ekonominin anası ağlamış, millet geçim sıkıntısı derdinde, yoksulluk tavan yapmış ama akp’li belediyeler şatafattan eksik kalmıyor. insan gerçekten hayret ediyor dedirten gelişmedir. gerçi geberene kadar akp’ye oy veririm diyen teyzeye müstahak ama kurunun yanında yaş da yanıyor işte.


ekonomik krize rağmen akp’li ilçe belediyeleri bile şatafattan geri kalmıyor. pendik belediyesi’nin geçen ay, “pendik belediyesi ana hizmet binası ve bahçelievler mahallesi meydan altı katlı otopark yapım işi” adı altında açtığı ihalenin sonucu belli oldu. pendik belediyesi destek hizmetleri müdürlüğü tarafından düzenlenen ihaleyi, 136 milyon 250 bin tl’ye livanel turizm inşaat san.ve tic. ltd şti.+siba inşaat a.ş. ortaklığı aldı.

belediye söz konusu iş için şirket ortaklığı ile 10 kasım 2021 tarihinde sözleşme imzaladı. şartnameye göre söz konusu inşaat işi, yer tesliminden sonra başlamak üzere 525 günde tamamlanacak. ihale kapsamında, üç bodrum olmak üzere 10 katlı yeni belediye binası yapılacak. yapılacak olan inşaat imalatları 37 bin 732 metrekare tutacak.

ihaleyi adana ve ankaralı firmalar aldı
pendik belediyesi’nin yeni hizmet binası, ihale dosyasında yer alan proje görsellerine göre, istanbul boğazı kıyısında yer alan tarihi kasırları andırıyor. kasırlar, padişahlar için şehir dışında yaptırılan küçük saray veya köşkleri olarak da tarif ediliyor. kasrı andıran yeni belediye binasının ihalesini alan ortak şirketlerden biri olan livanel turizm inşaat san. ve tic. ltd. şti. 2000 yılında ankara’da kuruldu. 2008’de hatay dörtyol’a. 2017 yılında ise adana’ya taşındı. mehmet şerafettin pehlivan tarafından kurulan şirket şimdi fırat aydın üzerine kayıtlı.


kaynak; www.milligazete.com.tr/habe...
devamını gör...
kendilerinden sonraki belediye başkanları için daha yeni ve temiz binalar inşa ettiriyorlar. çok da şey yapmamak lazım diyeceğim de olmuyor. o kadar parayı, maddi durumu kötü olan halka dağıtıp da kışı rahat geçirsinler, kazanları kaynasın demek yok, yeni binalar yaptırmak var. acaba o binaları kendi malları sanıp da cennete götüreceklerini mi düşünüyorlar?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"akp’li belediyenin saray yavrusu gibi yeni bina yaptırması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim