henüz çok taze bir amcayım sinyor ve sinyoritalar. vizelere çalışırken babam odama girdi ve "amca oldun lan, hadi yine iyisin" dedi. direkt söyledi, hiç durmadı. vallahi kendimi çok garip hissettim sözlükçüğüm. abimlere gittiğimde daha abimi, yeni doğum yapmış yengemi görmeden "delikanlıyı göreceğim ben." dedim. yeğenimi gösterdiler sonunda, kundaklanmış halde yatıyordu. kucağıma aldığımda dayanadım, ağlamaya başladım bir de. evde herkes yeni bir oğlumuz oldu diye gülüyor, ama benle yeğenim ağlıyoruz. niye ağlıyoruz lan? sus oğlum, dalyan gibi adamı ne hale soktun.

aslanım benim be.
devamını gör...
"anne olunca anlarım"
devamını gör...
birkaç saat içerisinde inşallah olacağım sözlük.
sağlığıyla, bereketiyle gelecek inşallah yeğenim. şehir dışında olduğum için yanlarında olamıyorum ama uzaktayken bile heyecan yaptım lan.
devamını gör...
içinde bulunduğum durum. şeker gibi bir yeğenim oldu.
devamını gör...
amca deme lazım olur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"amca olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim