ünlü sanatçımızın en son 5 ay önce şarkı çıkarması, artık 2021 yazında şarkı dinleyemez olduğumuz duruma sebebiyet veren eylem, eylemsizlik.

fena olmaz he. 2021 hit'leri yok resmen farkında mısınız?
devamını gör...
sevindirici birer haber.
devamını gör...
ulusal yas ilan edilmesi gereken durum.

şu an ağlıyorum ve kendimi kesiyorum.
devamını gör...
umarım çıkarmamaya devam eder.
devamını gör...
t: kiminin üzülüp derlendiği kiminin sevindiği kiminin de banane dediği tespit.
iko'nun acil derdini seveyim butonu çıkarması gerek.
devamını gör...
ilk şöhreti yakaladığı dikkat çektiği, ilgi odağı olduğu zamanlarda ciddi manada pedofiliye malzeme veren bir imajla ortaya çıktığını düşünüyorum. kliplerine genel tarzına baktığınızda dikkatinizi çekmemesi çok zor. yaşının az biraz ilerlemesi ve sanırım milletin saf lolita ayaklarından sıkılması yüzünden eski popülaritesinin kalmadığını düşünüyorum. ani gelen şöhretin altında kalmamasını ve ruh sağlığının bozulmamasını diliyorum.
devamını gör...
birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız olan şu günlerde gelen bir kötü haber daha. aleyna tilki gibi bir süper starın tıkanması ülke adına hiç iyi bir haber değil hiç. bu yüzden acilen sn. cumhurbaşkanımızın aleyna hanımefendinin evinin önünde çay dağıtması gerekiyor. bu millet bu kadar kötü haberi hak etmiyor etmiyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aleyna tilki'nin artık şarkı çıkarmaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim