#ödüllü filmler

öne çıkanlar | diğer yorumlar

bir cord jefferson filmidir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
filmin senaryosunu da yönetmen cord jefferson, percival everett'in erasure isimli romanından uyarlayarak yazmıştır. filmin başrollerinde son dönemlerde en beğendiğim oyunculardan bir olan ve bu filmdeki performansı ile 96. akademi ödüllerinde en iyi erkek oyuncu ödülüne aday gösterilen jeffrey wright, yine bu film ile en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne aday olan sterling k. brown, tracee ellis ross, john ortiz ve erika aleksander oynamıştır. film 96. akademi ödüllerinde en iyi film de dahil beş dalda aday gösterilmiştir.

afro amerikalı bir yazar kendi toplumunun dertlerini yüzeysel olarak işleyen ve sokak dili kullanan yazarların aksine çok kaliteli ve derinlikli kitaplar yazar ama ondan beklenen bu değildir.

buna tepki göstermek için saçma sapan bir kitap yazıp yayınevine gider, kitabı yayımlatır, ismini de fuck koyar. ve hiç beklemediği olaylar gelişmeye başlar bir anda.

sanat sanat için midir? yoksa sanat toplum için midir? bildik, tanıdık iki sorudur bunlar. bunun bir cevabı yok ama bu sorudan hareketle çekilmiş nefis bir film var ortada.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"american fiction" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim