadan içerde tutuyorsan ortada "hukuk ve adalet" kalmaz. (bkz: adaletin öldüğü gün devlet de ölür)
devamını gör...
hala hüküm giymemiş diyenler var. sırf akp düşmanı olmak için bu adamı savunuyorsunuz. entrylerimi incelerseniz akp'den ve zihniyetinden nefret ettiğimi görebilirsiniz.

bu adam terör sevicidir, terör guzellemesi yapmaktadır. resmi hüküm giymemiş olması onu masum yapmıyor. tüm bağlantıları devlet tarafından biliniyor. aponun heykelini dikecek adama özgürlük verirseniz yarın o heykeli bi tarafınıza sokarlar.

masum değildir ve cezasını çekmelidir net..

şuna hak veriyorum, resmi bağlantılar belgeler vb. olmadan yada açıklanmadan siyasi bir kişiliği, parti liderini içeri atmak uluslararası arenada bizi zor duruma düşürür. bu gibi terör seviciler bunu kullanarak mağduriyet yaratır, düşünceleri, siyasi görüşü nedeniyle içerde olduğunu bağırır, dünya kamuoyu da başımızdakinin diktaci yönetim olduğunu bildiğinden bunları masum sanar, üstümüze gelir.

devletimizin yapması gereken tek şey tüm bağlantıları açıklığıyla göstermek ve kamuoyuyla paylaşmak.
devamını gör...
peşinen şunların söylenmesi gerekmektedir;
1- pkk leş bir terör örgütüdür.
2- hdp ile pkk aynı şeydir. dolayısı ile hdp bir terörist partidir.
3- hdp'ye oy verenler de terör sempatizanıdır. ahlaksızdır. bebek ölümlerinden sorumludur.

bunların haricinde "çözüm süreci " adı altında akp ile hdp aynı yatakta sevişmişlerdir. şu an işi düşse akp hemen hdp ye yanlayabilir. kaldı ki bu hdp'lilerin meclis ile bağının kesilmesi gerekmektedir. ancak akp iki yüzlü olduğu için duruma göre hareket ediyor. bu adamların terörist olduğu bilindiği halde o mecliste nasıl yer alabilirler ? akıl sır ermiyor.
devamını gör...
terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle bazılarınca normal karşılanan karar. bu konuda şahsi fikrimi söylemiyorum. sadece şunu söylemek istiyorum; bu adam bu yüzden içerdeyse diğer hdp milletvekilleri, hatta parti üyeleri, hdp belediye başkanları neden dışarda? suçsa aynı suç.

adalet sizin nefret duygularınızı tatmin etmeniz için değildir. adalet adalettir. o da bu ülkede ayaklar altındadır.
devamını gör...
ilişik mağdur mr. demirtaş.

türkiye post-akp 'bahara' hazırlatılıyor. fraksiyonlar bahar çiçekleri gibi rengarenk. birilerinin(!) turk işi presidental system ile ilmek ilmek ördüğü united states of anatolia 3... 2... 1... engine ignition!
devamını gör...
zamanında reyiz tutklandığında, aihm kararıyla çıkmıştı sanki sonrasında yürüdü işinde koskoca yerlere geldi ama bilemedim tabi.
devamını gör...
türkiye'den çıkan herhangi bir karar ne kadar taraflıysa, avrupa'da türkiye'ye yönelik çıkan bir karar da o kadar taraflıdır. aihm kararına bakıp terörist serbest bırakmak yanlış olur.
devamını gör...
çözüm süreci goy goy'unda bunlara terörist diyenler şimdi yalar olmuş, çözüm sürecini teröristlerle birlikte paylaşanlar ise şuan terörist demekte. terörist her zaman teröristtir. omurga herkese lazım. yolda bulunan birşey değildir. tüm bu ikilemi "siyaset orospuluğu" ile açıklayabilirsiniz kendinize.
devamını gör...
mhp ve üod, devletin resmi terör örgütleri olup 12 eylül öncesinde, maraş'daki 3 bin kişinin katledilmesi dahil, bilim adamlarımız, doktorlarımız, mühendislerimiz ve evet cumhuriyet savcısı (doğan öz) 15 bin kişinin katlinden doğrudan sorumludur. mhp kurucusu alpaslan türkeş, 16 mart 1978 bayazıt katliamında öğrencilerin üzerine bombayı atan ülkü ocaklı zülfikar isot'u da konuşmasın diye öldürtmüş biridir. bütün bunlar mahkeme kararlarıyla da sabittir. terör örgütü üod'nin kurucuları arasında devlet bahçeli de vardır. tüm bunlara, zındanda çürümesi gereken bu teröristlerin hâlâ siyaset yapabiliyor, hatta devlet yönetiminde söz sahibi olabiliyor olmasına ses çıkartmayan ak ve boz yavşaklar, ortada ıspatlı bir suç olmadığı, ürettikleri suç kanıtlarının da hemen çürütülebilir nitelikte olduğu için hakkında iddianame dahi hazırlanamayan birisinin sırf kürt, hdpli, solcu olduğu için, devletin kendi koyduğu yasaları da çiğneyerek tutsak tutulmasını normal karşılıyorlar. korkunç ve iğrenç bir şey. bu ak ve boz yavşaklar hem demirtaş'ın hem de kavala'nın hırsı ve kini yüzünden erdoğan'ın kişisel tutsakları olduğunu da anlamazdan geliyorlar.
ve ne yazık bu ak ve boz yavşaklarla aynı havayı soluyoruz.
devamını gör...
yahu adamlar bilim, fizik, matematik, felsefe gibi ilkel kavramlarla savaşıyor. bunlardan çok çok sonraları ortaya atılan adalet, demokrasi, özgürlük gibi kavramları mı kabul edecekler?

aihm nedir? avrupa insan hakları mahkemesi. akp'ye göre biz avrupa'da mıyız? hayır. akp'ye göre biz insan mıyız? hayır. akp'ye göre haklarımız var mı? hayır.
konu kapanmıştır.
devamını gör...
avrupa insan hakları mahkemesine göre, k*rdistan diye bir saçmalık da gerçek.
gözünüzde çok büyütüyorsunuz aihm sini, bunlar zamanında adını hatırlayamadığım bir sistem adı altında hristiyan olmayanları avlıyordu.
devamını gör...
sırtını pkkya dayayanları içerden çıkartacak bir mahkeme dünya üzerinde yok henüz.
bırakın bu ayakları.

teröristlerin yeri içerisidir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aihm kararına rağmen demirtaş'ın tahliye talebinin reddedilmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim