ukte sahibi: kendiniarayanbireyimsi.

dağınık insan davranışı. genelde yöneticilerin tuttuğunu düşünüyorum. aslında tutabilsek mükemmel olur. ilkokulda rehber danışmanı hazırlardı bizlere. işte hep o programlara uymadığımızdan böyle olduk.
devamını gör...
bir ajanda koleksiyoneri olarak ''kıyamıyorum'' dediğim başlıktır. notlarımı genellikle defterlerimde tutarım. adamlar öyle güzel ajandalar yapıyolar ki, bırak yazmaya, dokunmaya kıyamıyosun. hele o ece ajandaları. adam çikolatalı pasta mı yapıyo ajanda mı belli değil.
devamını gör...
benimdir bu, sadece ajanda değil hiçbir defterimi doğru düzgün tutamıyorum. başından sonundan ortasından yazıyorum, o an aklıma gelen şekilleri çiziyorum. telefonla konuşurken konuşma içerisinde geçen salak saçma kelimeleri yazıyorum vs koca bir müsvetteye dönüyor defter.

sonra da bu defter artık kullanılmaz diye baska bir deftere geçiyorum. yine aynı şey.

kafamın dağınıklığının kendini dışa vurduğu bir müphem olay herhalde bu.
devamını gör...
hep o babalarımızın kullandığı el çantasını terkettik diye oldu bunlar.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
color note ile gayet iyi tutuyorum. kağıt masrafı yok, ağırlığı yok, silmesi, düzeltmesi kolay, her şeyi her zaman bana otomatik hatırlatıyor. daha ne olsun.
devamını gör...
ajanda tutmayı beceremeyen bir * olduğum için bu sefer ajanda tutamamak başlığına entry girmeye karar verdim.

bu sene ajanda tutmak istedim. hevesli hevesli 2024 sonunda aldım. aldığım ajanda tarihli değil, haftalık şekilde planlayıcı var. dün heyecanlı heyecanlı açtım defteri 1 ocak 2025'ini doldurayım dedim. bunu yapsa yapsa hangi beceriksiz yapar?



hiiiçç hangi günde olduğumuza falan bakmadan 1 ocak çarşamba gününü pazartesi gününe yazmışım. ee haliyle bugünü de salı gününe yazdım. az önce dank etti. ben beceremiyorum bu ajanda tutma işini yahu.

bu arada pazartesi gününün üstünü karaladım çarşamba yazdım, salı gününe de perşembe yazdım. çarşamba günü de aynı sayfada olduğu için onu da karalayıp cuma yazdım. cumartesi, pazar günlerini doğru yerlere yazmayı umut ediyorum.
devamını gör...
bilgisayar icat edildiğinden bu yana gerek kalmayan eylemdir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ajanda tutamamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim