nedir sürekli bir şeyleri sansürleme anlayışı. bu başlığın neyinden rahatsız oldunuz ki, cidden merak ediyorum. mantıklı bir açıklaması olduğunu asla düşünmüyorum. sözlüğün özgür olduğunu iddia edip, başlık sansürlemek, gerçekten çok özgür bir sözlük. o kadar özgür ki başlıklar sansürlenmiyor. hep kendimizi kandırıyoruz.
devamını gör...
allahsız yazar olamaz mı anlamadım bende neden öyle bir şey yapıldı.
devamını gör...
gün geçtikçe, sözlüğe olan hevesimin bu tip olaylardan dolayı kırıldığını söyleyebilirim, ama yine de seviyorum burayı. çok güzel,bilgili,donanımlı ve anlayışlı insanlar barındırıyor.
devamını gör...
allahın var olduğunun kanıtı.
devamını gör...
oha yani benim başlığımdı bu, hayın moderatörler.

edit: düzeltilmiştir.
devamını gör...
(bkz: modlar göreve)
bu kez açıklamak için.
devamını gör...
şuan kontrol ettim. başlıkta herhangi bir problem yok. böyle durumlarda moderatörlerle iletişime geçiyor musunuz? hiçbir arkadaşımızla iletişim kurmadan sürekli başlık açıyorsunuz. eğer gerçekten canınızı sıkan, düzelmesi gerektiğine inandınız bir problem olursa bizimle iletişim kurun. formata uygun olduğu sürece seve seve yardımcı oluruz. dönüş alamazsanız veya cevabımız yeterli gelmezse o zaman sesinizi istediğiniz gibi duyurabilirsiniz. tekrar ediyorum kontrol ettim ve başlıkta hiçbir problem yok. herhangi bir müdahale söz konusu değil. saygılar
devamını gör...
dinde zorlama yoktur. e sözlükte vardır agam!!
devamını gör...
edit: birazdan uçurulabilir veya bu tanıma art arda tanım girdim diye, 1 veya 3 gün flood cezası alabilirim. bir düşünce. anlayışla karşılarım.

iki kez denedim, başlık sol frame gelmedi.

birazdan derler ki başlığın sol frame'e gelmediğini iddia ederek, sözlükte kargaşa çıkarmaya çalışıyor diye suçlanabilirim. bazı yazarlar da başlığın sol frame'e geldiğini kanıtlamaya çalışıyor. evet sol frame'e geldi, çünkü bu başlıktan sonra başlıktaki sansür kaldırıldı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"allahsız yazarlar veri tabanı başlığının sol frame gelmesinin engellenmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim